Hosted Voice.

 

Het gemak van een telefooncentrale uit de cloud ervaren? Hosted Voice is je antwoord. Zo heb je niet te maken met hoge eenmalige kosten of onderhoudscontracten. De Nederlandse Provider regelt alles voor je. Wel zo prettig!

Hosted Voice: bellen met een nieuwe telefooncentrale uit de cloud.

 

Bellen met een zeer moderne telefooncentrale: met Hosted Voice krijg je toegang tot alle gemakken van een telefooncentrale uit de cloud. De aanschaf van een eigen telefooncentrale op kantoor is niet meer nodig. Het onderhoud doen wij voor je.

 

hosted-voice

Onze Hosted Voice pakketten.

Er is altijd een Hosted Voice abonnement dat bij je past.

Met de abonnementen van De Nederlandse Provider ben je overal optimaal bereikbaar. Onze telefooncentrale in de cloud heeft functies zoals een keuzemenu, welkomsttekst en openingstijden. Hierdoor mis je nooit meer een gesprek van klant of collega. Schakel nu over op Hosted Voice! Voor een vast bedrag per maand profiteer jij van een telefooncentrale in de cloud met de beste functionaliteiten.

Hosted Voice

€7.50

per maand

 • Een nieuwe telefooncentrale uit de cloud
 • Veel nieuwe functies zoals vast-mobiel-integratie
 • Koppel eenvoudig jouw CRM-pakket
 • Per maand opzegbaar

Hosted Voice - Onbeperkt

€15

per maand

 • Onbeperkt bellen
 • Een nieuwe telefooncentrale uit de cloud
 • Veel nieuwe functies zoals vast-mobiel-integratie
 • Koppel eenvoudig jouw CRM-pakket
 • Per maand opzegbaar

Hosted Voice- met toestel

€20

per maand

 • Nieuwe toestel
 • Onbeperkt bellen
 • Een nieuwe telefooncentrale uit de cloud
 • Veel nieuwe functies zoals vast-mobiel-integratie
 • Koppel eenvoudig jouw CRM-pakket
 • Per maand opzegbaar

Voordelen Hosted Voice.

Geen investering telefooncentrale

Je hoeft niet eenmalig te investeren in de aanschaf van een telefooncentrale bij Hosted Voice voor je zakelijk bellen.

Besparing op gesprekskosten

Met de Hosted telefonie bespaar je 20% tot 70% op je gesprekskosten. Vestigingen bellen onderling gratis.

Nieuwe functies

Voeg eenvoudig nieuwe functies toe aan Hosted Voice, zoals vast mobiel integratie of een koppeling met je bedrijfssoftware.

Receptionistenpost

Hosted VoIP is voorzien van een receptionistenpost waarmee je de actuele beschikbaarheid van je collega’s ziet. Bellen via internet is dus uiterst handig!

Doorschakeling bij calamiteiten

Bij calamiteiten kunnen oproepen direct worden omgeleid naar een uitwijklocatie of mobiel telefoonnummer.

Geen onderhoud

Je hebt geen onderhoudscontracten meer nodig voor je Hosted Voice VoIP centrale.

Baanbrekende en innovatieve manier van samenwerken.

Eenvoudig bellen, chatten, vergaderen en bestanden delen in één omgeving doe je met Hosted Voice of Hosted VoIP.

Met VoIP telefonie heb je de volledige controle over alle gesprekken op alle apparaten: op je vaste toestel, mobiele telefoon en softphone. Zo is het een fluitje van een cent om een groepsgesprek, chat of videogesprek met je collega’s op te zetten. Je kunt ook makkelijk telefonisch vergaderen. Ook handig is de mogelijkheid om documenten en schermen te delen. Omdat wij jouw privacy belangrijk vinden staat al jouw data veilig opgeslagen op Nederlandse servers. Werk jij graag eens ergens anders? Dat kan! Met Hosted Voice hang je niet vast aan analoge lijnen. Als er een wifi netwerk is, kun je makkelijk via internet bellen. Handig, toch?

Eenvoudig overstappen naar Hosted Voice van DNP. Wij regelen het voor je.

De Nederlandse Provider is een VoiP provider die telecom en IT weer ongewoon eenvoudig voor ondernemers maakt.

 • intake

  Adviesgesprek met onze telefonie expert

 • images

  Vrijblijvende offerte binnen één uur

 • install

  Bij akkoord gaan wij meteen aan de slag

 • help

  DNP neemt de hele oplossing in beheer

Hoe-werkt-Hosted-Voice?

Hoe werkt Hosted Voice?

Met de dienst Hosted Voice neem je een telefooncentrale af uit een van onze datacenters. Een hele veilige manier, waardoor jij kan rekenen op een hoge betrouwbaarheid. Wij beschikken over drie datacenters. Hier komt jouw telefooncentrale te draaien. Uiteraard zijn de datacenters goed beveiligd.

De Nederlandse Provider zorgt er tevens voor dat jouw telefooncentrale automatisch beschikt over de nieuwste functies en updates. Handig, want zo is een eigen telefooncentrale aanschaffen niet meer nodig.

Hosted Voice: bellen in de Cloud

Bellen in de cloud zorgt niet alleen voor een betere bereikbaarheid, je bespaart er ook kosten mee. Met bellen in de cloud, bel je namelijk via je internetverbinding. Hierdoor kun je tot wel 60 procent op je telefoonkosten besparen en beschikken over een hypermoderne telefooncentrale met veel verschillende functies. Bellen in de cloud via Hosted Voice kan via twee manieren:

Hosted Voice Telefonie: je kiest voor een van onze telefooncentrales, waarmee je via internet belt. De telefooncentrale draait in onze goede beveiligde datacenters. Deze hypermoderne telefooncentrale beschikt over diverse functies, die je zelf eenvoudig kunt wijzigen of toevoegen. Dat kun je uiteraard ook uitbesteden en overlaten aan onze experts. Er zijn vele synoniemen voor hosted telefonie. Enkele voorbeelden zijn: Cloud Telefonie, Hosted Voice, Cloud VoIP of Hosted VoIP.

