Start je gratis maand.

We gaan zorgen dat je verliefd wordt op De Nederlandse Provider.

Meer informatie

Battlecard ISDN vs VoIP (internet-telefonie)

Al sinds de jaren 90 telefoneert zakelijk Nederland via het ISDN. Het netwerk is betrouwbaar, er zijn mogelijkheden voor verschillende soorten diensten en de maandelijkse kosten voor het gebruik van het netwerk zijn goed te overzien. Toch stappen ondernemers in Nederland massaal over op een nieuwe vorm van zakelijke telefonie: VoIP. Het VoIP bellen, ook wel Hosted telefonie, Hosted Voice of Cloud telefonie genoemd, heeft veel voordelen ten opzichte van het traditionele ISDN.

 

Belt jouw organisatie nog via het traditionele ISDN? Dan is het tijd om na te denken over een alternatief. De diensten die gebruikmaken van ISDN stoppen per september 2019. Lees hier waarom. Wij adviseren niet te wachten tot het laatste moment, maar nu alvast de overstap te maken naar VoIP Zakelijk. Dan is jouw organisatie goed op de toekomst voorbereid en kan direct gebruik gemaakt worden van alle nieuwe mogelijkheden die VoIP biedt. De 10 voordelen van VoIP voor jou lees je hier.

 

Wil je voor je overstap naar VoIP telefonie alvast flink besparen? Dat kan! Bij De Nederlandse Provider bel je binnen Nederland tot 25% voordeliger en naar het buitenland zelfs tot 35% voordeliger dan bij KPN. En je kunt zorgeloos naar ons overstappen. Wij zorgen ervoor dat je huidige abonnement automatisch wordt overgezet. Met ISDN van DNP is geen aanpassing nodig op je telefooncentrale. Zo kun ook voor de overstap alvast gebruikmaken van onze service en tarieven.

Meer informatie over de VoIP abonnementen?

Klik hier