Start je gratis maand.

We gaan zorgen dat je verliefd wordt op De Nederlandse Provider.

Meer informatie

ISDN stopt: in 5 stappen van ISDN naar VoIP

Heb je meegekregen dat ISDN stopt? Vanaf september 2019 is het onherroepelijk afgelopen met ISDN. Deze traditionele manier van telefoneren gaat al sinds eind jaren ‘90 mee. Door de hoge onderhoudskosten en aangezien heel wat bedrijven al naar Voice over IP zijn overgeschakeld, is besloten met ISDN te stoppen. Gebruik jij nog ISDN? Bekijk dan tijdig de mogelijkheid om over te schakelen. Met VoIP bellen kun je de belkosten bovendien stevig verlagen en ook de kwaliteit is een heel stuk beter. Hoe je een overstap naar VoIP telefonie aanpakt, leggen we je hier in 5 stappen uit.

 

Inhoudsopgave

  1. Stap 1: Inventarisatie
  2. Stap 2: Offerte op maat
  3. Stap 3: Zorgeloos overstappen
  4. Stap 4: De installatie
  5. Stap 5: Kwalitatief bellen over internet

 

Stap 1: Inventarisatie

Overstappen van ISDN naar VoIP is met de hulp van De Nederlandse Provider zeer eenvoudig. Om je goed te kunnen helpen moeten we natuurlijk eerst je behoeften in kaart brengen. Neem telefonisch contact met ons op, of kom langs bij ons op kantoor, zodat we je wensen in kaart kunnen brengen. We hebben overigens een handige online checklist om je situatie in kaart te brengen en je telefoniebehoeften te inventariseren. Het feit dat ISDN stopt is een kans, geen probleem.

 

Stap 2: Offerte op maat

Bij De Nederlandse Provider geloven we sterk in maatwerk. De volgende werkdag krijg je bij ons dan ook een offerte op maat, waarin al je wensen op het vlak van VoIP netjes zijn opgenomen. De functionaliteiten van het bellen over internet worden er beschreven en uiteraard lopen we deze even samen met jou door.

 

Stap 3: Zorgeloos overstappen

Hebben we een akkoord? Mooi, ga dan rustig achterover zitten, want De Nederlandse Provider regelt de rest. We gaan onmiddellijk aan de slag met alle voorbereidingen. Als eerste maken we het nummerplan in orde en treffende de voorbereidingen voor de nieuwe VoIP telefooncentrale. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het opzeggen van je oude contracten. Nog even geduld, je kan bijna gaan genieten van alle voordelen van VoIP Zakelijk en dit tegen een lagere prijs dan traditioneel bellen. Bekijk ons filmpje

 

Stap 4: De installatie

Op de afgesproken dag staat onze installateur bij jullie op de stoep om de migratie te begeleiden. Op afstand hebben wij al de meeste zaken voorbereid, en op locatie zullen wij de laatste instellingen op kantoor goed zetten. Tijdens dit proces, blijf je wel gewoon bereikbaar. Overstappen van ISDN naar VoIP gaat snel en geruisloos. Onze installateur zorgt dat alles werkt, neemt de oude toestellen mee en wenst je veel plezier. De Nederlandse Provider lost het ongewoon makkelijk op!

 

Stap 5: Kwalitatief bellen over internet

Gefeliciteerd, je kan nu gebruik maken van alle voordelen van VoIP. Het feit dat ISDN stopt zal je snel ervaren als een zege. Je bespaart aanzienlijk op je gespreks- en abonnementskosten, geniet van de nieuwste functionaliteiten en het draagt ook nog eens bij aan een betere klanttevredenheid en efficientere interne organisatie.

 

Overstappen van ISDN naar VoIP?

Stap tijdig over van ISDN naar VoIP. Neem vandaag nog contact met ons op via  de website of bel ons op het nummer 088 030 9600. Bij De Nederlandse Provider maken we het ongewoon simpel, en begeleiden je bij het hele proces!

 

Lees verder

Meer informatie over de VoIP abonnementen?

Klik hier