Over ons.

 

Wij maken telecom en IT weer ongewoon eenvoudig.

DNP doet het anders.

Wij vinden dat telecom en IT veel makkelijker en beter kan, zodat jij hier als ondernemer geen omkijken meer naar hebt. De Nederlandse Provider levert alle zakelijke telecomdiensten, maar dan zoals het hoort.

over-ons

ontdekkingsreizigers-in-digitale-wereld

Het moet gewoon werken.

Wij zijn ontdekkingsreizigers in de digitale wereld.

Wij zijn gek op alles wat met techniek en innovatie te maken heeft en duiken elke dag opnieuw met liefde in de bits en de bites. Een nieuwe dag betekent voor De Nederlandse Provider dat we dingen weer kunnen veranderen én kunnen verbeteren. Techniek moet voor mensen werken en mensen niet voor techniek. Daar staan we voor.

Ondersteund door de beste techneuten.

Wij werken met 250 IT ondernemers verspreid door het hele land.

Ons inspirerende team van 30 professionals op het hoofdkantoor biedt ondersteuning waar dat nodig is. Klein genoeg om jouw lokale behoefte te begrijpen, groot genoeg om elke oplossing te kunnen leveren. Met 280 man sterk gaan we ervoor: IT wordt weer ongewoon simpel.

 

 

Onze producten.

Cloud, internet, vast en mobiel bellen voor de zakelijke markt.

Zakelijke Telefonie

Wij leveren alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers. Van traditioneel bellen over ISDN, tot volledig bellen uit de cloud. En natuurlijk alles wat daar tussen in zit.

Zakelijke Mobiel

Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel telefoon-abonnement? Goed nieuws: Van een eenvoudig sim-only abonnement tot volledige vast-mobiel-integratie.

Zakelijke internet

Wij leveren alle soorten zakelijk internet in heel Nederland. DSL, kabel en glasvezel. En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN, alarm en camerabeveiliging.

Nieuwsgierig naar hoe we jou bedrijf kunnen helpen?

Laat je vrijblijvend adviseren door een van onze 250 technische experts die voor je klaarstaan.
Al duizenden bedrijven gingen je voor!

Vraag vrijblijvend een softphone offerte aan