Telefooncentrale.

 

Wil jij altijd en overal bereikbaar zijn? Kies dan voor een telefooncentrale bij De Nederlandse Provider. Kies voor Hosted VoIP of SIP Trunk en bespaar kosten.

.

Een telefooncentrale voor ieder bedrijf.

Een zakelijke telefooncentrale biedt veel voordelen voor je bedrijf. Veel telefooncentrales zijn tegenwoordig in de cloud, wat voor veel bedrijven een uitkomst biedt. Hiermee kun je namelijk op kosten besparen en makkelijker doorschakelen. Maar een telefooncentrale in de cloud neemt nog meer voordelen met zich mee. Zo is de locatie onafhankelijk en kun je gemakkelijk vanuit verschillende plekken bellen. Dit is super handig als je veel onderweg bent of op meerdere locaties werkt. Een echte online werkplek voor iedereen in het bedrijf. De Nederlandse Provider levert de volgende telefooncentrales uit de cloud: Coligo, Skype for Business, KPN Eén, Xelion, 3CX en Google Hangouts. Daarnaast bieden wij ook telefooncentrales on premise (lokaal bij jou op kantoor) : Samsung, NEC, Avaya en Mitel

over-ons

ontdekkingsreizigers-in-digitale-wereld

Voordelen van een telefooncentrale in de cloud.

Als je vaak moet bellen en gebeld wordt, is een telefooncentrale in de cloud uiterst handig. Een telefooncentrale in de cloud brengt vele voordelen met zich mee:

 • Geen investering telefooncentrale

Met Hosted VoIP hoef je niet eenmalig te investeren in de aanschaf van een fysieke telefooncentrale en analoge lijnen.

 • Besparing op gesprekskosten

Met een telefooncentrale in de cloud bespaar je 20% tot 70% op je gesprekskosten. Vestigingen bellen onderling gratis.

 • Nieuwe functies

Een ander voordeel van een telefooncentrale in de cloud is dat je eenvoudig nieuwe functies toevoegt, zoals vast mobiel integratie of een koppeling met je bedrijfssoftware.

 • Receptionistenpost

De telefooncentrale is voorzien van een receptionistenpost waarmee je de actuele beschikbaarheid van je collega’s ziet.

 • Doorschakeling bij calamiteiten

Bij calamiteiten kunnen oproepen direct worden omgeleid naar een uitwijklocatie of mobiel telefoonnummer.

 • Geen onderhoud

Je hebt geen onderhoudscontracten meer nodig voor je telefooncentrale. De telefooncentrale vergt geen onderhoud!

Zakelijke telefooncentrale van De Nederlandse Provider.

Bij De Nederlandse Provider kun je overstappen op onze telefooncentrale, maar je kunt ook met je eigen telefooncentrale verbinding maken met ons telefonieplatform. Wat je ook kiest, wij helpen je graag bij het overstappen.

Hosted Telefonie

Wil jij overstappen naar de telefooncentrale van De Nederlandse Provider? Kies dan voor Hosted Telefonie. Deze telefooncentrale draait in onze goed beveiligde datacenters. De telefooncentrale van De Nederlandse Provider beschikt over diverse functies en je kunt zelf eenvoudig deze functies wijzigen of toevoegen. Dit kun je natuurlijk ook uitbesteden en overlaten aan onze experts.

 

Wanneer je ervoor kiest een beroep te doen op De Nederlandse Provider en kiest voor VoIP telefonie in de cloud, brengt dit voordelen met je mee. Wij nemen je alles uit handen. Je hoeft je niet druk te maken over de aanschaf van een telefooncentrale of over het onderhoud ervan, want dit nemen wij voor onze rekening. Dit verzekert je ervan dat je altijd een telefooncentrale tot je beschikking hebt die geheel up-to-date is. Tot slot kun je via de receptionistenpost direct zien welke collega’s beschikbaar zijn.

