Cloud computing

Bij De Nederlandse Provider kun je profiteren van de voordelen van cloud computing. Wil jij ook gemakkelijk bellen via het internet, bestanden opslaan in de cloud en super snel werken? Stap dan over op de cloud computing dienst van De Nederlandse Provider.

Wat is cloud computing?

Cloud computing is, eenvoudig gezegd, het leveren van computing services – inclusief servers, databases, software, opslag, netwerkfuncties en intelligentie – via het internet, ook wel ‘de cloud’ genoemd. Hierdoor krijg je snellere innovatie, schaalvoordeel en flexibele resources. Daarnaast betaal je alleen voor de cloudservice, waardoor je minder bedrijfskosten hebt.

Een cloud server is niets meer en niets minder dan een server die aan het internet hangt. Hierop kunnen gebruikers inloggen op afstand. Als je vaak onderweg bent voor werk of meerdere kantoren hebt, is cloud computing de ideale manier om te werken. Met cloud computing is het namelijk mogelijk om vanaf iedere locatie en vanaf elk apparaat toegang tot je bedrijfsgegevens via je persoonlijk bureaublad te krijgen.

Voordelen van cloud computing

Altijd en overal werken

Door in te loggen via cloud computing heb je overal en altijd toegang tot je eigen online bestanden. Super handig nu de online wereld en the internet of things steeds belangrijker worden.

Flexibel

Cloud computing is bij De Nederlandse Provider aan de wensen en behoeften van jouw organisatie aan te passen. Daarnaast kun je het eenvoudig en snel aanpassen en uitbreiden.

Veilig werken in de Cloud

Je bestanden staan altijd veilig opgeslagen in de cloud. Mocht er iets met je laptop of computer gebeuren, dan hoef je je geen zorgen te maken over je bestanden. Je gegevens in de cloud zijn altijd veilig.

Kostenbesparend

Door cloud computing hoef je geen onnodige kosten te maken voor hardware en software.

Productiviteit

Cloud computing maakt veel van deze taken overbodig, zodat IT-teams hun tijd kunnen besteden aan het bereiken van belangrijkere bedrijfsdoelstellingen.

Snelheid

De Nederlandse Provider levert cloud computing services op aanvraag, waardoor alles binnen een aantal minuten wordt ingericht. Dit biedt jou veel flexibiliteit en zorgt voor minder druk.

Past cloud computing bij jouw onderneming?

Werken jouw werknemers veel online en is het internet niet weg te denken uit jullie bedrijf? Dan wil je natuurlijk dat alles veilig wordt opgeslagen. Daarnaast wil je natuurlijk dat het niet al te veel geld kost. In dit geval is cloud computing de perfecte oplossing voor je bedrijf. Cloud computing is voordelig omdat je geen eigen datacenter hoeft te beheren, en dus ook geen beheer- en hardwarekosten hebt. Je medewerkers kunnen overal en altijd werken; datmaakt de flexibiliteit van de werknemers een stuk groter. De gegevens in de cloud en gevoelige informatie zullen altijd veilig worden opgeslagen.

Cloud computing zorgt voor wendbaarheid omdat je organisatie sneller en flexibeler wordt. Hiermee wordt het mogelijk om direct in te spelen op marktontwikkelingen. Daarnaast zorgt cloud computing voor meer digital value. Het wordt namelijk mogelijk om met een mobile app, gepersonaliseerde aanbiedingen en digital services, digital value te bieden op basis van uitgebreide cloud services.

Cloud computing en bellen via de cloud.

Als ondernemer zul je je steeds vaker afvragen: wat is cloud telefonie? Via cloud telefonie kun je bellen via het internet. Het voordeel hiervan is de kostenbesparing. Door over te stappen naar cloud computing met cloud telefonie hoef je zelf geen telefooncentrale meer te hebben, wat aardig veel kosten kan besparen. Wij zijn overtuigd van ons product en zijn er zeker van dat je na de gratis proefperiode niet meer anders wilt.

Als cloud provider kan De Nederlandse Provider de hele overstap voor je regelen. Niet alleen merk je niets van de overstap, behoud je je eigen telefoonnummer en gaan wij pas weg als alles werkt, ook ben je binnen 24 uur online en weet je precies waar je aan toe bent: de kosten voor de overstap kun je eenvoudig via onze website berekenen. Heb je vragen over deze cloud dienst? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze specialisten.

Eenvoudig overstappen naar DNP. Wij regelen het voor je.

Wij maken Telecom en IT weer eenvoudig voor ondernemers.

 • intake

  Adviesgesprek met onze telefonie expert

 • images

  Vrijblijvende offerte binnen één uur

 • install

  Bij akkoord gaan wij meteen aan de slag

 • help

  DNP neemt de hele oplossing in beheer

Waarom De Nederlandse Provider?

De Nederlandse Provider is een onafhankelijke operator. Wij zijn gekoppeld aan alle zakelijke netwerken in Nederland. Daarmee hebben wij een landelijk dekkend netwerk en kunnen wij via ons eigen platform alle bekende merken leveren, zoals KPN, Ziggo en Tele2.

Wij helpen je van zoektocht tot een volledig werkende internetverbinding. De cloud computing service van De Nederlandse Provider is super snel, betrouwbaar en leverbaar op elke locatie in Nederland. Onze monteur komt bij je langs om alles netjes te installeren. Daar heb jij geen omkijken naar. Heb je vragen over onze cloud computing of onze service? Neem dan gerust contact met ons op. De cloud computing service van De Nederlandse Provider is zeer betrouwbaar.

Wij regelen het gewoon

De Nederlandse Provider helpt jou van
offerte tot en met installatie van de dienst.

Altijd een IT-expert in de buurt

250 IT-professionals zitten overal in het land.
Er is altijd één van onze collega’s in de buurt.

De beste diensten, voor jou op maat

Wij verlossen ondernemers met één standaard
oplossing en bieden maatwerk wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend een cloud computing offerte aan