Videobellen.

 

De Nederlandse Provider levert videobellen voor ondernemers. Dit is de nieuwe manier van zakelijk bellen. Het is heel eenvoudig om te videobellen vanaf je laptop, mobiel of op een groot professioneel scherm.

Wat is videobellen?

Met videobellen kun je elkaar tijdens het bellen rechtstreeks zien, je belt elkaar dus met beeld. Door videobellen maak je een gesprek persoonlijker en komt er meer non-verbale communicatie over. Dit helpt uiteraard in het overbrengen van de boodschap en daarmee is videobellen uitermate geschikt om een meeting op afstand te houden. Deze manier van bellen wordt in de volksmond ook vaak beeldbellen genoemd.

Videobellen

Zakelijk Videobellen

Met de dienst Zakelijk Videobellen van De Nederlandse Provider beschik je over een over een uitgebreide App waarmee je kunt videobellen met collega’s en personen buiten je organisatie. Omdat Zakelijk Videobellen een web-gebaseerde app is, is deze manier van beeldbellen voor iedereen toegankelijk. De persoon waarmee je de meeting wilt houden heeft hierdoor geen aparte App nodig.

 

Voordelen van videobellen

Zakelijk Videobellen biedt meer dan alleen beeldbellen. Met Apps als WhatsApp en FaceTime heeft je klant de betreffende App nodig, maar kent weinig tot geen faciliteiten voor zakelijke communicatie. Met Zakelijk Videobellen kun je naast beeldbellen ook live PowerPointpresentaties geven, bestanden delen, een wachtkamer creëren en je scherm delen. Zo maak van videobellen echte zakelijke communicatie en maak je deze makkelijk en professioneel.

Controle over je meeting

Doordat je een moderator functie hebt in Zakelijk Videobellen, kun je als gebruiker de regie in handen houden. Tijdens het beeldbellen kun je extra deelnemers uitnodigen, ze in een wachtkamer plaatsen, maar ook wachtwoorden instellen en zien welke deelnemer de audio instellingen op orde hebben.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zorg dat je altijd online bent

Bel gratis met onze telefonie specialist Marc

Bel: 088-0309600

Bel: 088-0309600

Wat kan je van ons verwachten?

  • Je ontvangt binnen één werkdag een prijsopgave
  • We bekijken alle mogelijkheden bij jou op locatie
  • Installatie wordt geregeld en binnen één week online
  • Vraag de offerte aan

    De Nederlandse Provider levert alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers.

  • Kies je diensten


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PowerPointpresentaties geven met videobellen

 

Met Zakelijk Videobellen kun je naast beeldbellen ook op afstand live PowerPoint-presentaties geven. Je geeft met speels gemak een presentatie, waarbij iedere deelnemer zijn eigen locatie bepaald. Zo bespaar je veel reistijd. Hiervoor gebruik je de functie scherm delen. De host klikt hiervoor op de knop scherm delen en kiest ervoor een venster, een browsertabblad of een venster te delen. Dit wordt vervolgens met alle deelnemers van de vergadering gedeeld.

Apps voor videobellen

 

Zakelijke Videobellen is een App die is gebouwd om beeldbellen en vergaderen op afstand ontzettend makkelijk te maken. Naast deze zeer waardevolle App zijn er talloze andere applicaties om zakelijke communicatie nog makkelijker te maken. Zo is er de DESKTOP App om vanaf je laptop of pc te VoIP bellen, chatten en bestanden te delen. De REACH App om je bereikbaarheid tot in de puntjes in te stellen en de SWITCHBOARD App om het werk van een receptioniste te vergemakkelijken. Heb je meer interesse in het gemak van onze dienst Zakelijk videobellen? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!

Zakelijk videobellen bestellen

 

De Nederlandse Provider levert de onderstaande producten voor Zakelijke Videobellen. Wij kunnen de installatie op afstand uitvoeren. Voor sommige producten is er geen aparte software of installatie nodig, omdat alles vanuit de Internet browser plaatsvind. Neem contact met ons op om te kijken welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past.

ProductMax aantal deelnemersBeveiligingInstallatie gemak
Coligo10HoogHoog
Google Hangouts150GemiddeldGemiddeld
Xelion10HoogHoog
Microsoft Teams5000GemiddeldLaag
Skype50GemiddeldGemiddeld
Slack15LaagLaag
WebEx1000GemiddeldLaag
Zoom100LaagHoog
3CX10HoogHoog
Vraag vrijblijvend een offerte voor videobellen aan