Telefoon abonnement.

 

De Nederlandse Provider heeft voor elk type ondernemer een geschikt telefoonabonnement. Wij leveren mobiele telefonie, vaste telefonie en vast-mobiel-integratie.

Telefoon abonnement.

Je bent op zoek naar een telefoonabonnement. Goed nieuws, want De Nederlandse Provider levert alle soorten telefoon abonnementen voor ondernemers. Wij zijn een onafhankelijke provider en kunnen daardoor alle Nederlandse merken aanbieden tegen de laagste prijs. Daarnaast zijn al onze diensten per maand opzegbaar, zodat jij als ondernemer alle flexibiliteit hebt.

Telefoon abonnement

Onze producten.

Cloud, internet, vast en mobiel bellen voor de zakelijke markt.

Mobiel

Met de mobiele abonnement van De Nederlandse provider is het mogelijk om te bellen, sms’ en en gebruik te maken van internet. Bovendien zijn onze abonnementen voorzien van van meerdere telefoonnummers en slimme routeringsmogelijkheden. En dat natuurlijk natuurlijk voor scherpste prijs.

Vaste telefonie

Met vaste telefonie ervaar je het gemak van een nieuwe telefooncentrale uit de cloud. En dat al vanaf EUR 7,50 per maand. Bij ons heb je geen dure onderhoudscontracten en hoef je ook niet te investeren in een telefooncentrale. Vaste telefonie is nog nooit zo makkelijk geweest.

Vast-mobiel-integratie

Met vast-mobiel-integratie komen alle functies van de telefooncentrale ook beschikbaar op je mobiele telefoon. En dat al vanaf EUR 11,00 per maand. Op deze manier kun je voortaan heel eenvoudig met je mobiele telefoon doorverbinden, bereikbaar zijn via een keuzemenu en je zakelijke voicemailbox instellen.

Sim only

Sim only.

Bij een Sim Only abonnement krijgt je alleen een simkaart. Je kiest voor deze abonnementsvorm als je nog een goede mobiele telefoon hebt liggen. Zo houd je de maandkosten laag, omdat je geen mobiele telefoon afbetaalt. Wel zo prettig!

 

Telefoonabonnement met telefoon.

Wanneer je voor een mobiele telefoon met abonnement kiest, betaal je in maandelijkse termijnen voor de mobiele telefoon. Zo hoef je niet in een keer een groot bedrag af te rekenen. Bij het kiezen van een nieuwe mobiele telefoon is het belangrijk om te letten op zaken zoals, schermgrootte, batterijduur en het type besturingsysteem.

 

Mobiel internet.

Wij leveren alle soorten mobiel internet over 4G. Met een mobiel internet abonnement heb je overal voordelig en razendsnel mobiel internet voor op je laptop of tablet. Nu ook met onbeperkt bundels en straks voorzien van 5G.

 

Alle netwerken.

Bij De Nederlandse Provider kun je elk type telefoon abonnement, maar ook elk merk telefoon abonnement bestellen. Wij leveren KPN, T-mobile en Vodafone.

 

eSIM

De Nederlanse Provider is de eerste operator in Nederland die eSIM levert. De eSIM is een nieuw type virtuele simkaart, waarbij je geen fysieke simkaart meer nodig hebt. De eSIM is niet gebonden aan een provider, waardoor je heel eenvoudig kunt overstappen. Wel zo makkelijk!

 

 

5G

5G is de nieuwe – en inmiddels de 5e generatie – mobiele netwerktechnologie en daarmee de opvolger van 4G. Dankzij 5G kan je nog sneller internetten, video’s kijken en in de cloud werken. 5G komt vanaf 2020 beschikbaar en onze bestaande 4G klanten worden automatisch omgezet naar 5G. Wel zo handig!

 

 

5G

Zakelijk telefoon abonnement

Een zakelijk telefoon abonnement is er speciaal ontwikkeld voor zakelijk Nederland. De hoge eisen die een ondernemer stelt aan zijn communicatie, vertaalt zich door in een hogere beschikbaarheid van de dienst, een unieke set aan functies én een zakelijke SLA. Met een zakelijk abonnement kun je tevens de zakelijke kosten aftrekken bij de Belastingdienst. Dit is een extra voordeel voor jou als ondernemer.
Vroeger waren de zakelijke telefoon abonnementen veel duurder dan in de consumentenmarkt. Vandaag de liggen de prijzen bijna op hetzelfde niveau, maar dan met heel veel extra’s. Wil je een zakelijk telefoon abonnement, kies dan voor: Zakelijk Mobiel of Zakelijke telefonie.
Een zakelijk telefoon abonnement biedt dus veel voordelen ten opzichte van een propositie die bedoeld is voor de consumentenmarkt. Nog even de voordelen op een rij:

 

 • Hogere beschikbaarheid van de dient
 • Zakelijke kosten zijn aftrekbaar bij de Belastingdienst
 • Veel unieke functies die niet beschikbaar zijn voor de particulier markt

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zorg dat je altijd online bent

Bel gratis met onze telefonie specialist Marc

Bel: 088-0309600

Bel: 088-0309600

Wat kan je van ons verwachten?

 • Je ontvangt binnen één werkdag een prijsopgave
 • We bekijken alle mogelijkheden bij jou op locatie
 • Installatie wordt geregeld en binnen één week online
 • Vraag de offerte aan

  De Nederlandse Provider levert alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers.

 • Kies je diensten


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefoonabonnement kiezen: zo doe je dat.

De Nederlandse Provider helpt jou aan het beste telefoonabonnement. Of je nu kiest voor een mobiel abonnement of liever de voorkeur geeft aan een abonnement voor vaste telefonie. Dat doen we al meer dan 10 jaar en zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste providers van Nederland. Bij De Nederlandse Provider hebben we de laagste prijs garantie voor telefoonabonnementen en beoordelen onze klanten ons met gemiddeld een 8,9.

Vraag vrijblijvend een telefoonabonnement offerte aan