SIP Trunk.

Heb je een bestaande telefooncentrale en wil je deze geschikt maken voor het bellen via VoIP? Goed nieuws! Wij leveren de SIP Trunk die daarvoor nodig is. Onze SIP trunks zijn ook gecertificeerd voor Microsoft Teams.

SIP Trunk voor VoIP telefooncentrale

Kies deze SIP Trunk als je telefooncentrale geschikt is voor VoIP.

 

 • Aantal lijnen: 1
 • Geschikt voor alle VoIP telefooncentrales
 • Met nieuw nummer of nummerbehoud
 • 24/7 Anti fraude bewaking
 • Stel zelf een belplafond in
€4,00

vanaf/per maand

SIP Trunk inclusief converter

Kies deze SIP Trunk als je nog oude telefooncentrale hebt.

 

 • Aantal lijnen: 1
 • Geschikt voor alle ISDN telefooncentrales
 • Met nieuw nummer of nummerbehoud
 • 24/7 Anti fraude bewaking
 • Stel zelf een belplafond in
€5,00

vanaf/per maand

SIP Trunk Onbeperkt bellen

Kies deze SIP Trunk als je onbeperkt wilt bellen.

 

 • Aantal lijnen: 1
 • Geschikt voor alle ISDN & VoIP telefooncentrales
 • Met nieuw nummer of nummerbehoud
 • 24/7 Anti fraude bewaking
 • Stel zelf een belplafond in
€17,50

vanaf/per maand

SIP Trunk: VoIP bellen met je bestaande telefooncentrale.

Wij sluiten jouw telefooncentrale aan op een SIP Trunk van De Nederlandse Provider. Vanaf dat moment belt jouw organisatie over VoIP.

Onze SIP Trunks zijn gecertificeerd is voor alle grote merken telefooncentrales, zoals Skype for Business, Microsoft Teams (MS Teams) Google Hangouts, Coligo, Xelion, 3CX, Aastra, Alcatel, Astergate, Avaya, CNE, Communigate, Digium, Yeastar, Asterisk, FreePBX, FreeSwitch, LG, Mitel, NEC, Panasonic, Samsung, Siemens en Swyx.

SIP Trunk kanaal

€4

sip-trunk

Voordelen SIP Trunk.

SIP Trunk kanaal

€4

Flinke besparing abonnementen

Je bespaart financieel flink op je abonnementskosten.

Besparing op gesprekskosten

Je bespaart 20% tot 70% op je gesprekskosten. Vestigingen bellen onderling gratis.

Nieuwe functies

Voeg eenvoudig nieuwe functies toe, zoals vast-mobiel-integratie of een koppeling met je bedrijfssoftware.

Gecertificeerd

De SIP Trunk is gecertificeerd op Skype for Business en geschikt voor alle andere merken telefooncentrales.

Doorschakeling bij calamiteiten

Bij calamiteiten kunnen oproepen direct worden omgeleid naar een uitwijklocatie of mobiel telefoonnummer.

Meerdere codecs

De SIP Trunk van DNP ondersteunt meerdere codecs.

 

“Onze SIP trunks zijn op alle niveaus beveiligd, zodat je nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Zo hebben wij 24/7 actieve fraude monitoring en kan je zelf een belplafond instellen. Daarna helpen we je om de telefooncentrale goed te beveiligen. Zo geniet je veilig van alle nieuwe mogelijkheden.”

 

Erik Peters

SIP Trunk Specialist

Eenvoudig overstappen naar DNP. Wij regelen het voor je.

Wij maken het overstappen naar VoIP bellen weer ongewoon simpel voor ondernemend Nederland. Bij ons stap je zorgeloos over naar het nieuwe bellen met SIP Trunk.

 • intake

  Adviesgesprek met onze telefonie expert

 • images

  Vrijblijvende offerte binnen één uur

 • install

  Bij akkoord gaan wij meteen aan de slag

 • help

  DNP neemt de hele oplossing in beheer

Aan de slag met een SIP Trunk?

