Duits telefoonnummer.

 

Wij leveren Duitse telefoonnummers uit alle netnummergebieden in Duitsland. Bestel op werkdagen voor 17:00 uur en dan is het Duitse telefoonnummer de volgende werkdag actief.

Duits telefoonnummer.

Wil je graag met jouw bedrijf groeien in Duitsland? Of willen jullie de Duitse markt uitrollen? Dan heb je een Duits telefoonnummer nodig! Duitse telefoonnummers zorgen er immers voor dat jouw bedrijf een echte Duitse uitstraling heeft. Een telefoonnummer in Duitsland maakt jouw bedrijf meer betrouwbaar. Een handig voordeel voor jou is dan weer dat je deze Duitse telefoonnummers gewoon bij De Nederlandse Provider kunt verkrijgen. Uiteraard kunnen wij het telefoonnummer koppelen aan een telefoon abonnement, zodat je in Duitsland kunt bellen via VoIP.

over-ons

ontdekkingsreizigers-in-digitale-wereld

Een Duits telefoonnummer in elke regio.

Wij leveren Duitse telefoonnummers in alle verschillende regio’s. Deze nummers zijn binnen enkele dagen actief. Alle telefoonnummers beginnen met een specifieke regiocode, zo kun je onder meer Berlijn (30), Hamburg (40), München (89) en Düsseldorf (211) een netnummer aanvragen. Wil je liever een Duits mobiel nummer? Neem dan contact met ons op, we geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Een Duits telefoonnummer aanvragen.

 

Om Duitse telefoonnummers aan te vragen, moet je een bewijs van inschrijving van jouw bedrijf in Duitsland kunnen aantonen. Een inschrijving in het Duitse handelsregister is gelukkig al genoeg! Eens dit geregeld is, kun je met een gerust hart de rest aan De Nederlandse Provider overlaten.

 

 

Onze producten.

Cloud, internet, vast en mobiel bellen voor de zakelijke markt.

Zakelijke Telefonie

Wij leveren alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers. Van traditioneel bellen over ISDN, tot volledig bellen uit de cloud. En natuurlijk alles wat daar tussen in zit.

Zakelijke Mobiel

Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel telefoon-abonnement? Goed nieuws: Van een eenvoudig sim-only abonnement tot volledige vast-mobiel-integratie.

Zakelijke internet

Wij leveren alle soorten zakelijk internet in heel Nederland. DSL, kabel en glasvezel. En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN, alarm en camerabeveiliging.

Nieuwsgierig naar hoe we jou bedrijf kunnen helpen?

Laat je vrijblijvend adviseren door een van onze 250 technische experts die voor je klaarstaan.
Al duizenden bedrijven gingen je voor!

Makkelijk Duitse telefoonnummers gebruiken

 

Wil je een Duits telefoonnummer in combinatie met VoIP bellen? Dat kan makkelijk bij De Nederlandse Provider. Wij koppelen het Duitse nummer aan de VoIP-dienst en je bent gelijk bereikbaar op het nieuwe nummer. Zo hoef je geen Duitse telecomsites te vergelijken!

Met jouw Duitse telefoonnummer(s) bel je makkelijk jouw klanten én word je makkelijker gebeld. Voor jou zijn hier geen extra kosten aan verbonden, je belt immers via het internet. Wil je ook een zakelijk internet aanvragen in Duitsland? Geen probleem, wij leveren alle type glasvezel, FttH, VDSL, DSL en Coax verbindingen. Internet vergelijken in Duitsland was nog nooit zo makkelijk.

Internationale nummers bij De Nederlandse Provider

 

Ben je ook actief op andere markten of denk je eraan om andere markten te veroveren? Dan helpt De Nederlandse Provider je graag door jou de internationale nummers te bezorgen, die jouw bedrijf nodig heeft. Zo heb je een betrouwbare uitstraling in die landen! Wij kunnen je onder meer helpen met een Belgische telefoonnummer, Frans Telefoonnummer en de rest van de wereld.  Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Vrijblijvend een offerte voor een Duits telefoonnummer