Mobiel Internet.

De Nederlandse Provider levert alle soorten mobiel internet. Met een mobiel internet abonnement heb je overal voordelig en razendsnel mobiel internet voor op je laptop of tablet.

Mobiel Internet bij DNP.

Mobiel internet is een abonnement dat uitsluitend bedoeld is voor mobiel internet. Zonder het spraakgedeelte, en daarmee zeer geschikt voor tablets of laptops. Zo heb je het gemak en de flexibiliteit van draadloos internet onderweg, tegen zeer scherpe tarieven.

 

Voordelen Mobiel internet.

Snel simkaart activeren

Bij DNP is je abonnement met één druk op de knop voor je geactiveerd.

Meerdere mobiel nummers

Bij ons kun je meerdere vast en mobiele telefoonnummers aan één simkaart koppelen.

Slimme routingsmogelijkheden

Door slimme routeringen kun je bij DNP je bereikbaarheid precies zo instellen als je wilt.

Tarieven.

Mobiel internet is een abonnement dat uitsluitend bedoeld is voor mobiel internet in verschillende internetbundels. Zonder het spraakgedeelte, en daarmee zeer geschikt om te internetten op je laptop of tablet. Zo heb je het gemak en de flexibiliteit van internet onderweg, tegen zeer scherpe tarieven.

En dat allemaal voor maar:

€4

Extra per aansluiting
Per maand/ Per kanaal

Lees meer

Mobiel-internet-past-het-bij-je?

Past het bij mijn onderneming?

Wil jij een simkaart voor je tablet of voor een dongel op een laptop?

Of misschien voor bedrijfsapparatuur dat te ver van jouw wifi-netwerk zit? Dan is mobiel internet voor jou de beste keuze. Met als extra voordeel: je kunt met mobiel internet van De Nederlandse Provider altijd veilig internetten. 

 

Ook als jij veel buitenshuis of onderweg bent, is mobiel internet van De Nederlandse Provider iets voor jou! Met het mobiele internet van De Nederlandse Provider heb je namelijk altijd en overal beschikking tot het internet.

Baanbrekende en innovatieve manier van samenwerken.

Eenvoudig bellen, chatten, vergaderen en bestanden delen in één omgeving: Hosted VoIP.

Met Hosted VoIP heb je de volledige controle over alle gesprekken op alle apparaten: op je vaste toestel, mobiele telefoon en softphone. Zo is het een fluitje van een cent om een groepsgesprek, chat of videogesprek met je collega’s op te zetten. Ook handig is de mogelijkheid om documenten en schermen te delen. Omdat wij jouw privacy belangrijk vinden staat al jouw data veilig opgeslagen op Nederlandse servers.

Eenvoudig overstappen naar DNP. Wij regelen het voor je.

Wij maken Telecom en IT weer ongewoon eenvoudig voor ondernemers.

 • intake

  Adviesgesprek met onze telefonie expert

 • images

  Vrijblijvende offerte binnen één uur

 • install

  Bij akkoord gaan wij meteen aan de slag

 • help

  DNP neemt de hele oplossing in beheer

Hoe werkt het?

Met mobiel internet van De Nederlandse Provider kun je alleen gebruikmaken van het mobiele internet (data). Het telefonienetwerk is dan bewust afgesloten om het abonnement voordeliger voor je te maken.

Net als bij onze telefonie-abonnementen maken we voor onze mobiele internet- abonnementen gebruik van het beste mobiele netwerk van Nederland: dat van KPN. Je kunt mobiel internet abonnementen in verschillende abonnementsvormen bij ons bestellen, zodat er altijd een abonnement is dat bij je past.

Het verschil tussen een mobile abonnement en mobiel internet

Het mobiele abonnement van De Nederlandse Provider kun je zien als mobiel internet met een extra bundel, namelijk mobiel bellen en mobiel sms’en. Met mobiel internet krijg je alleen de voordelen van internet. Dit is ideaal als je geen gebruikmaakt van bellen en sms’en, omdat je bijvoorbeeld gebruikmaakt van vaste telefonie. In het mobiele abonnement van De Nederlandse Provider zit internet en bellen. Met dit abonnement kun je dus ook mobiel bellen en hoef je geen gebruik meer te maken van vaste telefonie.

 

Gebruik jij het mobiel bellen niet en zie je het alleen maar als extra kosten? Dan is mobiel internet van De Nederlandse Provider wat je zoekt. Hiermee heb je gemakkelijk internet op je tablet en laptop en betaal je geen extra kosten aan mobiele telefonie. Of je nu kiest voor een mobiel abonnement of alleen mobiel internet van De Nederlandse Provider; bij ons kun je altijd veilig internetten. De Nederlandse Provider is dé mobiele provider voor de zakelijke markt. Zo ben je altijd en overal online.

Waarom De Nederlandse Provider?

De Nederlandse Provider ademt telecom en IT. Daarom helpen wij onze klanten; van zoektocht tot een volledig werkende zakelijke telefonie-oplossing. We bestellen samen online, zodat niks over het hoofd wordt gezien. Onze monteur komt bij je langs om alles netjes te installeren. Daar heb jij geen omkijken naar.

 

 

Wij regelen het gewoon

De Nederlandse Provider helpt jou van offerte tot en met installatie van de dienst.

Slimme mobiele toepassingen

Wij leveren mobiel met meerdere telefoonnummers op één simkaart, koppelen je telefooncentrale en nog veel meer.

Betrouwbaar en stabiel netwerk

Alle mobiele diensten maken gebruik van het betrouwbare radionetwerk van KPN.

Klanten beoordelen ons met een 9.5 uit 10!

Uit 13 beoordelingen

De Nederlandse Provider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

De Nederlandse Provider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

De Nederlandse Provider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Vraag vrijblijvend een offerte voor Mobiel Internet aan