Cloud telefonie aanbieders

Als je moet kiezen tussen verschillende cloud telefonie aanbieders omdat je wilt overstappen van ISDN naar hosted VoIP, kun je te allen tijde terecht bij De Nederlandse Provider. Het grote voordeel van hosted VoIP, is dat je een zeer moderne telefooncentrale hebt, die zich bevindt in de cloud. Dat betekent tevens dat je zelf geen telefooncentrale hoeft aan te schaffen. Op die manier bespaar je kosten. Wij zorgen ervoor dat je telefooncentrale up-to-date blijft, zodat je je na de overstap geen omkijken meer naar hebt.

Kiezen voor DNP als een van de cloud telefonie aanbieders

De Nederlandse Provider is een bedrijf dat zich onderscheid van de vele cloud telefonie aanbieders. Wij leveren namelijk alle soorten zakelijke telefonie en ontzorgen je vanaf de offerteaanvraag tot en met de werkende installatie: we vertrekken pas als alles werkt. Tevens merkt u niets van de overstap en wilt u uw eigen nummer behouden: dat begrijpen wij en is de service die wij u bieden als ondernemer, zodat u zich kunt richten op uw core-business.

Voordelen van de telefooncentrale uit de cloud

Hosted VoIP heeft naast kostenbesparing, geen onderhoudskosten en een zeer moderne telefooncentrale nog meer voordelen. Op gesprekskosten bijvoorbeeld bespaar je maar liefst 20 tot 70 (!) procent. Heb je meerdere vestigingen? Dan is onderling telefoneren gratis. Je kunt kiezen voor veel verschillende functies. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, heb je toegang tot diverse faciliteiten. Je kunt kiezen voor het standaardpakket, het uitgebreide pakket, het complete pakket of het onbeperkte pakket. Je ziet direct welke faciliteiten bij welk pakket horen. Dat is handig, want je kunt dus direct via onze website de kosten berekenen. Benieuwd welke faciliteiten je nodig hebt? Vraag een telefonisch consult aan of maak een afspraak met een van onze IT-experts.

Een andere vorm van VoIP

Heb je nu al een telefooncentrale dan is er een beter alternatief dan hosted VoIP: SIP Trunk. De Nederlandse Provider sluit je telefooncentrale aan via een beveiligde verbinding aan ons telefonieplatform. Vervolgens kun je via het internet bellen via je eigen telefooncentrale. Ook als je met een ISDN-centrale bij jou op kantoor of een andere locatie werkt, kunnen wij je aansluiten op SIP Trunk met behulp van een converter. Niet alleen betekent dit dat je nog even vooruit kunt met je huidige apparatuur, ook profiteer jij van de kostenbesparing die bellen via internet met zich meebrengt. Informeer naar je mogelijkheden.

 

 

Kennisbank overzicht