4G abonnement.

 

De Nederlandse Provider levert 4G abonnementen aan ondernemers. Met 4G internet heb je overal voordelig en razendsnel internet voor op je laptop of tablet.

4G abonnement van DNP.

4G internet is een abonnement dat uitsluitend bedoeld is voor mobiel internet. Zonder het spraak-gedeelte, en daarmee zeer geschikt voor het gebruik bij laptops of tablets. Zo heb je het gemak en de flexibiliteit van internet onderweg, tegen zeer scherpe tarieven.

 

 

4G abonnement

4G abonnement

Tarieven 4G abonnement.

4G internet is een abonnement dat uitsluitend bedoeld is voor mobiel internet. Zonder het spraak-gedeelte, en daarmee zeer geschikt voor het gebruik bij laptops of tablets. Zo heb je het gemak en de flexibiliteit van internet onderweg, tegen zeer scherpe tarieven.
En dat allemaal voor maar: €9,00

Voordelen 4G

 

4G is de vierde generatie mobiel internet en daarmee de opvolger van 3G. Hieronder hebben we de voordelen 4G internet op een rij gezet:

 

Geen WiFi meer nodig

Met een 4G abonnement ben je niet meer afhankelijk van een WiFi netwerk, omdat je nu zelf over nog sneller internet beschikt. Je hoeft je niet meer aan te melden op de draadloze netwerken van klanten, leverancier of openbare gelegenheden. Wel zo makkelijk.

 

4G is veiliger

Een openbare wifi-hotspot blijft een serieus beveiligingsrisico als je hier op aanmeld met je laptop of mobiel. Niet elk WiFi-netwerk is namelijk even goed beveiligd, waardoor je kwetsbaar bent om gehackt te worden. Met een 4G abonnement van De Nederlandse Provider beschik je voortaan over sneller en veiliger internet. Ook hoef je geen tijd meer te besteden aan inloggen op deze netwerken.

 

4G is stabieler

Bij openbare gelegenheden is het vaak druk op het WiFi-netwerk, waardoor het netwerk traag kan zijn en het regelmatig niet of slecht werkt. Met 4G internet heb je altijd een snelle en stabiele internetverbinding, ook als je binnen in een gebouw bent.

 

 

Wat is 4G?

  • Met 4G internet van De Nederlandse Provider kun je alleen gebruik maken van het mobiele internet (data). Het telefonienetwerk is dan bewust afgesloten om het abonnement voordeliger voor je te maken. Net als bij onze telefonie-abonnementen maken we voor onze 4G internet- abonnementen gebruik van het beste mobiele netwerk van Nederland. Je kunt 4G internet abonnementen in verschillende abonnementsvormen bij ons bestellen, zodat er altijd een abonnement is dat bij je past.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zorg dat je altijd online bent

Bel gratis met onze telefonie specialist Marc

Bel: 088-0309600

Bel: 088-0309600

Wat kan je van ons verwachten?

  • Je ontvangt binnen één werkdag een prijsopgave
  • We bekijken alle mogelijkheden bij jou op locatie
  • Installatie wordt geregeld en binnen één week online
  • Vraag de offerte aan

    De Nederlandse Provider levert alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers.

  • Kies je diensten


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt 4G?

 

4G is op alle fronten een verbetering ten opzichten van zijn voorganger 3G. 4G heeft al geruime tijd een landelijke dekking en is veel sneller dan de vorige generaties van mobiel internet. Bij De Nederlandse Provider heeft het 4G netwerk een gemiddelde snelheid van meer dan 100 Mbps. Deze maximale snelheid van je 4G abonnement is afhankelijk van hoe druk het is op het netwerk. Een modern 4G netwerk, zoals dat van De Nederlandse Providere, gebruikt meerdere frequenties: 800 MHz, 1800 MHz en 2600 MHz om 4G internet te leveren. Daarbij heeft een lage frequentie een groter bereik en een hoge frequentie sneller internet. Het netwerk van De Nederlandse Provider heeft als voordeel dat het zowel lage als hoge frequenties gebruikt. Jij bent met 4G dus gegarandeerd super snel internet en tegelijkertijd een betrouwbare landelijke dekking.

 

De toekomst van mobiel internet

Momenteel wordt er wereldwijd de mogelijkheden getest van 5G. Dat 5G de toekomst wordt, daar is geen enkele twijfel over. Het is onvoorstelbaar snel en betrouwbaar. En de technische mogelijkheden zijn eindeloos. Al onze mobiele 4G-abonnementen zijn 5G Ready.

 

 

Vraag vrijblijvend een 4g abonnement offerte aan