VoIP Zakelijk

 

Met VoIP Zakelijk ervaar je het gemak van een nieuwe telefooncentrale uit de cloud. Bij ons heb je geen dure onderhoudscontracten en hoef je ook niet te investeren in een telefooncentrale. Zakelijk VoIP bellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

VoIP Zakelijk: bellen met een nieuwe telefooncentrale uit de cloud.

 

Met VoIP Zakelijk ervaar je het gemak van een nieuwe telefooncentrale uit de cloud. Bij ons heb je geen dure onderhoudscontracten en hoef je ook niet te investeren in een telefooncentrale.
Vaste en mobiele nummers zijn gemakkelijk te bereiken via een telefooncentrale in de cloud. Daarnaast kun je je voorkeuren en instellingen gemakkelijk online beheren.

voip-zakelijk

Onze pakketten.

Er is altijd een abonnement dat bij je past.

Met de VoIP zakelijk abonnementen van De Nederlandse Provider ben je overal optimaal bereikbaar. Met functies zoals een keuzemenu, welkomsttekst en openingstijden mis je nooit meer een gesprek van klant of collega. Bekijk de VoIP abonnementen en stap over naar VoIP Telefonie.

VoIP Zakelijk

€7.50

per maand

 • Een nieuwe telefooncentrale uit de cloud
 • Veel nieuwe functies zoals vast-mobiel-integratie
 • Koppel eenvoudig jouw CRM-pakket
 • Per maand opzegbaar

VoIP Zakelijk - Onbeperkt

€15

per maand

 • Onbeperkt bellen
 • Een nieuwe telefooncentrale uit de cloud
 • Veel nieuwe functies zoals vast-mobiel-integratie
 • Koppel eenvoudig jouw CRM-pakket
 • Per maand opzegbaar

VoIP Zakelijk - met toestel

€20

per maand

 • Nieuwe toestel
 • Onbeperkt bellen
 • Een nieuwe telefooncentrale uit de cloud
 • Veel nieuwe functies zoals vast-mobiel-integratie
 • Koppel eenvoudig jouw CRM-pakket
 • Per maand opzegbaar

Voordelen Hosted VoIP.

Geen investering telefooncentrale

Je hoeft niet eenmalig te investeren in de aanschaf van een telefooncentrale.

Besparing op gesprekskosten
Je bespaart 20% tot 70% op je gesprekskosten. Vestigingen bellen onderling gratis.
Nieuwe functies
Voeg eenvoudig nieuwe functies toe, zoals vast mobiel integratie of een koppeling met je bedrijfssoftware.
Receptionistenpost
Hosted VoIP is voorzien van een receptionistenpost waarmee je de actuele beschikbaarheid van je collega’s ziet.
Doorschakeling bij calamiteiten
Bij calamiteiten kunnen oproepen direct worden omgeleid naar een uitwijklocatie of mobiel telefoonnummer.
Geen onderhoud
Je hebt geen onderhoudscontracten meer nodig voor je telefooncentrale.

Baanbrekende en innovatieve manier van samenwerken.

Eenvoudig bellen, chatten, vergaderen en bestanden delen in één omgeving: Hosted VoIP.

Met Hosted VoIP Zakelijk Telefonie heb je de volledige controle over alle gesprekken op alle apparaten: op je vaste toestel, mobiele telefoon en softphone. Zo is het een fluitje van een cent om een groepsgesprek, chat of videogesprek met je collega’s op te zetten. Ook handig is de mogelijkheid om documenten en schermen te delen. Omdat wij jouw privacy belangrijk vinden staat al jouw data veilig opgeslagen op Nederlandse servers.

Eenvoudig overstappen naar DNP. Wij regelen het voor je.

Wij maken Telecom en IT weer ongewoon eenvoudig voor ondernemers.

 • intake

  Adviesgesprek met onze telefonie expert

 • images

  Vrijblijvende offerte binnen één uur

 • install

  Bij akkoord gaan wij meteen aan de slag

 • help

  DNP neemt de hele oplossing in beheer

Hoe-werkt-VoIP-Zakelijk?

Hoe werkt VoIP Zakelijk?

Je telefooncentrale wordt gehost in onze VoIP centrale die geheel beveiligd is. De centrale is via het internet verbonden met de toestellen bij jou op kantoor.

Dat betekent dat VoIP Zakelijk niet alleen heel betrouwbaar en veilig is, maar ook dat je geen fysieke telefooncentrale meer nodig hebt op kantoor of op de locatie waar je de telefooncentrale gebruikt. Dat is wel zo makkelijk!

Je nieuwe telefooncentrale beschikt eveneens over alle functionaliteiten die voor jou als zakelijke klant van pas kunnen komen. Wil je functies toevoegen of wijzigen? Dat kun je gewoon zelf doen! Kom je er toch niet helemaal uit? Dan helpen onze telefonie experts je graag. Stap over naar VoIP Zakelijk en profiteer van het voordeel van zakelijk bellen via internet. VoIP Zakelijk is beschikbaar voor kleine en grote bedrijven. Telefonisch vergaderen doe je nu gemakkelijk in de online werkplek genaamd VoIP zakelijk. En omdat je niet aan een vaste telefoon vast zit, zijn jij en jouw collega’s super flexibel en vrij om te werken waar jullie willen.

Hoe stap ik over naar VoIP Zakelijk?

Als je bij ons overstapt op zakelijke telefonie, dan helpen we je van begin tot eind.

We inventariseren allereerst je wensen en eisen die passen bij zakelijke telefonie. Dat bespreken we het liefst face-to-face met je. Maar wil jij dit liever telefonisch met ons bespreken? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Aan de hand van dit gesprek, sturen we je een offerte die afgestemd is op jouw behoeften. Ga je akkoord met de offerte, dan ontzorgen wij je compleet. Van installatie tot onderhoud.

