Zakelijk Internet.

De Nederlandse Provider levert alle soorten zakelijk internet in heel Nederland. DSL, kabel en glasvezel. En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN, alarm en camerabeveiliging.

Wat past het beste bij mijn onderneming?

Dat hangt af van het aantal gebruikers en waar je internet voor gebruikt. Je kunt de verschillende soorten zakelijk internet vergelijken om te bepalen welk abonnement het beste bij jouw onderneming past. Lees je bijvoorbeeld vooral e-mails en heb je vast IP-adres? Dan kan DSL internet ideaal zijn. Maar werk je met zware applicaties? Dan wil je snel zakelijk internet, wellicht met extra opties. Bekijk onze zakelijke internet abonnementen of vraag advies en neem contact op met onze medewerkers!

DSL verbinding

DSL is een techniek die het mogelijk maakt om zakelijk internet te laten verlopen over een telefoonlijn (koperverbinding). Er zijn verschillende soorten DSL beschikbaar in Nederland, namelijk: zakelijke ADSL, VDSL en SDSL. Het verschil zit hem met name in de techniek die zorgt voor de snelheid, overboeking en type service.

Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel is een dienst die het mogelijk maakt om signalen snel en betrouwbaar over een draad van glas (glasvezels) te versturen. Met zakelijke internet van De Nederlandse Provider krijg je een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk. Daarmee beschik je over schaalbaar, snel en betrouwbaar internet.

Wat zijn de voordelen?

Kies je De Nederlandse Provider als internet provider? Dan krijg je een zakelijke internetverbinding die geschikt is voor data en spraak (VoIP) op een netwerk dat 24/7 beheerd wordt met actieve netwerkmonitoring.

DSL Internet

€17

DSL verbinding.

Snelheden tot 100 Mbps

Bijna overal in Nederland leverbaar

 • Goedkope abonnementen mogelijk
 • Zeer lage eenmalige kosten
 • Verschillende SLA’s mogelijk
 • Het netwerk wordt 24/7 beheerd met actieve netwerkmonitoring
 • Geschikt voor data en spraak (VoIP)
 • Snelheden tot 100 Mbps

Lees meer

Glasvezel

€60

Zakelijk glasvezel.

Snelheden tot 500 Mbps

Doe de postcodecheck

 • Download- en uploadsnelheid gelijk
 • Verschillende overboekingen mogelijk
 • Extra IP-adressen mogelijk
 • Eenvoudig verhogen van bandbreedte
 • Het netwerk wordt 24 /7 beheerd met actieve netwerkmonitoring
 • Geschikt voor data en spraak (VoIP)

Lees meer

Aanvullende diensten.

DNP levert vele extra’s om je internetverbinding en lokale netwerk verder uit te breiden.

DSL Internet

€17

VPN

We creëren over verschillende locaties een bedrijfsnetwerk dat volledig versleuteld is. En dus beveiligd is tegen de buitenwereld. Zo beveilig je niet alleen je verbindingen tussen vestigingen, maar ook de verbindingen van thuiswerkers.

Glasvezel

€60

Straalverbinding

Een straalverbinding is een ideale oplossing voor bedrijven in het buitengebied. Er hoeven geen extreem dure kilometers glasvezel aangelegd te worden. Vanaf een radio- of televisietoren worden de laatste kilometers door de lucht overbrugd.

Wifi

Vandaag de dag kun je op kantoor niet meer zonder wifi. Daarom kun je bij verbindingen van De Nederlandse Provider de juiste apparatuur bestellen om een optimaal wifi-netwerk op te zetten. En onze experts om de hoek helpen je daar graag bij.

Back-ups

Leidingen in de grond blijven kwetsbaar. Zelfs de duurste verbindingen overleven niet als ze geraakt worden tijdens graafwerkzaamheden. Wij vangen dit op door een back-up-lijn van een ander netwerk te nemen.

Zo kun jij gewoon doorgaan met je werk.

