Start je gratis maand.

We gaan zorgen dat je verliefd wordt op De Nederlandse Provider.

Meer informatie

VoIP voor het MKB

Ontdek de voordelen van VoIP voor het mkb. Heb je nog ISDN? Dan is het aan te raden om alvast over te stappen, want deze dienst stopt per 1 september 2019. De Nederlandse Provider zorgt ervoor dat je zorgeloos overstapt. Je zult het niet eens merken. Voor je het weet bellen alle medewerkers van jouw onderneming via het internet, waar Voice over IP, afgekort VoIP, voor staat. En wij regelen dat alles werkt.

VoIP voor het MKB en De Nederlandse Provider

Onze klanten zijn vooral mkb’ers die via VoIP bellen. De Nederlandse Provider regelt alles van A tot Z. Zonder dat we je vermoeien met allemaal technische termen. Wij geloven namelijk dat telecom niet alleen beter, maar ook eenvoudiger kan. Je kunt dan ook voor alle zakelijke telefonie, internet en mobiele telefonie een beroep op ons doen. Wel zo makkelijk dat je één bedrijf hebt waarbij je terecht kunt, mocht de telefonie of het internet een keer uitvallen in plaats van de diverse operators die je van het kastje naar de muur sturen. Je kunt rekenen op 250 technici die verspreid door Nederland gevestigd zijn. Er is dus altijd een techneut bij jou in de buurt, die eventuele problemen of storingen snel kan verhelpen.

Waarom De Nederlandse Provider?

Wij onderscheiden ons van anderen omdat we het anders doen dan andere telecom operators. Niet alleen zorgen wij voor zakelijke telecomdiensten die werken zoals ze behoren te werken, wij geloven dat techniek voor mensen moet werken niet andersom. Daarom houden we van innovatie en gaan we elke dag met een dosis energie en passie weer op zoek naar veranderingen én verbeteringen. Met welke producten doen we dat?

Moderne telefonie afgestemd op jouw bedrijf: geen enkel bedrijf is hetzelfde. Bij ons ben je verzekerd van maatwerk.

Betrouwbaar internet: of je nu in een buitengebied zit of op een industrieterrein, internet regelen wij voor jouw bedrijf via alle beschikbare netwerken. Dat betekent dat wij nagenoeg altijd goed en betrouwbaar internet leveren.

Flexibiliteit voor mobiele telefonie: jij bepaalt hoe, wat en waar. Bijvoorbeeld of je bereikbaar op mobiel wilt zijn door een vast nummer te bellen of dat je alleen tijdens bepaalde uren bereikbaar bent. Je bereikbaarheid geef je aan via een handige app.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kennisbank overzicht

Meer informatie over de VoIP abonnementen?

Klik hier