Alles in 1.

 

De Nederlandse Provider levert het meest complete alles-in-1 pakket voor ondernemers. Deze bundel is standaard voorzien van internet, vaste telefonie, mobiel en TV.

Alles in 1: voordelen

Het heeft grote voordelen om al je telecom diensten bij één provider onder te brengen. Alles in één betekent namelijk dat jouw provider zorgt voor het totaalpakket aan communicatiemiddelen. Hierdoor heb je altijd één aanspreekpunt voor alle diensten. En een veel scherpere prijs dan dat je alles los bestelt. Met alles in 1 bij de Nederlandse provider ontvang je zakelijk internet, VoIP, een mobiel abonnement, slimme communicatie App’s en TV.

Alles in 1

Internet bij alles in 1

Bij een alles in 1 pakket hoort uiteraard zakelijke internet. Deze internetverbinding wordt de drager van al jouw communicatie diensten. Wij hebben hierin een breed scala aan mogelijkheden, van het zeer voordelige DSL verbindingen, zoals ADSL en VDSL, tot maatwerktrajecten voor zakelijke glasvezel. Hierin heeft iedere klant zijn voorkeuren en iedere locatie zijn mogelijkheden. Bij ons kun je alles soorten en type internet vergelijken. De experts van De Nederlandse Provider zullen je bij een alles in één pakket uitgebreid ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

 

Vaste telefonie bij alles in 1

Met zakelijk internet als basis, is vaste telefonie over internet (VoIP bellen)een belangrijk onderdeel van een alles in één pakket. Ook voor vaste telefonie zijn er meerdere opties. Heb je op kantoor nog een telefooncentrale staan waar je nog graag mee werkt? Gebruik dan onze SIP Trunk om jouw centrale te voorzien van een veilige toegang tot het wereldwijde telefonienetwerk. Maar in een alles in 1 pakket heb je uiteraard ook de mogelijkheid tot hosted telefonie. Hierbij levert De Nederlandse Provider een state of the art telefooncentrale die bovendien extreem goed beveiligd is. De telefooncentrale draait in meerdere data-centers tegelijk, waardoor er meerdere data-centers uit kunnen vallen zonder dat jij dat als klant iets van merkt.

Mobiele telefonie bij alles in 1

Naast zakelijk internet en vaste telefonie kun je als organisatie niet meer zonder mobiele telefonie. Medewerkers die regelmatig op de weg zitten, of een dag thuiswerken, blijven graag onderdeel van de bedrijfscommunicatie. In ons alles in 1 pakket zit daarom ook zakelijk mobiel. Hierbij heb je keuze voor standaard mobiele telefonie en vast-mobiel-integratie. Bij vast-mobiel-integratie worden de mobiele toestellen toegevoegd aan de telefooncentrale, waardoor collega’s met elkaar kunnen doorverbinden en op verkorte doorkiesnummers bereikbaar zijn. Belangrijker nog, met vast-mobiel-integratie kunnen mobiele medewerkers gekoppeld worden aan keuzemenu’s en kunnen zij met vaste bedrijfstelefoonnummers uitbellen. Met zo’n alles in 1 pakket horen werken alle medewerkers bij de bedrijfstelefonie. En dat is voor zowel jouw klanten als jouw medewerkers een groot gemak. Al onze mobiele abonnementen zijn uitgerust met 4G en worden op dit moment voorbereid op 5G. Dat maakt mobiel internet van De Nederlandse Provider uniek. Verder kan je bij ons heel eenvoudig overstappen, want wij ondersteunen eSIM. Oftewel; overstappen zonder simwissel.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zorg dat je altijd online bent

Bel gratis met onze telefonie specialist Marc

Bel: 088-0309600

Bel: 088-0309600

Wat kan je van ons verwachten?

  • Je ontvangt binnen één werkdag een prijsopgave
  • We bekijken alle mogelijkheden bij jou op locatie
  • Installatie wordt geregeld en binnen één week online
  • Vraag de offerte aan

    De Nederlandse Provider levert alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers.

  • Kies je diensten


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme App’s bij alles in 1

 

Bij onze alles in 1 pakketten zit boven dit alles gebruiksvriendelijke software om te communiceren en samen te werken, wij noemen dat bij De Nederlandse Provider: videobellen. Het is dus veel meer dan alleen aan Office-pakketten, maar bij alles in 1 ontvang je ook software om te bellen (Softphone) vanaf je laptop en online video meetings met klanten te organiseren. Dat is het gebruiksvriendelijke werken als klant van de Nederlandse Provider.

 

Online TV kijken

 

Bij De Nederlandse Provider kun je standaard tv-kijken via internet. Je hebt dus geen apart televisieabonnement of apparatuur meer nodig. Je ontvangt van ons een App, en daarmee kijk je online op je TV, laptop of mobiel. Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je televisieprogramma’s kijkt.

Vraag vrijblijvend een alles-in-1 offerte aan