Tarieven.

We hebben voor ieder type onderneming een passende dienst. Je kunt de verschillende soorten internet hiernaast vergelijken. Weet je welke van de internet pakketten het beste bij jouw onderneming past? Dan kun je gemakkelijk zakelijk internet aanvragen door een offerteaanvraag in te dienen.

DSL Internet

€17

per maand / vanaf

 • Bijna overal leverbaar in Nederland
 • Zeer lage eenmalige kosten
 • Geschikt voor data en spraak (VoIP)
 • Snelheden tot 100Mbps

 

Glasvezel

€60

per maand / vanaf

 • Enorme snelheden tot 1.000Mbps
 • Download- en uploadsnelheid gelijk
 • Meerderde IP-adressen mogelijk
 • Eenvoudig verhogen van bandbreedte

 

Eenvoudig overstappen naar DNP. Wij regelen het voor je.

Wij maken Telecom en IT weer ongewoon eenvoudig voor ondernemers

 • intake

  Adviesgesprek met onze telefonie expert

 • images

  Vrijblijvende offerte binnen één uur

 • install

  Bij akkoord gaan wij meteen aan de slag

 • help

  DNP neemt de hele oplossing in beheer

Hoe werkt het?

DSL

DSL is zakelijk internet waarbij gebruik wordt gemaakt van een koperpaar uit de traditionele telefoonlijn bij jou op kantoor. Over deze telefoonlijn wordt een digitaal signaal gestuurd dat door jouw modem of router op locatie wordt ontvangen. Met behulp van een router of een switch sluit je vervolgens meerdere computers of telefoontoestellen aan. Er zijn veel verschillende soorten DSL internet. Bij De Nederlandse Provider bieden wij verschillende abonnementen ADSL en VDSL internet aan. Het verschil tussen deze abonnementen zit vooral in de download- en uploadsnelheid.

 

Zakelijk Glasvezel

Glasvezel is zakelijk internet dat de afgelopen decennia in Nederland is aangelegd. Bij dit type internet wordt, zoals de naam al zegt, gebruikgemaakt van glasvezels. Via lichtsignalen kunnen grote afstanden snel en betrouwbaar worden overgebracht. De afstand tot een verdeelpunt is daarmee praktisch niet meer van belang. Je kunt kiezen tussen verschillende netwerken als FttH, FttO en zakelijke glasvezel zoals KPN zakelijk, Ziggo zakelijk en Tele2 zakelijk. Kiest u voor glasvezel internet? Dan sluiten wij de router na activatie aan op de glasaansluiting. Met glasvezel internet is een hoge snelheid mogelijk.

Waarom De Nederlandse Provider?

De Nederlandse Provider ademt telecom en IT. Daarom helpen wij onze klanten; van zoektocht tot een volledig werkende zakelijke internetoplossing. We bestellen samen online, zodat niks over het hoofd wordt gezien. Onze monteur komt bij je langs om alles netjes te installeren. Daar heb jij geen omkijken naar.

 

Bij De Nederlandse Provider helpen we ondernemingen niet alleen aan betrouwbaar internet. Zo bieden wij ook Hosted VoIP abonnementen (cloud hosting), vast-mobiel-integratie en diverse zakelijke telefoon-abonnementen (van sim only tot vaste telefonie).

Wij regelen het gewoon

De Nederlandse Provider helpt jou van offerte tot en met installatie van de dienst.

Leverbaar op elke locatie

Wij leveren internet op elke locatie in Nederland. Er is altijd een type verbinding beschikbaar bij jou in de buurt.

Betrouwbaar en stabiel netwerk

Ons netwerk wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week beheerd met actieve netwerkmonitoring.

Klanten beoordelen ons met een 9.5 uit 10!

Uit 13 beoordelingen

De Nederlandse Provider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

De Nederlandse Provider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

De Nederlandse Provider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Vraag vrijblijvend een offerte voor zakelijk internet aan