ISDN lijnen verdwijnen, VoIP bellen heeft de toekomst.

 

ISDN lijnen verdwijnen per september 2019. Maakt jouw organisatie nog volop gebruik van zakelijke telefonie via het ISDN? Geen zorgen, De Nederlandse Provider helpt jou met een soepele overstap naar VoIP.

ISDN lijnen verdwijnen.

Het is definitief; traditioneel bellen via het ISDN zal per september 2019 helemaal verdwijnen. Gelukkig is er een volwaardig en zelfs beter alternatief; bellen via het internet, oftewel VoIP telefonie. Het professionele team van de Nederlandse Provider staat klaar om jouw organisatie te helpen bij de overstap!

Wat is het alternatief?

Heel zakelijk Nederland kon altijd feilloos vertrouwen op het ISDN, maar vergeleken met bellen via VoIP is ISDN een achterhaalde techniek geworden. Naast het feit dat ISDN lijnen verdwijnen, bespaar je met VoIP ook gewoon maandelijks op je zakelijke belkosten. Bellen via VoIP is daarmee goedkoper en biedt veel meer nieuwe functies.

 

Maak een keuze:

Wat is VoIP bellen?

Een beter en goedkoper alternatief voor je telefonie doormiddel van je internet connectie

Centrale

Bestaande telefooncentrale

Heb je een bestaande telefooncentrale en wil je deze geschikt maken voor het bellen via VoIP? Goed nieuws, De Nederlandse Provider levert jou graag de SIP Trunk die daar voor nodig is.

SIP Trunk?

SIP Trunk is zakelijke telefonie waarbij je middel een SIP Trunk jouw telefooncentrale aansluit op het internet. Hierdoor bel je via VoIP. Met de SIP trunk kun je via het telefonieplatform van De Nederlandse Provider het wereldwijze telefonienetwerk bereiken

Geen Centrale

Nog geen telefooncentrale

Wil je het gemak van een telefooncentrale uit de cloud zonder onderhoud en eenmalige investeringen? Dan is Hosted VoIP voor jou de oplossing.

Hosted VoIP?

Hosted VoIP is zakelijke telefonie waarbij we jouw telefooncentrale hebben ondergebracht in de beveiligde datacenters van De Nederlandse Provider. De toestellen bij jou op kantoor zijn via internet verbonden met jouw telefooncentrale.

Tarieven.

Overstappen naar VoIP is al beschikbaar vanaf € 4,00 per maand.

SIP Trunk

€4.00

per maand

 • Geschikt voor elke telefooncentrale
 • Aantal lijnen onbeperkt uit te breiden
 • Per maand opzegbaar

Hosted VoIP

€7.50

per maand

 • Inclusief nieuwe telefooncentrale
 • Veel nieuwe functies, zoals vast-mobiel-integratie
 • Per maand opzegbaar

Voordelen VoIP bellen.

Flinke besparing abonnementen

Je bespaart financieel flink op je abonnementskosten.

Besparing op gesprekskosten
Je bespaart 20% tot 70% op je gesprekskosten. Vestigingen bellen onderling gratis.
CRM-integratie
Koppel eenvoudig je telefonie met je bedrijfssoftware.
Vast-mobiel integratie
Door een vast-mobiel integratie geniet je van de functionaliteiten van je telefooncentrale op je mobiel.
Doorschakeling bij calamiteiten
Bij calamiteiten kunnen oproepen direct worden omgeleid naar een uitwijklocatie of mobiel telefoonnummer.
Nummerbehoud
Bij de overstap naar VoIP zorgen wij dat je alle telefoonnummers behoud.

Baanbrekende en innovatieve manier van samenwerken.

Eenvoudig bellen, chatten, vergaderen en bestanden delen in één omgeving: Hosted VoIP.