Bellen in de cloud via De Nederlandse Provider betekent flink besparen op gesprekskosten. Een besparing van 20 tot 70 procent is niet ongewoon. Bovendien kan er snel worden doorgeschakeld naar een uitwijklocatie of mobiel nummer bij calamiteiten.

SIP Trunk

Heb je al een eigen telefooncentrale tot je beschikken, maar wil je toch gebruikmaken van het telefonieplatform van De Nederlandse Provider? Kies dan voor SIP Trunk. Een SIP Trunk verbindt jouw telefooncentrale via een beveiligde verbinding met ons telefonieplatform. Daarna kun je je eigen telefooncentrale gebruiken om zowel via Voice over IP (VoIP internet) te bellen als via internet. Kort gezegd: maak jij momenteel gebruik van een telefooncentrale op kantoor? Dan is de SIP Trunk van De Nederlandse Provider de beste keuze voor jou!

Kies je voor Sip Trunk, dan bespaar je flink op je abonnementskosten. Ook ben je verzekerd van een SIP Trunk die gecertificeerd is op Skype for Business. Bovendien ondersteunt de SIP Trunk van De Nederlandse Provider diverse codes.

 

 

Onze producten.

Cloud, internet, vast en mobiel bellen voor de zakelijke markt.

Zakelijke Telefonie

Wij leveren alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers. Van traditioneel bellen over ISDN, tot volledig bellen uit de cloud. En natuurlijk alles wat daar tussen in zit.

Zakelijke Mobiel

Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel telefoon-abonnement? Goed nieuws: Van een eenvoudig sim-only abonnement tot volledige vast-mobiel-integratie.

Zakelijke internet

Wij leveren alle soorten zakelijk internet in heel Nederland. DSL, kabel en glasvezel. En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN, alarm en camerabeveiliging.

Nieuwsgierig naar hoe we jou bedrijf kunnen helpen?

Laat je vrijblijvend adviseren door een van onze 250 technische experts die voor je klaarstaan.
Al duizenden bedrijven gingen je voor!

Eenvoudig overstappen naar DNP. Wij regelen het voor je.

 

Wil jij gebruikmaken van de telefooncentrale of het telefonieplatform van De Nederlandse Provider? Wij maken overstappen naar een veilige en bruikbare telefooncentrale simpel voor ondernemend Nederland. Ga je met ons in zee? Dan kun je rustig achterover leunen. Wij regelen de installatie.

 • Adviesgesprek met onze telefonie-expert

 • Vrijblijvende offerte binnen één uur

 • Bij akkoord gaan wij meteen aan de slag

 • DNP neemt de hele oplossing in beheer

Waarom een telefooncentrale van De Nederlandse Provider?

 

De Nederlandse Provider opereert onafhankelijk en is gekoppeld aan alle zakelijke netwerken van Nederland. We hebben een landelijk dekkend netwerk en kunnen via ons eigen platform alle bekende merken leveren. Denk hierbij aan Ziggo, Tele2 en KPN. Hierdoor kunnen we ieder bedrijf in Nederland aan de juiste telefooncentrale koppelen.

Wij helpen je van zoektocht tot een volledig werkende internetverbinding, bijbehorende telefoon abonnement en telefoonnummer. Zakelijk internet van De Nederlandse Provider is super snel, betrouwbaar en leverbaar op elke locatie in Nederland. Wij denken graag met je mee over de juiste oplossing voor jou! Onze monteur komt bij je langs om alles netjes te installeren. Daar heb jij geen omkijken naar.

 • Wij regelen het gewoon

De Nederlandse Provider helpt jou van offerte tot en met installatie van de dienst.

 • Altijd een IT-expert in de buurt

Onze 250 IT-professionals zitten overal in het land. Er is altijd één van onze collega’s bij jou in de buurt.

 • De beste diensten, voor jou op maat

Wij verlossen ondernemers van één standaard oplossing en bieden maatwerk waar dat nodig is.

Vraag vrijblijvend een offerte voor een telefooncentrale aan