De overstap naar een SIP Trunk kan heel eenvoudig zijn. Mits je de juiste voorbereidingen treft en goed vooronderzoek verricht. Veel ondernemers beseffen zich niet welke zaken er goed geregeld moeten zijn voor het succesvol inzetten van deze dienst.

 

Grondige inventarisatie bij jou op kantoor.

Een SIP trunk biedt veel nieuwe mogelijkheden waar je samen met een telefonie expert over moet brainstormen. In de analyse krijg je een helder advies over de volgende zaken:

 

 • Is de huidige telefooncentrale geschikt?
 • Zijn de instellingen van de router en firewall in orde?
 • Hoe beveilig je de telefooncentrale het beste?
 • Hoe integreer je de mobiele telefoons?
 • Voldoet de huidige internetverbinding?
 • Welke SIP-protocollen worden er ondersteund?

 

Waarom doen we dit gratis?

Zaken doen is en blijft mensenwerk. Daarom leren wij onze klanten eerst graag beter kennen en helpen ze met een ijzersterk advies. Veel bedrijven accepteren daarna onze offerte, maar de keuze is geheel aan jou. De inventarisatie is en blijft geheel vrijblijvend.

Gratis inventarisatie door specialist?

Wij brengen alles in kaart wat je moet weten voor een zorgeloze overstap.

Tarieven.

Niet alleen een beter, maar ook een goedkoper alternatief voor je telefonie.

Sip trunk
Kanaal

€4

vanaf
Per maand / Per kanaal

Gesprekstarieven
Bestemming Starttarief Minuuttarief
Nederland Vast Vanaf 0,025 Vanaf 0,018
Nederland Mobiel Vanaf 0,025 Vanaf 0,08

Past een SIP Trunk bij mijn onderneming?

Maak jij gebruik van een telefooncentrale op kantoor, of heb je daar interesse in? Dan is een SIP Trunk van De Nederlandse Provider de oplossing voor jou.

Wij sluiten jouw telefooncentrale eenvoudig aan op een SIP Trunk van De Nederlandse Provider, waardoor je voortaan kunt bellen via het voordelig alternatief VoIP. Heb je nog een ISDN-centrale op locatie staan? Geen probleem, jouw telefooncentrale kan alsnog (met behulp van een converter) eenvoudig worden aangesloten op onze SIP Trunk. Zo kan jij nog even vooruit met je huidige apparatuur en bespaar je aanzienlijk op de abonnements– en gesprekskosten.

 

Met de SIP Trunk van De Nederlandse Provider kun je onbeperkt bellen binnen Nederland, onderling gratis bellen en het aantal lijnen onbeperkt uitbreiden. Onze SIP Trunk is is gecertificeerd op Skype for Business en geschikt voor voor alle andere telefooncentrales en per maand opzegbaar.

Past-een-SIP-Trunk-bij-mijn-onderneming?

Waarom De Nederlandse Provider?

Bij De Nederlandse Provider stap je zorgeloos over, want SIP Trunking (ook wel VoIP bellen) is onze expertise. Al vele jaren sluiten wij bedrijven aan op deze nieuwe manier van bellen. Wij komen de SIP trunk en alles wat daar bij komt kijken netjes installeren, zodat het jou als ondernemer geen tijd kost.

Wij komen het installeren

De Nederlandse Provider komt alles
installeren en gaat pas weg als alles werkt.

Nummerbehoud

Bij de overstap naar VoIP zorgen wij ervoor dat je alle telefoonnummers behoud.

Geen down time

Wanneer je overstapt naar VoIP van De Nederlandse Provider, kan je rekenen op een geruisloze overstap.

Hoe-werkt-een-SIP-Trunk?

Hoe werkt een SIP Trunk?

Via een beveiligde internetverbinding wordt jouw telefooncentrale verbonden met het telefonieplatform van De Nederlandse Provider.

Daarna is jouw telefooncentrale geschikt om te bellen via Voice over IP (VoIP). Overigens is een SIP Trunk niet zomaar een techniek. Het is inmiddels een bewezen protocol dat al sinds 2000 wordt gebruikt. In Nederland heeft KPN al zelfs aangekondigd dat ISDN in 2019 hierdoor wordt vervangen.

Wat is SIP Trunk?

