Start je gratis maand.

We gaan zorgen dat je verliefd wordt op De Nederlandse Provider.

Meer informatie

Wat is Hosted Telefonie?

Op de vraag “wat is hosted telefonie?” is het antwoord simpel: het is de oplossing voor ISDN stopt. Voor bedrijven is het dus noodzakelijk om over te stappen op een andere vorm van zakelijk bellen. Er zijn twee vormen van zakelijk bellen: hosted telefonie en SIP Trunk. Hieronder leggen we het verschil uit tussen deze twee vormen.

 

Hosted Telefonie en De Nederlandse Provider

Hosted telefonie is een vorm van zakelijk bellen via een hypermoderne telefooncentrale uit de cloud. Een groot voordeel is dat je zelf geen telefooncentrale hoeft aan te schaffen. Dat bespaart kosten. Heb je al een telefooncentrale? Dan zijn wij ook als SIP Trunk aanbieder de oplossing voor jouw bedrijf. Je behoudt dan alle apparatuur en sluiten de telefooncentrale aan op een SIP Trunk van ons.

 

Over De Nederlandse Provider

Overstappen van ISDN naar VoIP (Voice over IP) is zeer eenvoudig bij De Nederlandse Provider. Wanneer je een offerte aanvraagt en akkoord gaat, nemen wij je alles uit handen. Wij gaan pas weg als alles is geïnstalleerd. Uiteraard behoud je daarbij je eigen telefoonnummer. En mocht je ergens niet uitkomen of tegenaan lopen, dan is er altijd een IT-experts van ons bij jou in de buurt.

 

De reden dat ISDN stopt

Snel en stabiel breedband internet deed zijn intrede de afgelopen jaren door middel van glasvezel, DSL en kabel. Het is een van de redenen waarom ISDN stopt. Maar er zijn meerdere redenen. De geluidskwaliteit bijvoorbeeld: die is via bellen over het internet veel beter dan via traditionele telefonie. Ook kun je kiezen voor veel verschillende functionaliteiten met VoIP. Bovendien stopt ISDN omdat het onderhoud hoge kosten met zich meebrengt in vergelijking tot VoIP.

 

Kortom: stap eenvoudig en snel over voor 1 september 2019 en ontdek de voordelen van supersnel en betrouwbaar zakelijk internet van De Nederlandse Provider.

 

Je kunt het nu ook gratis een maand uitproberen. Je proefperiode stopt automatisch na een maand. Maar pas op, we gaan er wel voor zorgen dat je verliefd wordt op DNP.

 

Geïnteresseerd? Start je gratis maand hier.

Meer informatie over de Hosted telefonie abonnementen?

Klik hier