Start je gratis maand.

We gaan zorgen dat je verliefd wordt op De Nederlandse Provider.

Meer informatie

VoIP abonnement zakelijk

Een VoIP abonnement op zakelijk vlak is de juiste keuze als je wilt besparen op je zakelijke telefonie. Die besparing kan oplopen tot 70 procent op je gesprekskosten! Duizenden bedrijven gingen je al voor en profiteren bovendien van de voordelen dat een zakelijk abonnement van De Nederlandse Provider met zich meebrengt. We nemen alles uit handen en ontzorgen je van A tot Z. We gaan pas weg als alles werkt.

Welk VoIP abonnement zakelijk?

Welk VoIP abonnement zakelijk voor jou geschikt is, hangt af van je huidige situatie en wensen. Heb je een telefooncentrale of juist niet? Bellen via VoIP met je huidige telefooncentrale realiseren we voor jou met de SIP Trunk die je daarvoor nodig hebt. Heb je geen telefooncentrale, dan sluiten we je aan op een van onze telefooncentrales in de cloud. Dit heet Hosted VoIP en betekent dat je gebruik kunt maken van de allernieuwste functies.

Kiezen voor De Nederlandse Provider

Telecom en IT kan niet alleen beter, ook vinden wij bij de Nederlandse Provider dat het eenvoudiger kan. Jij als ondernemer moet er geen omkijken naar hebben. Met 250 IT ondernemers verspreid door heel Nederland word je ondersteund door de beste techneuten, ongeacht waar jouw bedrijf gevestigd is.

Vast-mobiel-integratie

Vast-mobiel-integratie betekent dat de functies die je via je telefooncentrale voor vaste telefonie gebruikt, ook voor je mobiele toestel beschikbaar worden. Afhankelijk van je budget heb je de keuze uit verschillende abonnementen. Al vanaf €16,- per maand zijn alle FMC-functies beschikbaar en kun je onbeperkt bellen naar collega’s. Het meest uitgebreide abonnement sluit je af voor €42,-. In dit geval heb je een databundel van 25 GB en kun je onbeperkt bellen binnen Nederland en de EU.

Wil je meer weten over vast-mobiel-integratie of wil je meteen een abonnement afsluiten?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Als je het prettiger vindt dat we langskomen, dan kunnen we dat ook gewoon afspreken.

Meer informatie over de VoIP abonnementen?

Klik hier

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Nu aanvragen