Met Hosted VoIP heb je de volledige controle over alle gesprekken op alle apparaten: op je vaste toestel, mobiele telefoon en softphone. Zo is het een fluitje van een cent om een groepsgesprek, chat of videogesprek met je collega’s op te zetten. Ook handig is de mogelijkheid om documenten en schermen te delen. Omdat wij jouw privacy belangrijk vinden staat al jouw data veilig opgeslagen op Nederlandse servers.

Eenvoudig overstappen naar DNP. Wij regelen het voor je.

Wij maken Telecom en IT weer ongewoon eenvoudig voor ondernemers

 • intake

  Adviesgesprek met onze telefonie expert

 • images

  Vrijblijvende offerte binnen één uur

 • install

  Bij akkoord gaan wij meteen aan de slag

 • help

  DNP neemt de hele oplossing in beheer

ISDN lijnen verdwijnen: hoe stap ik over?

Ook al belt jouw organisatie al jaren op basis van een ISDN-lijn, met De Nederlandse Provider is de overstap naar VoIP heel makkelijk. En noodzakelijk, want we kunnen er niet meer omheen; ISDN lijnen verdwijnen. Wil je eerst weten wat de overstap naar VoIP jou gaat kosten? Gebruik daarvoor onze online rekentool.

Uiteraard staat ons team met technische experts klaar om jouw vragen te beantwoorden. Mail ons, bel ons of maak een afspraak bij jou op kantoor.

Kies je voor De Nederlandse Provider? De overstap is in goede handen. Wij regelen het proces van A tot Z.

 

ISDN-lijnen-verdwijnen-hoe-stap-ik-over?

Waarom-verdwijnen-de-ISDN-lijnen?

Waarom verdwijnen de ISDN lijnen?

Ondernemers die nog altijd bellen via het vertrouwde ISDN netwerk zullen zich misschien afvragen waarom de dienst plotseling van het toneel moet verdwijnen. Het ISDN netwerk staat tenslotte bekend als een betrouwbaar netwerk voor zakelijke telefoniediensten.

 

De ontwikkeling van nieuwe techniek heeft het ISDN echter ingehaald; het VoIP bellen is beter en sneller. Het heeft bovendien meer functies, zoals vast-mobiel-integratie en een koppeling met je bedrijfssoftware. En nog een groot voordeel: VoIP is veel goedkoper!

Migratie van ISDN naar VoIP

De Nederlandse Provider houdt het graag simpel voor haar klanten. Tijdens de installatie gaan wij voor jou aan de slag met nummerplannen, het porteren van nummers en de inrichting van je nieuwe telefooncentrale. Zodat jij tijd hebt voor andere dingen. Daar houden wij van!

Nummerbehoud

Wij zorgen dat je al jouw telefoonnummers tijdens de migratie van ISDN naar VoIP gewoon kan meenemen. Belangrijk voor de bereikbaarheid van je organisatie, dus dat regelen we gewoon.

Tarieven

Flink besparen op abonnementen en gesprekstarieven? Nadat onze klanten zijn overgestapt van ISDN naar VoIP ligt de gemiddelde kostenbesparing tussen de 40% en 60%.

 

Migratie-van-ISDN-naar-VoIP

Waarom De Nederlandse Provider?

Bij De Nederlandse Provider snappen we dat tijd voor jou als ondernemer kostbaar is. Hoewel ISDN lijnen verdwijnen, zal de migratie van ISDN naar VoIP daardoor misschien nog niet bovenaan je prioriteitenlijstje staan. We helpen je graag bij het overstappen van ISDN naar VoIP en regelen alles van A tot Z voor je. Eenvoudig en snel.

SIP Trunk

€4.00

Installatie van A tot Z

Wij regelen de installatie en staan van begin tot eind voor je klaar.

Hosted VoIP

€7.50

Professionals bij jou in de buurt

Wij zijn zo bij jou op kantoor, want met ons team van 250 IT-experts is er altijd een collega bij jou in de buurt.

Een oplossing op maat

Wij begrijpen dat jouw bedrijf soms maatwerk nodig heeft. Samen kijken we wat de beste oplossing is.