Hosted Telefonie prijzen

Benieuwd naar de Hosted Telefonie prijzen van De Nederlandse Provider? We werken met standaard en extra faciliteiten. Zo zijn bellen en gebeld worden standaard inbegrepen. Net als het instellen van een keuzemenu, wisselgesprekken, doorschakelen, het instellen van een afzendnummer en online beheer.

 

Extra faciliteiten en Hosted Telefonie prijzen

Onze Hosted Telefonie prijzen worden mede gebaseerd op het aantal extra faciliteiten waar je gebruik van wilt maken. Kies je voor uitgebreide faciliteiten? Dan betaal je hier €7,50 voor op de totaalprijs. Je krijgt dan een voicemailbox, ontvangt realtime statistieken en kunt werken met een wachtrij. Ook kun je meeluisteren tijdens een telefoongesprek, gebruikmaken van meerdere afzendnummers, en openingstijden instellen. Kies je voor het pakket compleet? Dan betaal je  €20,- voor de extra faciliteiten. Je kunt dan eveneens gebruikmaken van een receptiepost, telefonisch vergaderen, een koppeling met ERP/CRM en click-to-dial. Tot slot is er het onbeperkte pakket, waardoor je gebruik kunt maken van afgekocht belverkeer. Heb je nog aanvullende wensen voor je zakelijke telefonie? Onze collega’s helpen je graag verder.

 

Offerte op maat

Heb je alles ingevuld? Dan kunnen wij je een offerte op maat toesturen. Aan de rechterkant staan de kosten opgesomd. Deze veranderen aan de hand van het pakket dat je selecteert. Je kunt dus ook direct de prijsverschillen.

 

Voordelen Hosted Telefonie

Je profiteert van verschillende voordelen als je kiest voor Hosted Telefonie. Je hoeft bijvoorbeeld niet te investeren in een telefooncentrale. Je maakt immers gebruik van een een hypermoderne telefooncentrale uit de cloud. Je bespaart eveneens 20 tot maar liefst 70 procent op gesprekskosten. Een onderhoudscontract voor je telefooncentrale is verleden tijd, want wij houden je telefooncentrale up-to-date. Je kunt tevens eenvoudig nieuwe functies toevoegen (denk aan een koppeling met je bedrijfssoftware) en oproepen laten doorschakelen bij calamiteiten.

 

Kennisbank overzicht

Meer informatie over hosted telefonie?

Klik hier