Belgisch telefoonnummer.

 

Wij leveren Belgische telefoonnummers uit alle netnummergebieden in België. Bestel op werkdagen voor 17:00 uur en dan is het Belgische telefoonnummer de volgende werkdag actief.

Belgisch telefoonnummer.

 

Werkt jouw bedrijf al op de Belgische markt? Of heb je grootse plannen om de markt van onze zuiderburen te veroveren? Dan is het aan te raden om een Belgisch telefoonnummer te nemen. Dit kun je gewoon bij De Nederlandse Provider aanvragen; zo hoef je niet de Belgische telecom aanbieders te vergelijken. Wij leveren telefoonnummers over de hele wereld.

over-ons

ontdekkingsreizigers-in-digitale-wereld

Een Belgisch telefoonnummer in elke regio.

Bij De Nederlandse Provider is jouw Belgisch telefoonnummer binnen een werkdag actief. Mocht je je specifiek op een bepaalde regio richten, dan kunnen we ook een regionaal telefoonnummer voor je regelen. Wat dacht je van Gent (09), Antwerpen (03), Brussel (02) of Leuven (016)? Welke netnummers in België je ook zoekt, bij ons kun je elk netnummer aanvragen.

Gebruikmaken van een Belgisch telefoonnummer.

 

Het handige aan een Belgisch telefoonnummer toevoegen aan jouw telecombundel, is dat je er helemaal geen extra werk aan hebt. Jouw Belgische nummer(s) worden gebeld door jouw Belgische klanten en jij kunt gewoon hier, in Nederland, de telefoon opnemen. En dat zonder extra kosten, want de telefoontjes gaan via het internet. Je kunt ook zelf uitbellen met dit Belgisch telefoonnummer. Dit nummer is dan zichtbaar bij de persoon die je belt. Het kan zijn dat jouw (potentiële) klanten eerder de telefoon opnemen als ze een Belgisch nummer zien.

 

Onze producten.

Cloud, internet, vast en mobiel bellen voor de zakelijke markt.

Zakelijke Telefonie

Wij leveren alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers. Van traditioneel bellen over ISDN, tot volledig bellen uit de cloud. En natuurlijk alles wat daar tussen in zit.

Zakelijke Mobiel

Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel telefoon-abonnement? Goed nieuws: Van een eenvoudig sim-only abonnement tot volledige vast-mobiel-integratie.

Zakelijke internet

Wij leveren alle soorten zakelijk internet in heel Nederland. DSL, kabel en glasvezel. En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN, alarm en camerabeveiliging.

Nieuwsgierig naar hoe we jou bedrijf kunnen helpen?

Laat je vrijblijvend adviseren door een van onze 250 technische experts die voor je klaarstaan.
Al duizenden bedrijven gingen je voor!

Belgische telefoonnummer aanvragen.

 

Wil je een Belgisch telefoonnummer aanvragen? Dan moet je een bewijs van inschrijving van jouw bedrijf in België kunnen voorleggen. Als je bijvoorbeeld jouw inschrijving in het handelsregister hebt getoond, dan regelen wij het lokaal nummer voor jou!

 

 

Internationale nummers bij De Nederlandse Provider.

 

Zoek je nog andere, internationale nummers? Deze helpen jou om lokaal aanwezig te zijn en om vele markten te bedienen. Uiteraard zorgt dit nummer ook voor een betrouwbare uitstraling. Bij De Nederlandse Provider kun je terecht voor verschillende internationale nummers, zoals een Duits telefoonnummer of een Frans telefoonnummer. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor een Belgisch telefoonnummer?

 

Er zijn meerdere voordelen aan het gebruikmaken van een Belgisch telefoonnummer als je werkt op de Belgische markt:

  • Een voordeel voor jouw klanten is dat zij bellen voor een lokaal tarief. Veel mensen zijn nog altijd op hun hoede om te bellen ‘naar het buitenland’. Lokale telefoonnummers zijn daarom handig.

  • Een Belgisch telefoonnummer geeft je ook een betrouwbare uitstraling. Ineens ben je geen ver, buitenlands bedrijf meer, maar een bedrijf dat ook regionaal te bereiken is.

  • Je hebt ook geen doorschakelkosten meer.

Vrijblijvend een offerte voor een Belgisch telefoonnummer