Offerte aanvragen Binnen 24 uur online

Start je gratis maand.

We gaan zorgen dat je verliefd wordt op De Nederlandse Provider.

Meer informatie

VoIP nummer

Als je kiest voor een VoIP nummer, dan kies je voor een goed alternatief voor ISDN. KPN heeft aangegeven dat ISDN gaat stoppen. Je dient dus sowieso over te stappen voor 1 september 2019. Maak daarom kennis met Hosted VoIP of SIP Trunk. Net wat jouw voorkeur heeft. We leggen je de verschillen hieronder uit.

 

VoIP nummer behouden

Kiezen voor een VoIP nummer betekent niet dat je je huidige telefoonnummer verliest. Je zakelijke telefoonnummer wil je immers niet kwijt. Je neemt je nummer tijdens de migratie naar VoIP gewoon mee. VoIP staat voor Voice over IP. Letterlijk dus bellen via het internet. Daarbij heb je de keuze je eigen telefooncentrale mee te nemen of een beroep te doen op onze telefooncentrale in de cloud. Als je je eigen telefooncentrale meeneemt, dan stap je over door je telefooncentrale aan te sluiten op een SIP Trunk van De Nederlandse Provider. Wil je gebruikmaken van onze telefooncentrale in de cloud? Dan maak je gebruik van onze zogenoemde Hosted VoIP-dienst.

 

SIP Trunk

Je huidige telefooncentrale aansluiten op een SIP Trunk van De Nederlandse Provider kun je met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wij zorgen voor de overstap zonder dat je je werk hoeft te onderbreken en er iets van merkt. Voor je het weet, belt jouw bedrijf via het internet. Bellen met je bestaande telefooncentrale levert je veel voordelen op. Je profiteert van flinke besparingen op je telefoonkosten en er zijn veel verschillende nieuwe functies beschikbaar. Benieuwd welke dit zijn? Bekijk hier alle functies of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Hosted VoIP

Overweeg je Hosted VoIP? Dan maak je gebruik van onze hypermoderne telefooncentrale in de cloud. Ook met Hosted VoIP profiteer je van veel voordelen. Je bespaart bijvoorbeeld op het investeren in een nieuwe telefooncentrale en hebt geen onderhoudscontracten meer nodig. Net als bij een SIP Trunk heb je bovendien de keuze voor veel verschillende nieuwe functies en bespaar je flink op abonnement- en gesprekskosten.

 

Direct aanvragen of telefonisch advies inwinnen

Benieuwd naar de kosten voor SIP Trunk of Hosted VoIP? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. We sturen je binnen één werkdag een prijsopgave voor de mogelijkheden bij jou op locatie. Ben je al overtuigd en wil je je dienst(en) direct aanvragen? Vul het aanvraagformulier dan in. Of liever telefonisch advies? Onze consultants staan voor je klaar!

Meer informatie over de VoIP abonnementen?

Klik hier