FttH.

 

Als je op zoek bent naar razendsnel en betrouwbaar internet, is FttH van De Nederlandse Provider een goede optie voor voor jou.

Wat is FttH?

Bij Fiber to the Home, wat FttH afgekort betekent, wordt er een glasvezelverbinding tot aan de woning gelegd. Dit zorgt voor razendsnel zakelijk internet, zelfs als je met meerdere gebruikers gebruikmaakt van het netwerk. Bij andere DSL internet technieken, zoals ADSL of VDSL, bestaat het grootste deel van het netwerk uit glasvezel, maar is het laatste stukje koperkabel. Dit kan ervoor zorgen dat je netwerk niet altijd even snel is als je wilt.

Bij FttH glasvezel is ook het laatste stukje van de kabel zakelijk glasvezel. Hierdoor profiteer je met FttH altijd van supersnel internet. De verbinding van FttH bestaat geheel uit de zogeheten glasvezelverbindingen. De belangrijkste eigenschappen van deze verbindingen zijn de grote baanbreedte en afstand waarmee de snelheid gerealiseerd kan worden.

De verbinding wordt mogelijk gemaakt door zogeheten glasvezelverbindingen. Daarvan zijn meerdere varianten, waaronder single-mode fiber en multi-mode fiber. De meest gebruikte techniek voor FttH is single-mode fiber. De belangrijkste eigenschappen van een glasvezelverbinding zijn de grote bandbreedte en de grote afstand waarover deze snelheid gerealiseerd kan worden. Een groot verschil met bijvoorbeeld VDSL  is dat de geleverde snelheden meestal symmetrisch zijn, wat wil zeggen dat zowel up- als download snelheid gelijk zijn. Bij De Nederlandse Provider kun je alle soorten internet vergelijken.

over-ons

ontdekkingsreizigers-in-digitale-wereld

Tarieven FttH.

Bij Fiber to the Home (FttH glasvezel) ontvang je een zeer hoge bandbreedte voor een scherp tarief.

Dienst   Snelheid (Download & Upload)   Vanaf prijs

FttH 50/50          Tot wel 50 Mbps              €33,-

FttH 100/100      Tot wel 100 Mbps            €40,-

FttH 200/200      Tot wel 200 Mbps            €55,-

FttH 500/500      Tot wel 500 Mbps            €67,-

FttO 50/50          Tot wel 50 Mbps              €169,-

FttO 100/100     Tot wel 100 Mbps            €199,-

FttO 500/500     Tot wel 500 Mbps            €269,-

Past FttH bij jouw bedrijf?

Wil jij beschikken over het snelste internet en verzekerd zijn van een hoge betrouwbaarheid? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om te kijken welke soorten zakelijk glasvezel bij jou op kantoor mogelijk zijn.

Als je op zoek bent naar snel zakelijk internet, dan is FttH of FttO het internet wat je zoekt. FttO, wat Fiber to the Office betekent, wordt speciaal aangelegd voor bedrijven. Dit zorgt ervoor dat je met heel het bedrijf over hetzelfde netwerk supersnel kan internetten.

Eenvoudig overstappen naar DNP. Wij regelen het voor je.

Wij maken overstappen naar FttH (fiber to the Home) weer simpel voor ondernemend Nederland. Ga je met ons in zee? Dan kan je rustig achterover leunen. Wij regelen de installatie.

  • Adviesgesprek met onze telefonie-expert

  • Vrijblijvende offerte binnen één uur

  • Bij akkoord gaan wij meteen aan de slag

  • DNP neemt de hele oplossing in beheer

Onze producten.

Cloud, internet, vast en mobiel bellen voor de zakelijke markt.

Zakelijke Telefonie

Wij leveren alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers. Van traditioneel bellen over ISDN, tot volledig bellen uit de cloud. En natuurlijk alles wat daar tussen in zit.

Zakelijke Mobiel

Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel telefoon-abonnement? Goed nieuws: Van een eenvoudig sim-only abonnement tot volledige vast-mobiel-integratie.

Zakelijke internet

Wij leveren alle soorten zakelijk internet in heel Nederland. DSL, kabel en glasvezel. En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN, alarm en camerabeveiliging.

Nieuwsgierig naar hoe we jou bedrijf kunnen helpen?

Laat je vrijblijvend adviseren door een van onze 250 technische experts die voor je klaarstaan.
Al duizenden bedrijven gingen je voor!

Voordelen FttH

 

  • Enorme snelheden

Met FttH zijn enorme snelheden tot wel 1.000Mbps mogelijk.

  • Uiterst betrouwbaar

De zakelijke FttH van DNP kennen een zeer hoge beschikbaarheid. Je hebt dus zelden last van storing.

  • Ook hoge uploadsnelheid

Bij zakelijk glasvezel is de uploadsnelheid net zo hoog als de downloadsnelheid. Zo verstuur je snel je zware bestanden.

  • Eenvoudig meer snelheid

Bij zakelijk FttH kun je eenvoudig je snelheid verhogen. Zo groeit je verbinding met je mee.

  • Meerdere IP-adressen

Op FttH van DNP zijn meerdere IP-adressen mogelijk.

  • Netwerkmonitoring

Het netwerk wordt 24/7 beheerd met actieve netwerkmonitoring.

Vraag vrijblijvend een FttH offerte aan