SIP staat voor Session Initiation Protocol, wat wordt gebruik voor het opzetten van een spraakverbinding door middel van VoiP telefonie. Met een SIP Trunk wordt er een telefoonlijn gecreëerd waarbij de inkomende en uitgaande gesprekken over een internetverbinding lopen in plaats van een traditionele telefoonlijn.
Voor het SIP-Trunk-tijdperk werden spraakoproepen uitgevoerd via het Public Switched Telephone Network (PSTN), ook wel de koperen telefoonlijnen. Het PSTN is een fysiek schakelnetwerk dat een fysieke verbinding tussen twee punten vereist om te bellen. Vandaag de dag kunnen bedrijven met een traditionele telefooncentrale voortaan niet meer via het traditionele ISDN telefonie netwerk gesprekken voeren met telefoons en telefoon centrales. ISDN stopt en daarom is het slim om nu al over te stappen naar SIP Trunk! In plaats van deze lijn wordt er met SIP Trunk gebruik gemaakt van SIP Trunking via een VoiP telefooncentrale. Met SIP Trunking gaat men dus alle gesprekslijnen via de eigen internetverbinding afleggen.

 

SIP Trunk is een virtuele telefoonlijn waarmee je via het internet belt en telefoongesprekken met iedereen kunt voeren en ontvangen. Het maakt niet uit of jouw ontvangers VoIP of het PSTN gebruiken, je kunt ze altijd bereiken via SIP Trunk. Voor de technische mensen onder ons: SIP Trunks maken gebruik van een pakketschakelen netwerk, waarbij je spraakoproepen opsplits in kleine digitale pakketten. Via een netwerk worden deze kleine pakketten naar de eindbestemming gerouteerd.

Stappenplan voor het aansluiten van SIP Trunk

 1. Controleer of jouw telefooncentrale klaar is voor VoIP zakelijk.
  Als dat niet het geval is, plaatsen wij er een converter tussen. Op deze manier bel je alsnog over je bestaande telefooncentrale over VoIP. 
 2. Zorg voor een goede zakelijke internetverbinding.
  Geen goede internetverbinding? Dan leveren wij overal in Nederland alle type internetverbindingen. Hiermee kunnen we de juiste internetverbindingen bij je verzorgen.
 3. Vraag SIP Trunk aan bij De Nederlandse Provider.
  Dit doe je via 088 – 030 96 00.
 4. Ontvang jouw inloggegevens per e-mail.
 5. Registreer de telefooncentrale op ons platform.
  Vanaf nu kun je bellen over VoIP.

 

Heb je geen telefooncentrale op locatie?

Dan is Hosted VoIP van De Nederlandse Provider de oplossing voor jou.  Je belt dan over internet (VoIP bellen) met een telefooncentrale uit de cloud. Dit houdt in de praktijk in dat de telefooncentrale niet meer bij jou op kantoor staat, maar in een van onze datacenters. Hier staat ze veilig opgeslagen en wordt ze 24 uur per dag door ons gemonitord en geüpdatet. Daarnaast hoef je zelf niet te investeren in een dure telefooncentrale.

De voordelen van SIP Trunk

Vaak als je jezelf aan het oriënteren bent op het aanschaffen van een SIP Trunk kom je duizenden technische termen tegen. Wij leggen je daarom kort en simpel uit wat de voordelen zijn van SIP Trunk.

 

 1. SIP Trunk is de makkelijkste manier om over te stappen naar VoIP

Veel bedrijven hebben een telefooncentrale met een zakelijke internetverbinding. Dit is eigenlijk alles wat je nodig hebt om zakelijk VoIP te bellen. Het grote voordeel van een SIP Trunk is dat je jouw bestaande toestel kunt blijven gebruiken. Hoe dit precies werkt leggen we je graag uit! Wij sluiten jouw telefooncentrale aan op de aanwezige internetverbinding, zodat je meteen online bent. Daarna melden wij je telefooncentrale aan op ons platform. Op deze manier kun je via VoIP bellen over de beveiligde internetverbinding. Zodra de telefooncentrale in een later stadium is afgeschreven, kun je overstappen op onze Hosted VoIP.