 

Als je een beroep doet op De Nederlandse Provider en kiest voor Hosted Telefonie, dan brengt dit veel voordelen met zich mee. Wij nemen alles uit handen. Je hoeft je niet druk te maken over het aanschaffen van een telefooncentrale of over het onderhoud ervan. Dat verzekert jou ervan dat je altijd kunt beschikken over een telefooncentrale die helemaal up-to-date is. Tot slot kun je via de receptionistenpost direct zien welke collega’s beschikbaar zijn.

SIP Trunk: het is mogelijk om met je eigen telefooncentrale te bellen via internet. In dat geval heb je alleen een SIP Trunk nodig. Wij verbinden je telefooncentrale met ons telefonieplatform via een beveiligde verbinding. Vervolgens kun je je telefooncentrale gebruiken om via internet te bellen. Heb je op dit moment al een telefooncentrale op kantoor? Dan is de SIP trunk van De Nederlandse Provider de beste keuze voor jou!  

 

Kies je voor Sip Trunk? Dan bespaar je flink op abonnementskosten. Ook ben je verzekerd van een SIP Trunk die gecertificeerd is op Skype for Business. Bovendien ondersteunt de SIP Trunk van De Nederlandse Provider diverse codecs.

 

Bellen via Hosted Voice of SIP Trunk bij De Nederlandse Provider betekent flink besparen op gesprekskosten. Een besparing van 20 tot 70 procent is niet ongewoon. Bovendien kan er snel worden doorgeschakeld naar een uitwijklocatie of mobiel nummer bij calamiteiten.

Wat is Hosted Voice?

Als je over wilt stappen naar Hosted Voice, is je zakelijke telefonie voortaan via een moderne telefooncentrale in de cloud geregeld. Dit wil zeggen dat er geen dure onderhoudscontracten meer nodig zijn. De Nederlandse Provider zorgt ervoor dat je telefooncentrale altijd up-to-date is. Bij storingen is er altijd een van de 250 professionals in de buurt die jullie kan helpen.

De kosten die je maakt hangen van drie dingen af: het aantal toestellen dat je gebruikt, het aantal nummers en de faciliteiten waar je gebruik van wilt maken. Door contact op te nemen met een van onze technische collega’s, kom je erachter welke functionaliteiten je nodig hebt. In een telefonisch gesprek bespreken we hoe je zakelijke telefonie op dit moment gebruikt en wat je wensen zijn. Aan de hand van dit gesprek kunnen we een offerte op maat voor je opstellen.

Als je twijfelt om over te stappen, is het goed om te weten dat ISDN stopt. De overstap moet uiterlijk 1 september 2019 dus daadwerkelijk gebeuren. Na goedkeuring van de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Past Hosted Voice bij mij?

Ervaar zelf hoe makkelijk zakelijke telefonie kan zijn. Je hoeft geen hoge investeringen te doen, je kunt rekenen op de hoogste betrouwbaarheid en hebt geen omkijken meer naar de veiligheid van je telefooncentrale.

Ondertussen heb je toegang tot de allermodernste telefooncentrale. Deze biedt niet alleen nu, maar ook in de toekomst een uitkomst. De telefooncentrale groeit mee met jouw organisatie! Klinkt dat je goed? Dan past deze dienst bij jou.  

De voordelen van Hosted Voice

De voordelen van Hosted Voice zijn enorm. Een van de grootste voordelen die Hosted Voice met zich meebrengt, is natuurlijk de kostenbesparing voor de organisatie. De Nederlandse Provider kan de hele overstap voor je regelen. Niet alleen merk je niets van de overstap, behoud je je eigen nummer en gaan wij pas weg als alles werkt, ook ben je binnen 24 uur online en weet je precies waar je aan toe bent: de kosten voor de overstap kun je eenvoudig via onze website berekenen.

Past-Hosted-Voice-bij-mij?

Hoe-stap-ik-over-op-Hosted-Voice?

Hoe stap ik over op Hosted Voice?

Daar helpen we je bij van begin tot eind.

 

Daarvoor willen we eerst van je weten wat je specifieke wensen zijn en hoe groot je organisatie is. We komen graag bij je langs om alles door te nemen. Wil je het liever telefonisch bespreken? Dan kan dat natuurlijk ook, net wat jouw voorkeur heeft. Aan de hand van dit gesprek sturen we je de volgende werkdag een offerte op maat. Kies je voor ons? Dan kies je voor simpel. We ontzorgen je totaal en zorgen voor de installatie van de telefooncentrale bij jou op locatie.

Waarom kiezen voor ons?

Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van Hosted Voice aan bedrijven. Ongeacht of je nu een eenmanszaak bent of een grote multinational, Hosted Voice biedt de uitkomst. Stap vandaag nog over en ervaar de voordelen voor jouw bedrijf! Met onze expertise nemen we je alle zorg uit handen.

Wij komen het installeren

De Nederlandse Provider komt alles installeren en gaat pas weg als alles werkt.

Nummerbehoud

Bij de overstap naar VoIP zorgen wij
ervoor dat je alle telefoonnummers behoudt.

Geen down time

Wanneer je overstapt naar VoIP van De
Nederlandse Provider, kan je rekenen op een
geruisloze overstap.

Vraag vrijblijvend een hosted voice offerte aan