088 nummer

 

Wil je een 088 nummer of een 085 nummer aanvragen? Bij ons ben je aan het goede adres.

088 nummer.

Voor bedrijven is goede en herkenbare communicatie van groot belang. Het is dan ook belangrijk dat (potentiële) klanten jouw bedrijf kunnen bereiken. Met een 088 nummer kun je een zakelijke indruk en uitstraling creëren.

over-ons

ontdekkingsreizigers-in-digitale-wereld

Wat is een 088 nummer?

Wij zijn ontdekkingsreizigers in de digitale wereld.

Een 088 nummer is een zakelijk nummer dat niet geografisch gebonden is. Hiermee kun je als bedrijf een zakelijke uitstraling creëren. 088 nummers zitten niet aan een vaste stad of regio gelinkt, zoals bijvoorbeeld 020-nummers die aan Amsterdam zijn gekoppeld. De landelijke 088 nummers maken het gemakkelijker voor bedrijven die door heel Nederland gevestigd zijn.

 

Landelijke bedrijfsnummers zorgen er dus voor voor dat je als bedrijf, gevestigd door geheel Nederland, een vast telefoonnummer kunt gebruiken. Met een 088-nummer pakket creëer je meer eenheid en voorkom je dat je overal een heel ander telefoonnummer nodig hebt. Naast die overzichtelijkheid van een 088 nummer, zijn er nog vele andere voordelen.

088 nummers bij De Nederlandse Provider.

Ben je op zoek naar een manier om een 088 nummer voor jouw bedrijf te implementeren? Dan kan De Nederlandse Provider je daar zeker bij helpen. Onze specialisten helpen je graag met al je vragen en het overstappen naar een 088 nummer. Wil je zakelijk bellen? Dan wil je natuurlijk dat jouw (potentiële) klanten je kunnen bereiken via een landelijk nummer met een zakelijke uitstraling. Bij De Nederlandse Provider helpen we je graag met overstappen naar zakelijke telefonie.

 

Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider

Bij De Nederlandse Provider kun je terecht als je op zoek bent naar zakelijke telefonie. Bellen in de cloud zorgt niet alleen voor een betere bereikbaarheid; je bespaart er ook kosten mee. Met bellen in de cloud, bel je namelijk via je internetverbinding. Dit zorgt ervoor dat je geld kunt besparen op je telefoonkosten; tot wel 60 procent. Bij De Nederlandse Provider kun je zakelijke telefonie afnemen door Hosted Voice of SIP Trunk aan te schaffen.

 

Hosted Voice: kies voor een van onze telefooncentrales, waarmee je via internet belt. De telefooncentrale draait in onze goed beveiligde datacenters. Bij Hosted Voice Telefonie, wat ook wel Cloud telefonie, Cloud VoIP of Hosted VoIP wordt genoemd, maak je gebruik van een hypermoderne telefooncentrale. Deze beschikt over diverse functies, die je zelf eenvoudig kunt wijzigen of toevoegen. Dat kun je uiteraard ook uitbesteden en overlaten aan onze experts.

 

Als je een beroep doet op De Nederlandse Provider en kiest voor Hosted Telefonie, dan brengt dit veel voordelen met zich mee. Wij nemen graag alles voor je uit handen. Hierbij hoef je je niet druk te maken over het aanschaffen van een telefooncentrale en het onderhoud ervan. Dat verzekert jou ervan dat je altijd kunt beschikken over een telefooncentrale die helemaal up-to-date is. Tot slot kun je via de receptionistenpost direct zien welke collega’s beschikbaar zijn.

 

SIP Trunk: het is mogelijk om met je eigen telefooncentrale te bellen via internet. In dat geval heb je alleen een SIP Trunk nodig. Bij De Nederlandse Provider verbinden we je telefooncentrale met onze eigen beveiligde verbinding. Vervolgens kun je je telefooncentrale gebruiken om via internet te bellen. Heb je op dit moment al een telefooncentrale op kantoor? Dan is de SIP trunk van De Nederlandse Provider de beste keuze voor jou!

