Wij maken telecom en IT weer ongewoon simpel.

Wij zijn anders

De Nederlandse Provider is een telecom operator die het anders doet. Wij vinden dat telecom en IT veel makkelijker en beter kan. Zodat jij hier als ondernemer geen omkijken meer naar hebt. De Nederlandse Provider levert alle zakelijke telecomdiensten, maar dan zoals het hoort.

Het moet gewoon werken

Wij zijn ontdekkingsreizigers in de digitale wereld. Wij zijn gek op alles wat met techniek en innovatie te maken heeft en duiken elke dag opnieuw met liefde in de bits en de bites. Een nieuwe dag betekent voor De Nederlandse Provider dat we dingen weer kunnen veranderen én kunnen verbeteren. Techniek moet voor mensen werken en mensen niet voor techniek. Daar staan we voor.

Ondersteund door de beste techneuten

Wij werken met 250 IT ondernemers verspreid door het hele land. Ons inspirerende team van 30 professionals op het hoofdkantoor biedt ondersteuning waar dat nodig is. Een uniek concept: klein genoeg om jouw lokale behoefte te begrijpen. Groot genoeg om elke oplossing te kunnen leveren. Met 280 man sterk gaan we ervoor: IT wordt weer ongewoon simpel.

Interview De Nederlandse Provider

Moderne telefonie

Met ons hypermodern telefonie platform zijn wij klaar voor de toekomst. En weet je wat het mooie is? Je kunt er ook gewoon mee bellen. Zoals je gewend bent. Altijd.

Lees verder

Betrouwbaar internet

Van industriegebied tot buitengebied. Doordat wij internet leveren via vrijwel alle beschikbare netwerken, kunnen wij bijna overal goed en betrouwbaar internet leveren.

Lees verder

Flexibel mobiel

Met ons mobiele abonnementen ben jij in control. Bereikbaar via een vast nummer? Alleen tijdens bepaalde uren? Je regelt je bereikbaarheid eenvoudig via de app.

Lees verder

Onze beloftes

image
De Nederlandse Provider regelt het gewoon

Wij horen vaak van ondernemers dat zij worden overspoeld met technische informatie en belangrijke afwegingen daarin. “Wilt u VoIP, SIP-trunks, Hosted PBX, UC of FMC? Een POE-Adapter, SIP-toestel of systeem-toestel? NAT instellen op de router en CAT6 al op orde?” Je hebt vast geen zin om je hier in te verdiepen. Terecht, want dat is ons vakgebied en zou jou geen tijd mogen kosten. Wij vallen je niet lastig met techniek, maar snappen wat jij als ondernemer nodig hebt.

image
De Nederlandse Provider maakt een vuist tegen massaproducten

Iedere onderneming is uniek. Wij zien dat traditionele telecom operators één product hebben ontwikkeld voor alle ondernemers in Nederland. ‘One size fits all’. De Nederlandse Provider verlost ondernemers van dit keurslijf en biedt maatwerk waar dat nodig is. Nooit meer betalen voor diensten die je niet gebruikt. Of een dienst afnemen die nét niet past.

image
De Nederlandse Provider gaat pas weg als alles werkt

Wij nemen verantwoordelijkheid en lossen problemen direct op. Stel je voor; je telefonie houdt er op een dag plotseling mee op. Welke hulplijn schakel je dan in? Je hebt een mobiel abonnement van operator X, vaste telefonie van operator Y en de automatisering van leverancier Z.  En iedereen wijst naar elkaar. De Nederlandse Provider strijdt tegen dit soort onrecht. Wij leveren de diensten van alle grote operators en zorgen dat het werkt. Punt.

Nieuwsgierig?