Battlecard ISDN vs VoIP (internet-telefonie)

Al sinds de jaren 90 telefoneert zakelijk Nederland via het ISDN. Het netwerk is betrouwbaar, er zijn mogelijkheden voor verschillende soorten diensten en de maandelijkse kosten voor het gebruik van het netwerk zijn goed te overzien. Toch stappen ondernemers in Nederland massaal over op een nieuwe vorm van zakelijke telefonie, namelijk VoIP. Het VoIP bellen, ook wel Hosted telefonie, Hosted Voice of Cloud telefonie genoemd, heeft veel voordelen ten opzichte van het traditionele ISDN.

 

Belt jouw organisatie nog via het traditionele ISDN? Dan is het tijd om na te denken over het alternatief; de diensten die gebruik maken van het ISDN stoppen per september 2019. Lees hier waarom. Wij adviseren niet te wachten tot het laatste moment, maar nu alvast de overstap te maken naar VoIP Zakelijk. Dan is jouw organisatie goed op de toekomst voorbereid en kan direct gebruik gemaakt worden van alle nieuwe mogelijkheden die VoIP biedt. De 10 voordelen voor jou lees je hier.

 

Wil je voor je overstap naar VoIP telefonie alvast flink besparen? Bij De Nederlandse Provider bel je binnen Nederland tot 25% en naar het buitenland zelfs tot 35% voordeliger dan bij KPN. Je kunt zorgeloos overstappen; wij zorgen ervoor dat je huidige abonnement automatisch wordt overgezet. Met ISDN van DNP is geen aanpassing nodig op je telefooncentrale. Zo kun je tot je overstap alvast genieten van de service en tarieven van De Nederlandse Provider.