 

Onze producten.

Cloud, internet, vast en mobiel bellen voor de zakelijke markt.

Zakelijke Telefonie

Wij leveren alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers. Van traditioneel bellen over ISDN, tot volledig bellen uit de cloud. En natuurlijk alles wat daar tussen in zit.

Zakelijke Mobiel

Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel telefoon-abonnement? Goed nieuws: Van een eenvoudig sim-only abonnement tot volledige vast-mobiel-integratie.

Zakelijke internet

Wij leveren alle soorten zakelijk internet in heel Nederland. DSL, kabel en glasvezel. En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN, alarm en camerabeveiliging.

Nieuwsgierig naar hoe we jou bedrijf kunnen helpen?

Laat je vrijblijvend adviseren door een van onze 250 technische experts die voor je klaarstaan.
Al duizenden bedrijven gingen je voor!

Wat zijn de voordelen van een 088-nummer

Het eerste voordeel van een 088 nummer is natuurlijk dat je een landelijk nummer voor het hele bedrijf hebt en niet vastzit aan een geografisch gebonden nummer. Daarnaast zorgt een 088-nummer ervoor dat buitenlandse nummers je kunnen bereiken, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld 0800 nummer en 0900 nummer. Je zorgt dus voor een internationaal nummer dat bereikbaar is voor heel de wereld. Ook betalen klanten voor een 088 nummer een normaal tarief, zonder extra toeslagen. Een laatste voordeel van een 088-nummer is dat ze gemakkelijk door te schakelen zijn naar thuiswerkende medewerkers of keuzemenu’s. Of je nu via een vaste of mobiele plaats belt; het is mogelijk met een 088 nummer.

Een 088 nummer of 085 nummer?

088 nummers zijn vooral geschikt voor grotere bedrijven met meerdere filialen of medewerkers die allemaal individueel bereikbaar moeten zijn. Een 088-nummer zorgt hiervoor met een zogenaamd nummerblok, een reeks van 100, 1.000 of 10.000 nummers. Voor kleinere bedrijven zijn er ook zakelijke telefoonnummers, maar omdat je als klein bedrijf geen gebruik hoeft te maken van een nummerblok, is een 085 nummer eerder geschikt. Een 085 nummer is een telefoonnummer waarbij het kengetal niet regio gebonden is. Omdat deze niet beschikt over een nummerblok, is een 085 nummer vaak een stuk goedkoper.

 

Als je als bedrijf een 088-nummer wilt, kun je dit nummer aanvragen bij de Autoriteit Consumenten en Markt (ACM). Zij geven dit nummer uit. Een 088-nummer zorgt voor een landelijke uitstraling en komt vaak professioneler over dan een regionaal nummer.

088 nummer aanvragen

 

Een 088 nummer vraag je aan via ACM (Autoriteit Consument en Markt). Als je het prettig vind, kan De Nederlandse Provider de gehele aanvraagprocedure bij de ACM voor jou uit handen nemen. Dit duurt gemiddeld 2 tot 3 weken. Daarna zijn uw 088-nummers beschikbaar en kan De Nederlandse Provider de nummers broadcasten. Alle functionaliteiten zijn dan beschikbaar zoals gespreksopname, wachtrij en een welkomsttekst.

Kosten 088 nummer

088 nummers worden uitgegeven door de ACM in blokken van 100, 1000 of 10.000 stuks. De kosten van een 100 nummerblok zijn €40,00 eenmalig en €35,00 per maand. Verder betaal je nog een bedrag aan de ACM. 088-nummres zijn standaard voorzien van uitgebreide statistieken, kun je meldteksten instellen, en een keuzemenu inrichten en gesprekken opnemen.

Vraag vrijblijvend een offerte voor een 088 nummer aan