Start je gratis maand.

We gaan zorgen dat je verliefd wordt op De Nederlandse Provider.

Meer informatie

Wat is Cloud Telefonie?

Je vraagt je als zakelijk ondernemer al langer het volgende af: wat is cloud telefonie? Cloud telefonie is bellen via de cloud of met andere woorden: bellen via internet. Je kunt cloud telefonie nu een maand gratis uitproberen. Zonder verborgen kosten of kleine lettertjes. Hoe dat kan? Simpel: wij zijn overtuigd van ons product en zijn er zeker van dat je na de proefperiode niet meer anders wilt.

 

Ontdek de voordelen van Cloud Telefonie

Wat is het voordeel van cloud telefonie? Een van de grootste voordelen is de kostenbesparing die cloud telefonie met zich meebrengt voor jouw organisatie. De Nederlandse Provider kan de hele overstap voor je regelen. Niet alleen merk je niets van de overstap, behoud je je eigen nummer en gaan wij pas weg als alles werkt, ook ben je binnen 24 uur online en weet je precies waar je aan toe bent: de kosten voor de overstap kun je eenvoudig via onze website berekenen.

 

Hoe werkt Cloud Telefonie?

Wanneer je overstapt, is je zakelijke telefonie voortaan geregeld via een moderne telefooncentrale van De Nederlandse Provider in de cloud. Dat wil eveneens zeggen dat er geen dure onderhoudscontracten meer nodig zijn. Wij zorgen ervoor dat je telefooncentrale altijd up-to-date is. Bij storingen staat er altijd snel een van onze professionals tot je beschikking. Wij werken met ruim 250 professionals door heel Nederland.

 

Offerte aanvragen & faciliteiten

De kosten voor VoIP bellen hangen af van het aantal toestellen dat je gebruikt, het aantal nummers en de faciliteiten waar je gebruik van wilt maken. Vind je het lastig om te bepalen welke functionaliteiten je nodigt hebt? Neem dan telefonisch contact met een van onze technische collega’s. We bespreken dan hoe je zakelijke telefonie op dit moment gebruikt en wat je wensen zijn. Aan de hand daarvan kunnen we een offerte op maat voor je opstellen.

 

ISDN stopt

Als je twijfelt om over te stappen, is het goed om te weten dat ISDN stopt. De overstap moet uiterlijk 1 september 2019 ook daadwerkelijk gebeuren. Na goedkeuring van de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

 

Kennisbank overzicht

Meer informatie over Cloud telefonie abonnementen?

Klik hier