VoIP Telefonie.

 

Besparen op je telefooncentrale zonder dat je aan kwaliteit inboet? Dan is VoIP Telefonie , ook wel SIP trunking of cloud telefonie genoemd, perfect voor jou en je bedrijf. Je hoeft geen eigen telefooncentrale meer aan te schaffen, de onderhoudskosten vallen weg en je kunt zorgeloos bellen.

VoIP Telefonie: bellen met een nieuwe telefooncentrale uit de cloud.

 

Besparen op je telefooncentrale zonder dat je aan kwaliteit inboet? Dan is VoIP Telefonie perfect voor jou en je bedrijf. Je hoeft geen eigen telefooncentrale meer aan te schaffen, de onderhoudskosten vallen weg en je kan zorgeloos bellen.

 

VoIP-telefonie

Onze pakketten.

Er is altijd een abonnement dat bij je past.

Met de abonnementen van De Nederlandse Provider ben je overal optimaal bereikbaar. Met functies van VoIP telefonie, zoals een keuzemenu, welkomsttekst en openingstijden mis je nooit meer een gesprek van klant of collega. Wil jij voortaan ook bellen via VoIP? Bekijk dan onze VoIP tarieven en verschillende VoIP pakketten:

VoIP Telefonie

€7.50

per maand

 • Een nieuwe telefooncentrale uit de cloud
 • Veel nieuwe functies zoals vast-mobiel-integratie
 • Koppel eenvoudig jouw CRM-pakket
 • Per maand opzegbaar

VoIP Telefonie - Onbeperkt

€15

 • Onbeperkt bellen
 • Een nieuwe telefooncentrale uit de cloud
 • Veel nieuwe functies zoals vast-mobiel-integratie
 • Koppel eenvoudig jouw CRM-pakket
 • Per maand opzegbaar

VoIP Telefonie - met toestel

€20

per maand

 • Nieuwe toestel
 • Onbeperkt bellen
 • Een nieuwe telefooncentrale uit de cloud
 • Veel nieuwe functies zoals vast-mobiel-integratie
 • Koppel eenvoudig jouw CRM-pakket
 • Per maand opzegbaar

Voordelen VoIP Telefonie.

Geen investering telefooncentrale

Je hoeft niet eenmalig te investeren in de aanschaf van een telefooncentrale.

Besparing op gesprekskosten
Je bespaart 20% tot 70% op je gesprekskosten. Vestigingen bellen onderling gratis.
Nieuwe functies
Voeg eenvoudig nieuwe functies toe, zoals vast mobiel integratie of een koppeling met je bedrijfssoftware.
Receptionistenpost
Hosted VoIP is voorzien van een receptionistenpost waarmee je de actuele beschikbaarheid van je collega’s ziet.
Doorschakeling bij calamiteiten
Bij calamiteiten kunnen oproepen direct worden omgeleid naar een uitwijklocatie of mobiel telefoonnummer.
Geen onderhoud
Je hebt geen onderhoudscontracten meer nodig voor je telefooncentrale.

Baanbrekende en innovatieve manier van samenwerken.

Eenvoudig bellen, chatten, vergaderen en bestanden delen in één omgeving: Hosted VoIP telefonie.

Met Hosted VoIP telefonie heb je de volledige controle over alle gesprekken op alle apparaten: op je vaste toestel, mobiele telefoon en softphone. Zo is het een fluitje van een cent om een groepsgesprek, chat of videogesprek met je collega’s op te zetten. Ook handig is de mogelijkheid om documenten en schermen te delen. Omdat wij jouw privacy belangrijk vinden staat al jouw data veilig opgeslagen op Nederlandse servers.

Eenvoudig overstappen naar DNP. Wij regelen het voor je.

Wij maken Telecom en IT weer ongewoon eenvoudig voor ondernemers.

 • intake

  Adviesgesprek met onze telefonie expert

 • images

  Vrijblijvende offerte binnen één uur

 • install

  Bij akkoord gaan wij meteen aan de slag

 • help

  DNP neemt de hele oplossing in beheer

Hoe-werkt-VoIP-Telefonie?

Hoe werkt VoIP Telefonie?

