Brink Accountants zeer tevreden met overstap van ISDN naar VoIP

 

‘De Nederlandse Provider heeft ons van A tot Z begeleid.’


De vertrouwde ISDN telefooncentrale van Brink Accountants draait al ruim dertig jaar. Een stille kracht; niets lijkt de oude ISDN telefooncentrale en de dertien aangesloten telefoontoestellen te bedreigen. Totdat Trijnie Bruins-Koekoek, directeur van Brink Accountants, hoort over de moderne techniek van het internetbellen, ookwel bekend als Voice Over IP.

‘Onze centrale was ontzettend oud, dan kun je er op wachten dat er iets mee gebeurd en dat wil je natuurlijk voor zijn. Vooral naar de toekomst toe leek het ons een goede beslissing de overstap te maken naar VoIP,’ vertelt mevrouw Bruins-Koekoek.

 

De overstap van ISDN naar VoIP

‘Toen wij eenmaal hadden besloten de oude centrale en de aangesloten telefoontoestellen te vervangen, heeft De Nederlandse Provider het hele proces professioneel begeleid en ondersteund. Wij hadden bijvoorbeeld verschillende apparatuur, zoals de kopieermachine en de frankeermachine, aangesloten op het ISDN, net als onze alarmcentrale. Het was voor ons belangrijk dat alles overgezet kon worden. Daarnaast moesten wij onze ISDN telefoontoestellen vervangen. Dat wilden wij toch al doen, die apparaten waren net als de telefooncentrale enorm verouderd. De Nederlandse Provider heeft ons hierin geadviseerd. En sinds onze overstap van ISDN naar VoIP werkt alles gewoon goed. Zoals het hoort!’ aldus de directeur van Brink Accountants.

 

Voordelen VoIP voor Brink Accountants

Brink Accountants werkt nu ruim een half jaar met de nieuwe VoIP-verbinding en zijn ontzettend tevreden dat zij de overstap hebben gemaakt. Trijnie Bruins-Koekoek vertelt: ‘Met onze nieuwe VoIP verbinding kunnen wij probleemloos doorverbinden naar onze vestiging in Hardenberg. Daarnaast merken we het ook in onze maandelijkse kosten; de kosten voor telefonie vallen met VoIP gewoon lager uit dan voorheen. Ja, ik zou elke ondernemer aanraden over te stappen van ISDN naar VoIP. Je moet als moderne organisatie ook een beetje meegaan met de technische ontwikkelingen!’