Zakelijk Glasvezel.

Op zoek naar razendsnel en betrouwbaar internet? Dan is zakelijk glasvezel van De Nederlandse Provider de oplossing voor jou.

Wat is Zakelijk Glasvezel?

Zakelijk glasvezel is de nieuwste techniek waarmee veel hogere snelheden worden bereikt dan over DSL of kabel. Er zijn snelheden mogelijk tot wel 1.000Mbps. Op het gebied van SLA (service afspraken) zijn de wensen volledig af te stemmen op de behoefte van jouw organisatie. 

Steeds meer bedrijven zijn afhankelijk van het internet. Mails versturen, bellen via de cloud of je dagelijkse werkzaamheden, ze gaan vrijwel allemaal via het internet. Data staat in de cloud of een datacenter en telefonie verloopt via de internetverbinding; zo kun je internet bellen en bespaar je veel kosten. 

 

Hierdoor is een stabiele internet verbinding cruciaal om bereikbaar te blijven voor klanten. Een storing in de verbinding kan leiden tot omzetverlies en imagoschade. 

 

Heeft het internet een grote impact op jouw bedrijf? Dan is het aanschaffen van zakelijk glasvezel een toevoeging. Het zakelijk glasvezel van De Nederlandse Provider is snel, betrouwbaar en super simpel. Daarnaast is het met de zakelijke glasvezel van De Nederlandse Provider mogelijk om meerdere IP-adressen te koppelen en supersnel bestanden te uploaden en downloaden. Met zakelijk glasvezel gaat internet en bellen via de cloud supersnel.

Voordelen Glasvezel.

FttH 50/50

€33

Enorme snelheden

Met zakelijk glasvezel zijn enorme snelheden tot wel 1.000Mbps mogelijk.

Uiterst betrouwbaar

De zakelijke glasvezelverbindingen van DNP kennen een zeer hoge beschikbaarheid. Je hebt dus zelden last van storing

Ook hoge uploadsnelheid

Bij zakelijk glasvezel is de uploadsnelheid net zo hoog als de downloadsnelheid. Zo verstuur je snel je zware bestanden.

Eenvoudig meer snelheid

Bij zakelijk glasvezel kun je eenvoudig je snelheid verhogen. Zo groeit je verbinding met je mee.

Meerdere IP-adressen

Op zakelijk glasvezel van DNP zijn meerdere IP-adressen mogelijk.

Netwerkmonitoring

Het netwerk wordt 24/7 beheerd met actieve netwerkmonitoring.

Ons aanbod.

Bij zakelijk glasvezel ontvang je een zeer hoge bandbreedte voor een scherp tarief.

Gesprekstarieven
DienstSnelheid (Dowload & Upload)Bedrag (Vanaf)
FttH 50/50Tot wel 50 Mbps€33,-
FttH 100/100Tot wel 100 Mbps€40,-
FttH 200/200Tot wel 200 Mbps€55,-
FttH 500/500Tot wel 500 Mbps€67,-
FttO 50/50Tot wel 50 Mbps€169,-
FttO 100/100Tot wel 100 Mbps€199,-
FttO 500/500Tot wel 500 Mbps€269,-

Past-Zakelijk-Glasvezel-bij-jouw-onderneming?

Past Zakelijk Glasvezel bij jouw onderneming?

Wil jij beschikken over het snelste internet en verzekerd zijn van een hoge een betrouwbaarheid? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om te kijken welke soorten zakelijk glasvezel bij jouw op kantoor mogelijk zijn.

 

Een snelle internetverbinding is vandaag de dag onmisbaar voor vrijwel ieder bedrijf. Zakelijk glasvezel speelt hierin een belangrijke rol, omdat dit geschikt is om tot in de verre toekomst in capaciteit te kunnen blijven groeien. Zakelijk glasvezel is de ideale infrastructuur om internet, VPN en VoIP services te transporteren. En dit allemaal over dezelfde verbinding. Er is oneindig veel mogelijk met zakelijk glasvezel. Dat zakelijk glasvezel een goede inverstering is voor de toekomst, laat vooral de modulaire opbouw en schaalbaarheid zien.

Eenvoudig overstappen naar DNP. Wij regelen het voor je.

Wij maken overstappen naar glasvezel weer simpel voor ondernemend Nederland. Ga je met ons in zee? Dan kan je rustig achterover leunen. Wij regelen de installatie.

 • intake

  Adviesgesprek met onze telefonie expert

 • images

  Vrijblijvende offerte binnen één uur

 • install

  Bij akkoord gaan wij meteen aan de slag

 • help

  DNP neemt de hele oplossing in beheer

Waarom De Nederlandse Provider?

De Nederlandse Provider is een onafhankelijke operator. Wij zijn gekoppeld aan alle zakelijke netwerken in Nederland. Daarmee hebben wij een landelijk dekkend netwerk en kunnen wij via ons eigen platform alle bekende merken leveren, zoals KPN, Ziggo en Tele2.

 

Wij helpen je van zoektocht tot een volledig werkende internetverbinding. Zakelijk internet van De Nederlandse Provider is super snel, betrouwbaar en leverbaar op elke locatie in Nederland. We bestellen samen online zodat niks over het hoofd wordt gezien. Onze monteur komt bij je langs om alles netjes te installeren. Daar heb jij geen omkijken naar. Heb je vragen over ons glasvezel zakelijk of onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Het zakelijk glasvezel internet van De Nederlandse Provider is zeer betrouwbaar. Naast zakelijk glasvezel van De Nederlandse Provider kun je nog andere diensten bij ons afnemen, zoals hosted telefonie en SIP Trunk.

Wij regelen het gewoon

De Nederlandse Provider helpt jou van offerte tot en met installatie van de dienst.

Altijd een IT-expert in de buurt

Onze 250 IT-professionals zitten overal in het land. Er is altijd één van onze collega’s bij jou in de buurt.

 

De beste diensten, voor jou op maat

Wij verlossen ondernemers van één standaard oplossing en bieden maatwerk waar dat nodig is.

Hoe werkt het?

Bij zakelijk glasvezel internet wordt gebruikgemaakt van glasvezels die de afgelopen decennia in Nederland zijn aangelegd. Via lichtsignalen kunnen gegevens over grote afstanden snel en betrouwbaar worden overgebracht. De afstand tot een verdeelpunt is daarmee niet meer van belang. Zakelijk glasvezel aanleggen is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Bij De Nederlandse Provider kun je kiezen tussen verschillende netwerken als FttH, FttO en grootzakelijk glasvezel internet van bijvoorbeeld KPN, Ziggo en Tele2. Neem contact op met onze adviseurs om je te laten informeren over de mogelijkheden.

Hoe-werkt-zakelijk-glasvezel?

Klanten beoordelen ons met een 9.5 uit 10!

Uit 13 beoordelingen

De Nederlandse Provider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

De Nederlandse Provider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

De Nederlandse Provider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Vraag vrijblijvend een offerte voor zakelijk glasvezel aan