Bij De Nederlandse Provider draait je telefooncentrale in één van onze drie beveiligde datacenters. Daar worden jouw VoIP Telefonie lijn in ondergebracht en worden ze vervolgens verbonden met jouw kantoor. Deze telefooncentrales onderhouden we met de grootste zorg en ze zijn dan ook steeds up-to-date en geoptimaliseerd voor zakelijk gebruik.

In principe bel je met VoIP Telefonie zorgeloos, maar wil je toch aanpassingen, dan kan dat via een eigen portal. Hier kun je zelf je functies in aanpassen. Kun je daar wat hulp bij gebruiken, dan helpt één van onze experten je met plezier verder. Updates? Die gebeuren automatisch!

 

Met VoIP Telefonie druk je de onderhoudskosten en bel je steeds met de meest moderne technologie. Ongetwijfeld zul je het verschil meteen merken!

Past VoIP Telefonie bij mij?

VoIP Telefonie past vooral bij je als je met de hele organisatie makkelijk en kwalitatief wilt bellen, zonder hoge investeringen te moeten doen.

Je hebt met deze dienst geen omkijken naar je telefooncentrale, terwijl je met VoIP Telefonie van De Nederlandse Provider toch steeds beschikt over de meest performante telefooncentrale.

Past-VoIP-Telefonie-bij-mij?

Hoe-gaat-overstappen-naar-VoIP-telefonie-in-zijn-werk?

Hoe gaat overstappen in zijn werk?

Overstappen is helemaal geen zware klus.

De eerste stap is dat we je helpen met het in kaart brengen van de behoeften van jouw organisatie. Vervolgens bezorgen we je binnen de 24 uur een offerte op maat. Stap je over, dan regelen wij dit volledig voor je. Wij zorgen voor de nummerportering, het opstellen van een nummerplan en het configureren van je telefooncentrale. Wel zo makkelijk als je hier geen kaas van hebt gegeten. Jij stapt dus simpelweg zorgeloos over naar VoIP Telefonie!

 

ISDN telefonie stopt! Stap nu over van ISDN naar VoIP Telefonie , de telefonie oplossing voor kleine en grote bedrijven.

Waarom VoIP Telefonie bij De Nederlandse Provider?

Heb je al de nodige problemen gehad met je eigen telefooncentrale en lopen de kosten op? Of misschien wil je wel simpelweg bellen met een hogere gesprekskwaliteit, zonder torenhoge investeringen? Reken dan op de betrouwbaarheid van De Nederlandse Provider. Wij adviseren je, zorgen voor oplossingen en groeien met je mee. Wij zorgen voor de best presterende telefooncentrale, zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is: je zaak. Wij helpen je vandaag nog met de overstap naar VoIP Telefonie ! Stap nu over naar VoIP Telefonie en geniet van de voordelen van VoIP! Wil je meer weten over VoIP Telefonie ? Neem dan gerust contact met ons op!

VoIP Telefonie

€7.50

Een perfect werkende installatie

Onze eigen installateurs garanderen de perfecte installatie. We vertrekken pas als alles naar behoren functioneert

VoIP Telefonie - Onbeperkt

€15

Neem je telefoonnummers gewoon mee

Al je vertrouwde nummers blijven ook na je overstap behouden

VoIP Telefonie - met toestel

€20

Zorgeloos blijven bellen

Er is helemaal geen down time. Gedurende de hele overstap naar VoIP telefonie blijf je bellen

Hoe werkt VoIP telefonie

Je vraagt je het volgende al een tijdje af: hoe werkt VoIP telefonie? Het antwoord is simpel: VoIP telefonie is bellen via het internet. Bij De Nederlandse Provider bel je al via VoIP telefonie voor €7,50,- per maand. Daarnaast is VoIP telefonie iets wat voor zakelijke ondernemers steeds normaler wordt. ISDN stopt namelijk!

 

Hoe werkt VoIP telefonie bij De Nederlandse Provider?

VoIP telefonie is ten opzichte van ISDN een moderne en snelle manier van zakelijke telefonie. Als je overstapt naar De Nederlandse Provider, profiteer je van nog veel meer voordelen. Ben je op zoek naar een goed alternatief voor ISDN? Dan is VoIP telefonie bij De Nederlandse Provider de oplossing. Niet alleen bespaar je flink op je telefoonkosten, ook zorgen wij ervoor dat alles geregeld is!

