Internet vergelijken.

 

De Nederlandse Provider levert alle soorten zakelijk internet van elk merk. Daarom kunnen wij als beste internet vergelijken voor ondernemers.

Waarom internet vergelijken?

Als zakelijke internetgebruiker heb je altijd je eigen wensen. De een vindt snelheid en zekerheid enorm belangrijk, de ander wil eenvoudigweg een goedkope verbinding. Bij De Nederlandse Provider heb de je de keuze tussen alle gevestigde internet aanbieders zodat jij, met het juiste advies, Glasvezel, DSL en Coax kunt vergelijken.

Internet vergelijken

ADSL met VDSL vergelijken

Om zakelijk internet goed te vergelijken, beginnen we met ADSL en VDSL. ADSL en VDSL zijn de instap verbindingen van vandaag de dag. Dit waren van origine trage verbindingen, maar zijn door technische doorontwikkeling enorm in bandbreedte toegenomen. Dit geldt met name voor VDSL. De beheerder van het DSL netwerk, KPN, heeft tussen de verschillende wijkcentrales en straatkasten glasvezel aangelegd. Hierdoor bestaat alleen het laatste deel naar het kantoor nog uit koperdraad. De lengte van die koperdraad bepaalt in grote mate de bandbreedte die je op kantoor kunt halen. Dit geldt voor VDSL en in mindere mate ook voor ADSL. Om ADSL en VDSL internet te vergelijken raden wij aan De Nederlandse Provider een postcodecheck voor je te laten doorvoeren. Je ziet dan meteen welke snelheden bij jou op kantoor haalbaar zijn.

 

Fiber to the Home en Fiber to the Office vergelijken

Met Fiber tot the Home (FttH) en Fiber to the Office (FttO) haal je een veelvoud aan bandbreedte binnen ten opzicht van ADSL of VDSL. Als een van deze glasvezelnetwerken bij jou op kantoor binnenkomen, ontvang je hiermee veel bandbreedte voor een laag tarief. Als we Fiber tot he Home internet vergelijken met Fiber to the Office, komt dit neer op of jouw werkplek in een woonwijk of op een bedrijventerrein ligt. Beide netwerken leveren snelheden tot 500Mbps/500Mbps (download/upload), maar indien gewenst kun je ook voor lagere snelheden van bijvoorbeeld 100Mbps/100Mbps kiezen.

Fiber to the Business vergelijken

Is continue toegang tot het internet voor jouw bedrijf van levensbelang? Fiber to the Business (FttB) wordt nauwlettend in de gaten gehouden en hiervoor staat altijd een technische dienst klaar om jouw fiber direct te repareren. Afspraken hierover worden gemaakt in een zogenaamd Service Level Agreement (SLA), zodat de continuïteit van jouw organisatie niet in gevaar komt. Fiber tot the Business is altijd leverbaar. Mocht je ver van het huidige netwerk afliggen, kun je een maatwerkofferte opvragen om aangesloten te worden op één van de netwerken. Dit type zakelijk glasvezel word onder andere geleverd door netwerkpartijen als KPN, Ziggo, Tele2 en Eurofiber. Snelheden zijn mogelijk tot wel 1000Mbps/1000Mbps (download/upload). FttB internet vergelijken met FttH en FttO komt daarmee neer op: altijd leverbaar en goede service afspraken.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zorg dat je altijd online bent

Bel gratis met onze telefonie specialist Marc

Bel: 088-0309600

Bel: 088-0309600

Wat kan je van ons verwachten?

  • Je ontvangt binnen één werkdag een prijsopgave
  • We bekijken alle mogelijkheden bij jou op locatie
  • Installatie wordt geregeld en binnen één week online
  • Vraag de offerte aan

    De Nederlandse Provider levert alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers.

  • Kies je diensten


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Internet vergelijken met een expert

 

Internet vergelijken doe je met de experts van De Nederlandse Provider. Neem contact met ons op om op te kijken welke internet verbinding het beste bij jou past. Wil je alle diensten afnemen bij één leverancier, zoals: internet, TV, telefonie en mobiel? Kijk dan bij ons alles-in-1 pakket