Glasvezel.

 

De Nederlandse Provider levert alle soorten Glasvezel. Op elke plek in Nederland, voor de scherpste prijs. Heb je in de tussentijd al internet nodig, dan leveren wij internet via een SIM-kaart en een router. Wel zo makkelijk.

Wat is glasvezel?

Glasvezel is de moderne drager van het internet. Vanuit het verleden worden hier koperen lijnen voor gebruikt die in de 20e eeuw zijn neergelegd voor telefonie en later voor televisie. Deze koperen lijnen hebben beperkingen in bandbreedte en levensduur, en daarom wordt er vandaag de dag veel geïnvesteerd in de aanleg van glasvezel. Bij communicatie over glasvezel wordt gebruik gemaakt van lichtstralen. Hiermee is het mogelijk om signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden over te brengen. Hierdoor kunnen op dit moment snelheden tot wel 10 Gigabits per seconde behaald worden. Door nieuwe glasvezel technieken zal deze snelheid nog vele malen groter worden. Met glasvezel van De Nederlandse provider kies je dus voor de toekomst.

Glasvezel

Glasvezel van De Nederlandse Provider

Bij de Nederlandse Provider heb je de alle keuze als het gaat om glasvezel. Wij leveren de betaalbare glasvezel diensten FttH en FttO, maar leveren ook maatwerktrajecten in glasvezel van de grote netwerkproviders als KPN, Ziggo, Tele2 en Eurofiber.

 

FttH en FttO glasvezel

FttH en FttO zijn de goedkope glasvezel verbindingen. Deze worden op voorhand aangelegd in woonwijken (Fiber to the Home, FttH) en bedrijventerreinen (Fiber to the Office, FttO). Als je aangesloten bent op een van deze netwerken, kun je voor een scherpe prijs een hoge bandbreedtes afnemen. Vraag de experts van De Nederlandse Provider of op jouw locatie FttH of FttO glasvezel mogelijk is.

Zakelijk glasvezel

Is internet toegang voor jouw organisatie van levensbelang? Kies dan voor zakelijke glasvezel. Zakelijke glasvezel verbindingen kennen twee belangrijke verschillen ten opzichte van FttH en FttO: ze zijn altijd op maat leverbaar en ze kennen zakelijke garanties. Zakelijk glasvezel is altijd mogelijk, hoe ver je ook van het huidige netwerk vandaan verwijderd bent. Wij zorgen voor een offerte op maat bij alle glasvezel leveranciers en adviseren jouw over de mogelijkheden die zij geven. De zakelijke garanties die je over zakelijk glasvezel ontvangt, worden in de telecom branche SLA’s genoemd (Service Level Agreements). In deze SLA’s wordt omschreven hoeveel minuten per jaar de glasvezel verbinding offline mag zijn en binnen hoeveel uur ze een inhoudelijke reactie dienen te geven en hoe snel ze de glasvezel dienen te repareren. Zo weet jij als klant dat jouw glasvezel verbinding altijd de hoogste prioriteit heeft, en jouw bedrijf verzekerd is van een stabiele glasvezel verbinding.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zorg dat je altijd online bent

Bel gratis met onze telefonie specialist Marc

Bel: 088-0309600

Bel: 088-0309600

Wat kan je van ons verwachten?

  • Je ontvangt binnen één werkdag een prijsopgave
  • We bekijken alle mogelijkheden bij jou op locatie
  • Installatie wordt geregeld en binnen één week online
  • Vraag de offerte aan

    De Nederlandse Provider levert alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers.

  • Kies je diensten


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glasvezel Postcode Check

 

Om te bepalen wat op jouw locatie de mogelijkheden zijn en welke glasvezel verbinding het beste past bij jouw organisatie, hebben wij voor jou de glasvezel postcode check ontwikkeld. Onze experts kijken op de door jou opgegeven postcode en huisnummer naar alle glasvezel leveranciers en adviseren welke verbindingen passen bij jouw behoeftes en jouw budget. Zo weet jouw organisatie de glasvezel verbinding ontvangt die het nodig heeft.

Vraag vrijblijvend een glasvezel offerte op