Frans telefoonnummer.

 

Wij leveren Franse telefoonnummers uit alle netnummergebieden in Frankrijk. Bestel op werkdagen voor 17:00 uur en dan is het Franse telefoonnummer de volgende werkdag actief.

Frans telefoonnummer.

Doet jouw bedrijf zaken op de Franse markt? Of hebben jullie hiervoor plannen? Dan heb je – behalve iemand die de Franse taal beheerst – ook een Frans telefoonnummer nodig. Franse bedrijven kiezen namelijk vaker voor een bedrijf die actief is in eigen land, en daar hoort een Frans telefoonnummer uiteraard bij. Een Frans, vast telefoonnummer zorgt ervoor dat jouw bedrijf een betrouwbare uitstraling krijgt.

 

Als je kiest voor een Frans telefoonnummer van de De Nederlandse Provider dan is het niet nodig om de Franse taal te leren en alle buitenlandse providers te vergelijken. Wij regelen dit immers voor jou!

over-ons

ontdekkingsreizigers-in-digitale-wereld

Een Frans telefoonnummer in elke regio.

Je kunt bovendien een Frans telefoonnummer aanvragen voor alle regio’s in Frankrijk. Na jouw aanvraag is jouw Franse nummer binnen een werkdag actief. Mocht je in heel Frankrijk gevestigd zijn, dan kun je kiezen voor een willekeurig netnummer of voor een landelijk nummer. Als je je specifiek op een regio zoals Parijs en de randstad of Zuid-Frankrijk richt, dan is het een goed idee om een regionaal Frans telefoonnummer aan te vragen voor de passende regio. Wil je hier graag meer info over? Neem dan contact met ons op! Wij leveren telefoonnummers in heel Frankrijk, met het bijbehorende VoIP abonnement.

Een Frans telefoonnummer aanvragen.

 

Een Frans telefoonnummer aanvragen is snel geregeld. Geef bij ons aan welk netnummer je wilt en toon een bewijs van inschrijving van jouw bedrijf in Frankrijk aan, zoals een inschrijving bij het Franse handelsregister. Daarna regelen wij alles voor jou!

 

Onze producten.

Cloud, internet, vast en mobiel bellen voor de zakelijke markt.

Zakelijke Telefonie

Wij leveren alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers. Van traditioneel bellen over ISDN, tot volledig bellen uit de cloud. En natuurlijk alles wat daar tussen in zit.

Zakelijke Mobiel

Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel telefoon-abonnement? Goed nieuws: Van een eenvoudig sim-only abonnement tot volledige vast-mobiel-integratie.

Zakelijke internet

Wij leveren alle soorten zakelijk internet in heel Nederland. DSL, kabel en glasvezel. En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN, alarm en camerabeveiliging.

Nieuwsgierig naar hoe we jou bedrijf kunnen helpen?

Laat je vrijblijvend adviseren door een van onze 250 technische experts die voor je klaarstaan.
Al duizenden bedrijven gingen je voor!

Makkelijk een Frans telefoonnummer gebruiken

Wil je een Frans telefoonnummer combineren met VoIP bellen? Dat is mogelijk bij De Nederlandse Provider. Wij koppelen het Franse telefoonnummer aan ons VoIP platform en je bent gelijk bereikbaar op het nieuwe Franse nummer. Zo hoef je geen Franse telecomsites te vergelijken!

Met jouw Franse telefoonnummer bel je eenvoudig je klanten én word je makkelijker gebeld. Er zijn hier geen extra kosten aan verbonden, je belt immers via het internet. Wil je ook een zakelijk internet aanvragen in Frankrijk? Dat kan, wij leveren alle type glasvezelFttHVDSLDSL en Coax verbindingen. Internet vergelijken in Frankrijk.

 

Internationale telefoonnummers bij De Nederlandse Provider

 

Gaat jouw bedrijf naar nog meer markten uitbreiden? Dan staat De Nederlandse Provider ook voor jou klaar. Wij kunnen je onder andere helpen met een Belgisch telefoonnummer, Duits telefoonnummer en voor de rest van de wereld. Neem contact met ons als je meer informatie wilt over alle landen waarvoor we een internationaal nummer kunnen leveren. We helpen je graag.

Wat zijn de voordelen van een Frans telefoonnummer?

 

Wil je dat (potentiële) klanten je vanuit Frankrijk weten te vinden? Of wil je zelf ook makkelijk de Franse (mobiele) nummers kunnen bellen? Kies dan voor een Frans telefoonnummer dat bij jouw bedrijf hoort. Een Frans telefoonnummer aanvragen heeft immers meerdere voordelen:

  • De Franse klanten kunnen voordelig naar het telefoonnummer bellen. Bovendien bellen ze niet naar het buitenland; iets wat velen niet doen uit vrees voor hoge belkosten.

  • Franse personen zullen meer geneigd zijn om op te nemen als ze gebeld worden door een Frans telefoonnummer in tegenstelling tot een Nederlands nummer.

  • De doorschakelkosten vallen weg.

Vrijblijvend een offerte voor een Frans telefoonnummer