De Nederlandse Provider levert vele extra’s om je internetverbinding en lokale netwerk verder uit te breiden.

Wij bieden namelijk:

VPN

hiermee creëer je een beveiligd bedrijfsnetwerk over meerder locaties

Straalverbinding

dit is de ideale oplossing voor internetverbindingen in het buitengebied

WiFi

met de apparatuur van DNP creëer je eenvoudig een eigen WiFi-netwerk

Back-up

wij verzorgen een back-up voor jouw internetverbinding

VPN


VPN staat voor Virtual Private Network. We creëren over verschillende locaties een bedrijfsnetwerk dat volledig versleuteld is. En dus beveiligd is tegen de buitenwereld. Zo beveilig je niet alleen je verbindingen tussen vestigingen, maar ook je verbindingen van thuiswerkers.

Straalverbinding


Een straalverbinding is een ideale oplossing voor bedrijven in het buitengebied. Er hoeven geen extreem dure kilometers glasvezel aangelegd te worden. Vanaf een radio- of televisietoren worden de laatste kilometers door de lucht overbrugd. En dat kan flink schelen.

WiFi

Vandaag de dag kun je op kantoor niet meer zonder. Daarom kun je bij verbindingen van De Nederlandse Provider de juiste apparatuur bestellen om een optimaal WiFi-netwerk op te zetten. En onze experts om de hoek helpen je daar graag bij.

Back-up verbinding


Leidingen in de grond blijven kwetsbaar. Zelfs de duurste verbindingen overleven niet als ze geraakt worden tijden graafwerkzaamheden. Bij de Nederlandse Provider kun je dit opvangen door een back-up-lijn van een ander netwerk te nemen. Wij bieden namelijk internet aan van alle netwerke:; KPN, Tele2, Ziggo, Eurofiber en meer. Zo kun jij gewoon doorgaan met je werk. Ook na een onhandige graafmachinist.

Wil jij graag een beveiligd bedrijfsnetwerk, een uitstekend WiFi-netwerk of een tweede verbinding voor extra zekerheid? Of zit je misschien ver van de huidige glasvezelnetwerken? Vraag een gratis consult aan om te kijken wat de mogelijkheden bij jouw op kantoor zijn.

Deze tarieven voor deze additionele diensten zijn afhankelijk van de situatie op locatie en worden na een goede inventarisatie voor jou op papier gezet.

Aanvullende diensten nodig voor zakelijk internet? Wij regelen het voor je.

Kies voor DNP

Wij maken telecom en IT weer ongewoon simpel voor ondernemers. Kies een van de volgende mogelijkheden:

Waarom De Nederlandse Provider

De Nederlandse Provider is een onafhankelijke operator. Wij zijn gekoppeld aan alle zakelijke netwerken in Nederland. Daarmee hebben wij een landelijk dekkend netwerk en kunnen wij via ons eigen platform alle bekende merken leveren, zoals KPN, Ziggo en Tele2.

Wij helpen je van zoektocht tot een volledig werkende internetverbinding. Zakelijk internet van De Nederlandse Provider is super snel, betrouwbaar en leverbaar op elke locatie in Nederland. We bestellen samen online zodat niks over het hoofd wordt gezien. Onze monteur komt bij je langs om alles netjes te installeren.

Daar heb jij geen omkijken naar.

image
Wij regelen het gewoon

De Nederlandse Provider helpt jou van offerte tot en met installatie.

image
Leverbaar op elke locatie

Wij leveren internet op elke locatie in Nederland.
Er is altijd een type verbinding beschikbaar bij jou in de buurt.

image
Actieve netwerkmonitoring

Het netwerk van De Nederlandse Provider wordt 24/7 beheerd met actieve netwerkmonitoring.

Wat onze klanten over DNP zeggen;

Hoe wij te werk gaan

Samenwerken met De Nederlandse Provider is eenvoudig. Om je goed te kunnen helpen, brengen we eerst je behoeften in kaart. Dat kan telefonisch of bij jou op kantoor. De volgende werkdag ontvang je van ons een offerte op maat, waarin al je wensen netjes zijn opgenomen. Ga je met ons in zee? Dan kan je rustig achterover gaan zitten. Wij regelen de hele installatie voor jou.

Laat je vrijblijvend adviseren door een
van onze technische professionals

Ontmoet het team van De Nederlandse Provider

Neem gerust contact met ons op!

Plan een afspraak