Wat is VoIP bellen?

Je leest en hoort steeds vaker over VoIP bellen, maar weet nog steeds niet wat het nou precies is. Heel simpel eigenlijk. VoIP staat voor Voice over IP bellen. Met andere woorden: bellen via internet. Ten opzichte van ISDN heeft dit veel voordelen. Hoewel ISDN lang een stabiele en betrouwbare manier was voor zakelijke telefonie, streeft VoIP ISDN onderhand moeiteloos voorbij. Bovendien heeft KPN aangekondigd dat ISDN stopt per 1 september 2019. Stap daarom nu alvast over op VoIP.

VoIP bellen en de voordelen

VoIP bellen is ten opzichte van ISDN een moderne en snelle manier van zakelijke telefonie. Als je overstapt naar De Nederlandse Provider, profiteer je van nog veel meer voordelen. Het enige dat je hoeft te doen, is contact met ons op te nemen, je wensen kenbaar te maken en wij regelen de rest. Van offerte tot en met installatie. Terwijl jij je richt op jouw core business, regelen wij alles voor je van a tot z en zorgen ervoor dat alles netjes bij je op kantoor wordt geïnstalleerd. Onze monteur gaat pas weg als alles naar behoren werkt. Bovendien gaat het overstappen geruisloos. Dat beteken dat je gewoon door kunt werken.

Soorten VoIP bellen

Bij de Nederlandse Provider heb je de keuze uit twee soorten zakelijke telefonie. Je kunt kiezen voor een nieuwe moderne telefooncentrale uit de cloud. Die noemen we hosted VoIP. Je kunt er ook de voorkeur aan geven om je huidige telefooncentrale te blijven gebruiken. Deze sluiten wij dan aan op een SIP Trunk van De Nederlandse Provider. Beiden opties brengen hun eigen voordelen met zich mee. Afhankelijk van je wensen en huidige situatie, kunnen we je adviseren over de beste keuze voor jou.

Gratis proberen

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Probeer VoIP bellen dan een maand kosteloos uit. En als we zeggen kosteloos en zonder addertjes onder het gras, dan kun je daarop vertrouwen. Je proefperiode stopt namelijk automatisch na een maand. We sturen je ook niet eindeloos veel e-mails na je proefperiode en hebben geen creditcard- of bankgegevens van je nodig. Ervaar dus zelf het gemak van VoIP bellen en beslis na een maand of je met ons verder wilt. Gelijk je gratis maand starten? Aanvragen kan hier.