VoIP telefoon.

 

De Nederlandse Provider levert alle soorten VoIP toestellen. Om het jou als ondernemer makkelijk te maken, voorzien wij de VoIP toestellen alvast van de juiste instellingen. Jij hoeft de toestellen alleen maar aan te zetten, en kunt gelijk VoIP bellen.

Wat is een VoIP telefoon.

Een VoIP telefoon is een telefoontoestel dat je rechtstreeks op het internet aan kunt sluiten. Je hebt eenvoudige toestellen waarmee je kunt bellen en gebeld kunt worden, maar ook zeer uitgebreide zakelijke VoIP telefoons met kleurendisplays en receptionistenfunctionaliteiten. Op de uitgebreidere VoIP telefoons kun je bovendien zeer professionele headsets aansluiten, om hiermee klanten sneller te kunnen bedienen.

VoIP telefoon

Voordelen VoIP Telefoon

Voordelen VoIP telefoon.

Een VoIP telefoon heeft een aantal duidelijke voordelen ten opzichte van de traditionele ISDN-toestellen. Zo kan een VoIP telefoon bijvoorbeeld voorzien zijn van Power over Ethernet (PoE). Hiermee kan een VoIP telefoon zijn netspanning uit zijn netwerkkabel halen, waardoor er in plaats van twee nog maar één kabel getrokken aangelegd hoeft te worden.

 

Een zo mogelijk nog groter voordeel van de VoIP telefoon is dat het toestel volledig voorzien kan worden van alle gebruikers- en providers-instellingen (auto-provisioning genaamd). Je hoeft hiervoor enkel de VoIP telefoon aan internet aan te sluiten en het toestel haalt automatisch de juiste instellingen van het platform van de provider. Zo is het toestel direct plug and play en worden, zelfs na een factory reset of een stroomstoring, de juiste gegevens en instellingen weer opgehaald. Zo kun je direct weer verder en gebruik maken van VoIP bellen.

 

Merken VoIP telefoons

VoIP telefoons worden door verschillende fabrikanten op de markt gebracht. Bekende VoIP telefoon merken zijn Yealink, Mitel, Cisco, Polycom en Snom. De Nederlandse Provider adviseert Yealinkl Mitel en heeft hiervoor ook uitgebreide auto-provisioning ontworpen. Voor conferentietoestellen raadt De Nederlandse Provider het degelijke merk Polycom aan.

 

 

Yealink

Yealink is wereldwijd actief in eindpunten die spraak, video en data combineren en is sinds 2018 wereldwijd marktleiden in VoIP telefoons. De VoIP telefoons van de Chinese fabrikant onderscheiden zich door een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding en een modern design.

 

Mitel

Mitel, voorheen Aastra, is een Canade producent van telefoon centrales en VoIP telefoons. Deze degelijke toestellen met een strakke zakelijke uitstraling staan als sinds begin deze eeuw bekend als een betrouwbare optie.

 

Cisco

Deze Amerikaanse fabrikant is wereldwijd marktleider op het gebied van IT en netwerkapparatuur. Aansluiteind op deze netwerkapparatuur hebben zij een lijn VoIP telefoons ontwikkeld in het hogere prijssegment.

 

Polycom

Polycom levert uiterst degelijke conferentie VoIP telefoons die het mogelijk maken om zonder hoorn en met meerdere personen een telefoongesprek te voeren. De uitstekende luidspreken, gecombineerd met één of meerdere professionele microfoons maken het mogelijk om vanuit een vergaderkamer iemand op afstand mee te laten vergaderen.

 

Snom

Snom in een Duitse fabrikant van VoIP telefoons dat al in 2000 haar eerste VoIP telefoons op de markt bracht. Mede daardoor is Snom op de VoIP telefoon markt een dominante marktpositie heeft gehad. Deze positie is inmiddels overgenomen door het eerder genoemde Yealink.

 

 

 

 

Wat is VoIP?

  • Met VoIP (Voice over IP, ook wel IP-telefonie) wordt het wereldwijde internet of een afgeschermd IP-netwerk gebruikt om spraak van de zender naar de ontvanger te brengen. Hiermee is telefonie mogelijk op datanetwerken en geeft zo de mogelijkheid om voorheen door traditioneel gescheiden netwerken van spraak (ISDN en PSTN) en data samen te voegen. Kortgezegd staat VoIP dus voor bellen over het internet. Lees verder

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zorg dat je altijd online bent

Bel gratis met onze telefonie specialist Marc

Bel: 088-0309600

Bel: 088-0309600

Wat kan je van ons verwachten?

  • Je ontvangt binnen één werkdag een prijsopgave
  • We bekijken alle mogelijkheden bij jou op locatie
  • Installatie wordt geregeld en binnen één week online
  • Vraag de offerte aan

    De Nederlandse Provider levert alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers.

  • Kies je diensten


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag vrijblijvend een VoIP telefoon offerte aan