Start je gratis maand.

We gaan zorgen dat je verliefd wordt op De Nederlandse Provider.

Meer informatie

Bellen in de Cloud

Bellen in de cloud zorgt niet alleen voor een betere bereikbaarheid, je bespaart er ook kosten mee. Door te bellen in de cloud gebruik je je internetverbinding om te bellen. Op die manier kun je wel tot 60 procent besparen op telefoonkosten en beschikken over een hypermoderne telefooncentrale met veel verschillende functies.

Hoe werkt bellen in de Cloud?

Bellen in de cloud is grofweg mogelijk op 2 manieren:

Sip Trunk: het is mogelijk om met je eigen telefooncentrale te bellen via internet. In dat geval heb je alleen een SIP Trunk nodig. Je telefooncentrale wordt dan verbonden met ons telefonieplatform via een beveiligde verbinding. Vervolgens kun je je telefooncentrale gebruiken om via Voice over IP,  ofwel internet, te bellen. Maak je op dit moment dus gebruik van een telefooncentrale op kantoor? Dan is de SIP Trunk van De Nederlandse Provider de beste keuze voor jouw situatie.

Hosted Telefonie: je kiest voor een telefooncentrale via ons waarmee je via internet belt. De telefooncentrale draait in onze goede beveiligde datacenters. Deze hypermoderne telefooncentrale beschikt over diverse functies en je kunt zelf eenvoudig functies wijzigen of toevoegen. Uiteraard kun je dat ook uitbesteden en overlaten aan onze experts. Er zijn vele synoniemen voor hosted telefonie. Enkele voorbeelden zijn: Cloud Telefonie, Hosted Voice, Cloud VoIP of Hosted VoIP.

Bellen in de cloud via De Nederlandse Provider betekent flink besparen op gesprekskosten. Een besparing van 20 tot 70 procent is niet ongewoon. Bovendien kan er snel worden doorgeschakeld naar een uitwijklocatie of mobiel nummer bij calamiteiten.

Voordelen Sip Trunk bij De Nederlandse Provider

Kies je voor Sip Trunk? Dan bespaar je flink op abonnementskosten. Ook ben je verzekerd van een SIP Trunk die gecertificeerd is op Skype for Business. Bovendien ondersteunt de SIP Trunk van De Nederlandse Provider diverse codecs.

Voordelen Hosted Telefonie bij De Nederlandse Provider

Wanneer je een beroep doet op De Nederlandse Provider en kiest voor Hosted Telefonie: telefonie via de cloud, dan brengt dit veel voordelen met zich mee.¬†Wij nemen je alles uit handen. Je hoeft je niet druk te maken over het aanschaffen van een telefooncentrale of over het onderhoud ervan. Dat nemen wij voor onze rekening. Dat verzekert jou ervan dat je altijd kunt beschikken over een telefooncentrale die helemaal up-to-date is. Tot slot kun je via de receptionistenpost direct zien welke collega’s beschikbaar zijn.

Probeer cloud telefonie bij De Nederlandse Provider nu één maand gratis uit en ontdek de voordelen zelf. Start je gratis maand hier.

Meer informatie over de Cloud telefonie abonnementen?

Klik hier