 

Het enige wat jij hoeft te doen is contact met ons opnemen,akkoord gaan met de offerte en wij regelen de rest. Je hoeft enkel aan te geven welke vorm van zakelijke telefonie je wilt en welke functionaliteiten je wilt gebruiken. We maken onderscheid in Hosted VoIP en SIP Trunk. Terwijl jij je richt op jouw core business, regelen wij alles van A tot Z voor je en zorgen wij ervoor dat alles netjes op jouw kantoor geïnstalleerd wordt. Onze monteur gaat pas weg als alles naar behoren werkt. Bovendien gaat het overstappen geruisloos. Dat betekent dat je gewoon door kunt werken.

 

De overstap gaat geruisloos en is binnen 24 uur geregeld. Vragen of een storing? Er bevinden zich 250 professionals door heel Nederland, dus er is altijd iemand bij je in de buurt om je te helpen.

Soorten VoIP Telefonie

Bij de Nederlandse Provider heb je de keuze uit twee soorten zakelijke VoIP telefonie. Je kunt kiezen voor een nieuwe moderne telefooncentrale uit de cloud; hosted VoIP. Daarnaast kun je er ook de voorkeur aan geven om je huidige telefooncentrale te blijven gebruiken. Deze sluiten wij dan aan op een SIP Trunk van De Nederlandse Provider. Beiden opties brengen hun eigen voordelen met zich mee. Afhankelijk van je wensen en huidige situatie, kunnen we je adviseren over de beste keuze voor jou.

 

Hosted VoIP

Hosted VoIP is ideaal als je nu geen telefooncentrale hebt en wel wilt profiteren van een moderne VoIP telefooncentrale uit de cloud. Door gebruik te maken van de hosted VoIP heb je naar onderhoud geen omkijken meer; dat regelen wij voor je. Hosted VoIP telefonie bieden wij aan voor €7,50 per maand. Je verdient de kosten gauw terug, want je bespaart 20 tot maar liefst 70 procent op je gesprekskosten.

 

SIP Trunk

Heb je al wel een telefooncentrale, dan verbinden wij je telefooncentrale graag op een van onze SIP Trunks, zodat je gebruik kunt maken van VoIP telefonie. Maak je nog gebruik van een ISDN-telefooncentrale bij je op locatie? Geen zorgen, ook dan kunnen wij jou aansluiten op een van onze SIP Trunks. Per kanaal betaal je €4,- per maand. Toch liever onbegrensd kunnen bellen? Dan betaal je €15,- per maand. Uiteraard is het belangrijk dat je huidige telefoonnummer behouden blijft.

VoIP telefonie voor het MKB

Ben jij nog aangesloten bij ISDN? Ontdek dan nu de voordelen van VoIP voor het mkb, ISDN stopt namelijk! Bij De Nederlandse Provider zorgen wij ervoor dat je zorgeloos kunt overstappen. Een mkb zal het waarschijnlijk niet eens merken. Voor je het weet bellen alle medewerkers van jouw onderneming via het internet, waar Voice over IP, afgekort VoIP, voor staat.

VoIP voor MKB met De Nederlandse Provider

Onze klanten zijn vooral mkb’ers die bellen met VoIP. Stap vandaag nog over naar VoIP telefonie en wij regelen alles van A tot Z voor je! Bij De Nederlandse Provider geloven wij erin dat telecom niet alleen beter, maar ook eenvoudiger kan. Je kunt dan ook voor alle zakelijke telefonie, internet en mobiele telefonie een beroep op ons doen. Zo bellen al jouw medewerkers gemakkelijk via de VoIP toestellen of via hun eigen mobiel. Je kunt rekenen op 250 technici die verspreid door Nederland op meerdere vestigingen gevestigd zijn. Er is dus altijd een techneut bij jou in de buurt, die eventuele problemen, vragen of storingen snel kan verhelpen. Daarnaast kunnen wij je altijd helpen met hulp op afstand.

Vraag vrijblijvend een VoIP telefonie offerte aan