Hoe-stap-ik-over-naar-VoIP-Zakelijk?

Past VoIP Zakelijk bij mij?

Past VoIP Zakelijk bij mij?

Als je de volgende punten met ja beantwoordt, is VoIP zakelijk zeker iets voor jou:

 

 • Ik wil als ondernemer een eenvoudige zakelijke, telefonische oplossing voor mijn bedrijf.
 • Ik wil geen hoge investeringen doen in zakelijke telefonie.
 • De beveiliging van mijn telefooncentrale moet altijd op orde zijn, zonder dat ik me daar zorgen over hoef te maken.
 • De telefooncentrale moet meegroeien met mijn bedrijf. Indien ik meer werknemers in dienst neem, moeten er eenvoudig oplossingen zijn om voor hen ook telefonie te regelen.

Waarom De Nederlandse Provider?

Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van zakelijk VoIP aan ondernemers. Onze klanten zijn zowel zzp’ers als grote zakelijke afnemers. Word je klant bij ons? Dan ontzorgen we je volledig: van de overstap en de installatie tot aan het up-to-date houden van je telefooncentrale. We bestellen je benodigdheden gezamenlijk online, zodat je niets zult missen en we sturen een van onze eigen monteurs bij je langs, zodat we er zeker van zijn dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Met meer dan 10.000 tevreden klanten, ben je in bij ons in goede handen bij. Wij ontzorgen jou totaal van offerte tot en met werkende installatie. De overstap gaat geruisloos en is binnen 24 uur geregeld. Vragen of een storing? Er bevinden zich 250 professionals door heel Nederland, dus er is altijd iemand bij je in de buurt om je te helpen.

 

Kiezen voor VoIP zakelijk bij De Nederlandse Provider

Bij De Nederlandse Provider vinden we dat telecom en IT kan niet alleen beter kan, maar wij denken dat het ook eenvoudiger kan. Als ondernemer moet je er geen omkijken meer naar hebben. Ben je het met ons eens? Besteed je zakelijke telefonie dan aan ons uit. Met 250 IT ondernemers verspreid door heel Nederland word je ondersteund door de beste techneuten, ongeacht waar jouw bedrijf gevestigd is.

VoIP Zakelijk

€7.50

Installatie door onze experts
Alles geregeld door De Nederlandse Provider: van offerte tot en met installatie.

VoIP Zakelijk - Onbeperkt

€15

Huidige nummers meenemen
Wanneer je overstapt naar Zakelijk VoIP, zorgen wij dat alle telefoonnummers worden geporteerd.

VoIP Zakelijk - met toestel

€20

Maatwerk is de standaard
Wanneer je overstapt naar Zakelijk VoIP van De Nederlandse Provider, kan je er op rekenen dat alles naadloos aansluit op jouw wensen.

VoIP zakelijk abonnement

Wil je besparen op zakelijke telefonie? Dan is een VoIP abonnement op zakelijk vlak de juiste keuze. Met VoIP zakelijk bespaar je tot wel 70 procent op je gesprekskosten! Al ruim duizend bedrijven profiteren naast besparen op gesprekskosten, van de vele voordelen van een VoIp Zakelijk abonnement van De Nederlandse Provider. Wij ontzorgen en nemen alles van A tot Z uit handen.

 

Welk VoIP abonnement zakelijk?

Welk VoIP zakelijk abonnement voor jou geschikt is, hangt af van je huidige situatie en is ook je wensen. Daarbij is het belangrijk of je wel of geen telefooncentrale hebt. Bellen via VoIP met je huidige telefooncentrale realiseren we voor jou met de SIP Trunk die je daarvoor nodig hebt. Geen telefooncentrale? Dan sluiten we je aan op een van onze telefooncentrales in de cloud. Dit heet Hosted VoIP en hierbij kun je gebruik maken van de allernieuwste functies.  

 

Vast Mobiel integratie

Vaste mobiel integratie betekent dat de functies die je via je telefooncentrale voor vaste telefonie gebruikt, ook voor je mobiele toestel beschikbaar worden. Afhankelijk van je budget heb je de keuze voor verschillende abonnementen. Al vanaf €16,- per maand zijn alle FMC-functies beschikbaar en kun je onbeperkt bellen naar collega’s. Het meest uitgebreide abonnement sluit je af voor €42,-. In dit geval heb je een databundel van 25 GB en kun je onbeperkt bellen binnen Nederland en de EU. Of kies je toch liever voor een abonnement dat daar ergens tussen in ligt? Bekijk al onze abonnementen (hieronder?).

Zakelijk internet & mobiel

Naast zakelijke VoIP telefonie kun je bij De Nederlandse Provider ook voor zakelijk internet en zakelijk mobiel terecht. Wat houden deze twee diensten in?

 

Zakelijk internet: ben je op zoek naar aanvullende diensten voor internet? Dan staan wij voor je klaar! Door VPN of straalverbinding breid je je lokale netwerk uit. Ga voor een eigen wifi-netwerk met onze apparatuur en wij regelen de back-up voor je.

 

Zakelijk mobiel: ook voor een zakelijk mobiel telefoonabonnement kun je bij De Nederlandse Provider terecht. Wil jij met je mobiel bellen via een vast nummer? Met onze Fixed Mobile Pack is het mogelijk! Daarnaast kun je jouw mobiele telefoon volledig integreren met de telefooncentrale. Wij hebben diverse abonnementen voor mobiel internet.

 

Ben je benieuwd naar zakelijk internet en/of zakelijk mobiel via De Nederlandse Provider? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we wat voor jouw situatie de beste keuze is.

Vraag vrijblijvend een VoIP zakelijk offerte aan