 

 1. SIP Trunk zorgt voor besparing op abonnementskosten

Met SIP Trunk bespaar je financieel flink op de abonnementskosten. Hierdoor heb je namelijk geen dure analoge of ISDN netlijnen meer nodig. Je maakt nu gebruik van je bestaande internetverbinding en betaalt enkel voor een SIP Trunk.

 

 1. SIP Trunk zorgt voor besparing op gesprekskosten

Bespaar met een SIP Trunk wel 20 tot 70% op je gesprekskosten. Wanneer je belt over VoIP zijn je kosten veel lager dan bij het oude ISDN of PSTN. Benieuwd naar welke kostenbesparing jij kan realiseren? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 1. Vestigingen bellen onderling gratis

Heb jouw bedrijf meerdere vestigingen? Dan is SIP Trunk nog interessanter. Met behulp van onze SIP Trunk koppelen we namelijk alle vestigingen eenvoudig voor je aan elkaar, ongeacht het merk van de lokale telefooncentrales. Je belt onderling tussen de vestigingen gratis!

 1. Optimale bereikbaarheid en flexibel

Doordat je bij SIP Trunk altijd minimaal twee telefoonlijnen krijgt, ben je altijd bereikbaar, zelfs als je in gesprek bent. Daarnaast gaat uitbreiden erg eenvoudig. Vanuit de slimme online klantenportal kun je heel gemakkelijk per maand het aantal gesprekskanalen verhogen of verlagen. Een organisatie die aan het groeien is? Geen probleem met SIP Trunk.

 

 1. SIP Trunk is geschikt voor alle typen telefooncentrales

Het maakt niet uit wat voor telefooncentrale jij hebt, SIP Trunk is geschikt voor alle telefooncentrales. Heb jij nog een analoge telefooncentrale? Geen probleem. Doordat wij onze converter plaatsen werkt jouw telefooncentrale alsnog met een SIP Trunk en kun je zorgeloos bellen via VoIP zakelijk.

 

 1. Eenvoudig nieuwe functies toevoegen

Kies je voor VoIP bellen met onze SIP Trunk? Dan kun je eenvoudig nieuwe functies toevoegen, zoals vast-mobiel-integratie. Een uitkomst voor als je in de toekomst optimaal bereikbaar wilt zijn op je vaste- en mobiele toestel.

 

 1. Maximale betrouwbaarheid

Doordat jouw nieuwe telefooncentrale wordt aangesloten met een SIP Trunk van De Nederlandse Provider, kun je er vanuit gaan dat je altijd betrouwbaar belt. Dit omdat we het platform zelf hebben ontwikkeld en het in eigen beheer hebben. Het platform staat veilig in vijf verschillende datacenters en onze technische specialisten monitoren 24/7 over de telefoondiensten. Hierdoor weten wij zeker dat we jou de maximale betrouwbaarheid kunnen bieden.

 

 1. Oproepen bij calamiteiten direct omgeleid naar uitwijklocatie of mobiele nummer

  Wanneer je telefooncentrale is aangesloten op een SIP Trunk, komt er een nieuwe functie bij. Hiermee kun je oproepen direct doorsturen naar een uitwijklocatie of een mobiel nummer, zodat je altijd bereikbaar blijft.

 2. Koppel een VoIP nummer

Een VoIP nummer is het unieke nummer dat is toegekend aan een persoon of bedrijf. Een VoIP nummer is een verzamelnaam voor allerlei soorten nummers, zoals: geografische nummers, regionale nummers, internationale nummers, 088 nummers, service nummers en niet-geografische nummers en prefixen.

De kosten van een VoIP nummer zijn €10,00 eenmalig en €1,00 per maand. De VoIP nummers zijn standaard voorzien van uitgebreide statistieken, kun je meldteksten instellen, en een keuzemenu inrichten en gesprekken opnemen.

 

Klanten beoordelen ons met een 9.5 uit 10!

Uit 13 beoordelingen

De Nederlandse Provider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

De Nederlandse Provider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

De Nederlandse Provider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Vraag vrijblijvend een SIP Trunk offerte aan