Hosted VoIP.

 

Met Hosted VoIP heb je het gemak van een telefooncentrale uit de cloud, zonder onderhoudskosten en hoge investeringen. Wij houden alles up-to-date, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Moet je vaak zakelijk bellen? Dan is zakelijke VoIP telefonie vast iets voor jou!

Hosted VoIP Abonnement

VoIP bellen met een nieuwe telefooncentrale uit de cloud.

 

 • Prijs per gebruiker
 • Inclusief nieuwe telefooncentrale uit de cloud
 • Met nummerbehoud of nieuw telefoonnummer
 • Bellen via telefoon, PC en app
 • Integratie met Outlook en CRM
€7,50

vanaf/per maand

Hosted VoIP Onbeperkt bellen

VoIP bellen met afgekocht belverkeer binnen Nederland.

 

 • Prijs per gebruiker
 • Inclusief nieuwe telefooncentrale uit de cloud
 • Met nummerbehoud of nieuw telefoonnummer
 • Bellen via telefoon, PC en app
 • Integratie met Outlook en CRM
€14,50

vanaf/per maand

Hosted VoIP Onbeperkt + toestel

VoIP bellen met afgekocht belverkeer & nieuw IP-toestel.

 

 • Prijs per gebruiker
 • Inclusief nieuwe telefooncentrale uit de cloud
 • Met nummerbehoud of nieuw telefoonnummer
 • Bellen via telefoon, PC en app
 • Integratie met Outlook en CRM
€17,50

vanaf/per maand

Hosted VoIP: bellen met een nieuwe telefooncentrale uit de cloud.

 

Je hebt het gemak van een hypermoderne telefooncentrale uit de cloud. Je hoeft zelf geen telefooncentrale meer aan te schaffen, of je zorgen te maken over onderhoud. Wij houden je telefooncentrale helemaal up-to-date. Bellen via internet was nog nooit zo makkelijk!

Hosted VoIP

€7.50

Hosted-VoIP

Voordelen Hosted VoIP.

Hosted VoIP

€7.50

Geen investering telefooncentrale

Je hoeft niet eenmalig te investeren in de aanschaf van een fysieke telefooncentrale en analoge lijnen.

Hosted VoIP - Onbeperkt

€15

Besparing op gesprekskosten

Je bespaart 20% tot 70% op je gesprekskosten. Vestigingen bellen onderling gratis.

Hosted VoIP - met toestel

€20

Nieuwe functies

Een ander voordeel is dat je eenvoudig nieuwe functies toevoegt, zoals vast mobiel integratie of een koppeling met je bedrijfssoftware.

Receptionistenpost

De Hosted VoIP telefooncentrale is voorzien van een receptionistenpost waarmee je de actuele beschikbaarheid van je collega’s ziet.

 

Kies hoe jij belt met Hosted VoIP

Je kunt bellen via de browser of via een VoIP toestel. De keuze is aan jou! Je hebt ook een betere bereikbaarheid als je graag eens vanuit het buitenland werkt – zo heb je, zolang je wifi hebt, geen last van dure internationale tarieven!

Doorschakeling bij calamiteiten

Bij calamiteiten kunnen oproepen direct worden omgeleid naar een uitwijklocatie of mobiel telefoonnummer.

Geen onderhoud

Je hebt geen onderhoudscontracten meer nodig voor je telefooncentrale. Hosted VoIP vergt geen onderhoud!

Baanbrekende en innovatieve manier van samenwerken.

Eenvoudig bellen, chatten, vergaderen en bestanden delen in één omgeving: Hosted VoIP.

Met Hosted VoIP heb je de volledige controle over alle gesprekken op alle apparaten: op je vaste toestel, mobiele telefoon en softphone. Zo is het een fluitje van een cent om een groepsgesprek, chat of videogesprek met je collega’s op te zetten. Ook handig is de mogelijkheid om documenten en schermen te delen. Omdat wij jouw privacy belangrijk vinden staat al jouw data veilig opgeslagen op Nederlandse servers.

Eenvoudig overstappen naar de Hosted VoIP van DNP. Wij regelen het voor je.

Wij maken Telecom en IT weer ongewoon eenvoudig voor ondernemers. Kies een van de volgende mogelijkheden:

 • intake

  Adviesgesprek met onze telefonie expert

 • images

  Vrijblijvende offerte binnen één uur

 • install

  Bij akkoord gaan wij meteen aan de slag

 • help

  DNP neemt de hele oplossing in beheer

“Veel bedrijven zijn niet goed bereikbaar voor hun klanten, zonder dat ze het weten. Dat gaat ten kosten van de omzet en de klanttevredenheid. Met onze telefoniedienst behoort dat gelukkig tot het verleden, want onze dienst is voorzien van een zeer uitgebreide rapportage en dashboard. Je kunt op elk moment van de dag de bereikbaarheid zien van een afdelingen en collega. Samen analyseren we waar de gesprekken niet optimaal worden opgepakt, en vangen dat af met een wachtrij, keuzemenu, welkomsttekst, routering of een zakelijke voicemail.”

