Cloud diensten.

 

Bij De Nederlandse Provider kun je profiteren van de voordelen van onze cloud diensten. Wil jij ook gemakkelijk bellen via het internet, bestanden opslaan in de cloud en super snel werken? Stap dan over op een van de clouddiensten van De Nederlandse Provider..

Wat zijn cloud diensten?

Clouddienst valt onder het begrip cloud computing. Cloud diensten zorgen ervoor dat je bestanden niet meer op je eigen computer, maar op een aangesloten service opgeslagen worden. Werken in de cloud en cloud opslag zijn begrippen die je waarschijnlijk dagelijks tegenkomt.

Een cloudopslag is simpel gezegd een opslag op internet in plaats van je computer. Cloudopslag is de meest eenvoudige vorm van cloud computing. Hierbij maak je gebruik van één centrale opslagplaats voor al je bestanden. Bestanden worden dus niet meer op de eigen harde schijf opgeslagen, maar op een server die je via het internet benadert. Met cloud opslag wordt het document niet op de eigen harde schijf opgeslagen, maar dus op een server die is gekoppeld met internet. Hierdoor kun je overal ter wereld, op ieder moment van de dag en op elk soort device, je bestand openen en bewerken. Door deze clouddienst wordt het makkelijker om flexibel te werken. Het enige wat je nodig hebt, is zakelijk internet.

Met clouddiensten ga je een stapje verder dan cloudopslag. Niet alleen de bestanden worden opgeslagen op een webserver, maar ook de software. Hierdoor hoef je geen software meer aan te schaffen en te installeren, wat zorgt voor een grote kostenbesparing. Dit heet SaaS: Software as a Service. Bij De Nederlandse Provider kun je gebruikmaken van de cloud diensten, zoals cloud telefonie.

over-ons

ontdekkingsreizigers-in-digitale-wereld

Voordelen van cloud diensten.

 

  • Altijd en overal werken

Door in te loggen via de cloud diensten, heb je overal en altijd toegang tot je eigen online bestanden. Super handig nu de online wereld en the internet of things steeds belangrijker worden.

 

  • Flexibel

De cloud dienst is bij De Nederlandse Provider aan de wensen en behoeften van jouw organisatie aan te passen. Daarnaast kun je het eenvoudig en snel aanpassen en uitbreiden.

 

  • Veilig werken in de Cloud

Je bestanden staan altijd veilig opgeslagen in de cloud. Mocht er iets met je laptop of computer gebeuren, hoef je je geen zorgen te maken over je bestanden. Je gegevens in de cloud zijn altijd veilig.

 

  • Kostenbesparend

Dankzij onze cloud diensten hoef je geen onnodige kosten te maken voor hardware en software.

 

  • Productiviteit

Cloud diensten maken veel van taken overbodig, zodat IT-teams hun tijd kunnen besteden aan het bereiken van belangrijkere bedrijfsdoelstellingen.

 

  • Snelheid

De Nederlandse Provider levert clouddiensten op aanvraag, waardoor alles binnen een aantal minuten wordt ingericht. Dit biedt jou veel flexibiliteit en zorgt voor minder druk.

Passen de cloud diensten bij jouw onderneming?

Werken jouw werknemers veel online en is het internet niet weg te denken uit jullie bedrijf? Dan wil je natuurlijk dat alles veilig wordt opgeslagen. Daarnaast wil je natuurlijk dat dit niet al te veel geld kost. In dat geval is werken in de cloud de perfecte oplossing voor je bedrijf. De cloud diensten van De Nederlandse Provider zijn voordelig omdat je geen eigen datacenter hoeft te beheren en dus ook geen beheer- en hardwarekosten hebt. Je medewerkers kunnen overal en altijd werken; dat zal de flexibiliteit van de werknemers vergroten. De gegevens in de cloud en gevoelige informatie zullen altijd veilig worden opgeslagen.

De cloud diensten zorgen voor wendbaarheid omdat je organisatie sneller en flexibeler wordt. Hierdoor wordt het mogelijk om direct in te spelen op marktontwikkelingen. Daarnaast zorgen de cloud diensten voor meer digital value. Het wordt namelijk mogelijk om met een mobile app, gepersonaliseerde aanbiedingen en digital services digital value te bieden op basis van uitgebreide cloud services.

 

 

Onze producten.

Cloud, internet, vast en mobiel bellen voor de zakelijke markt.

Zakelijke Telefonie

Wij leveren alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers. Van traditioneel bellen over ISDN, tot volledig bellen uit de cloud. En natuurlijk alles wat daar tussen in zit.

Zakelijke Mobiel

Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel telefoon-abonnement? Goed nieuws: Van een eenvoudig sim-only abonnement tot volledige vast-mobiel-integratie.

Zakelijke internet

Wij leveren alle soorten zakelijk internet in heel Nederland. DSL, kabel en glasvezel. En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN, alarm en camerabeveiliging.

Nieuwsgierig naar hoe we jou bedrijf kunnen helpen?

Laat je vrijblijvend adviseren door een van onze 250 technische experts die voor je klaarstaan.
Al duizenden bedrijven gingen je voor!

Waarom De Nederlandse Provider?

 

De Nederlandse Provider is een onafhankelijke operator. Wij zijn gekoppeld aan alle zakelijke netwerken in Nederland. Daarmee hebben wij een landelijk dekkend netwerk en kunnen wij via ons eigen platform alle bekende merken leveren, zoals KPN, Ziggo en Tele2.

Wij denken graag met je mee over een volledig werkende internetverbinding en een veilige manier van werken. De cloud diensten van De Nederlandse Provider zijn snel, betrouwbaar en leverbaar op iedere locatie in Nederland. Door samen te werken met de beste monteurs, is er altijd een monteur voor je beschikbaar om alles te installeren en je te helpen bij problemen. Daar heb jij geen omkijken naar. Heb je vragen over ons cloud diensten of onze service? Neem dan gerust contact met ons op. De cloud diensten van De Nederlandse Provider zijn zeer betrouwbaar.

Vraag vrijblijvend een cloud dienst offerte aan