 

Wesley Rees

Hosted VoIP Specialist

Hoe werkt Hosted VoIP?

In onze beveiligde datacenters hebben wij jouw telefooncentrale draaien, die via het internet verbonden is met de toestellen bij jou op kantoor. Deze super moderne telefooncentrale of Hosted VoIP, is voorzien van alle functies die je als zakelijke klant mag verwachten. Je kunt immers makkelijk zakelijk VoIP bellen.

 

Via onze portal kun je eenvoudig zelf functies toevoegen of wijzigen. Uiteraard kun je dat ook overlaten aan onze telefonie experts.

Past Hosted VoIP bij mij?

Als je ultiem gemak wilt ervaren als het aankomt op telefonie, zonder hoge investeringen, dan is dit iets voor jou. Uiteraard wil je toch de garantie dat je telefooncentrale goed beveiligd is en dat de betrouwbaarheid piekfijn in orde is!

Met Hosted VoIP heb je daar voortaan geen omkijken meer naar en beschik je over een hypermoderne telefooncentrale. De centrale die je toegewezen krijgt, kan bovendien meegroeien met de grootte van jouw bedrijf. Je snapt snel dat de functionaliteiten erg handig kunnen zijn! Zakelijk VoIP bellen naar vaste en mobiele nummers wordt handig en makkelijk met de Hosted VoIP van De Nederlandse Provider.

Past-Hosted-VoIP-bij-mij?

Hoe-stap-ik-over-naar-Hosted-VoIP?

Hoe stap ik over naar Hosted VoIP?

Wij maken de overstap naar Hosted VoIP ongekend simpel voor ondernemers.

Eerst brengen we samen de behoeften van jouw organisatie in kaart. Daarna ontvang je binnen 24 uur een offerte op maat. Bij de overstap hoef jij je niet druk te maken over de technische aspecten, zoals de nummerportering, het opstellen van nummerplannen en het configureren van je telefooncentrale. Dat doen wij allemaal voor je. Bij ons stap je zorgeloos over naar het nieuwe bellen.

Waarom Hosted VoIP bij De Nederlandse Provider?

De Nederlandse Provider levert al jaren Hosted VoIP aan ondernemers. Van zzp’ers tot aan grootzakelijke bedrijven en natuurlijk alles wat daar tussenin zit. Wij zijn dan ook de provider die je kunt vertrouwen. Ons team staat klaar om je volledig te ontzorgen bij de overstap naar Hosted VoIP. Na het bestellen, komt onze monteur bij je langs om alles netjes te installeren.

 

Hosted telefonie aanbieders zijn er genoeg. Maar De Nederlandse Provider is een telecom operator die het anders doet. Wij beschikken namelijk over jarenlange ervaring in het aansluiten van bedrijven op VoIP bellen. Daarom durven wij wel te zeggen dat we ons hierin hebben gespecialiseerd. We geloven dat zakelijke telefonie eenvoudig(er) kan en moet. Als specialist op het gebied van zakelijk bellen zorgen we ervoor, dat je geen omkijken meer hebt naar de installatie. Wij regelen dit voor je en vertrekken pas als alles functioneert.

 

Uiteraard krijg je een hypermoderne telefooncentrale met verschillende functies die je zelf kunt wijzigen of toevoegen, maar dit kun je ook aan ons overlaten. Net wat je voorkeur heeft! Wij begrijpen dat je hetzelfde nummer wilt behouden, dus dat regelen we ook voor je. Je klanten merken trouwens helemaal niets van het overstappen naar VoIP. Dat gaat compleet geruisloos.

Wij komen het installeren

De Nederlandse Provider komt alles voor de Hosted VoIP telefonie installeren en gaat pas weg als alles werkt.

Nummerbehoud

Bij de overstap zorgen wij ervoor dat je alle telefoonnummers behoudt.

Geen down time

Wanneer je overstapt naar De Nederlandse Provider, kan je rekenen op een geruisloze overstap. Je kunt je dus makkelijk en direct aansluiten.

Klanten beoordelen ons met een 9.5 uit 10!

Uit 13 beoordelingen

De Nederlandse Provider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

De Nederlandse Provider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

De Nederlandse Provider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Vraag vrijblijvend een Hosted VoIP offerte aan