eSIM.

 

Stel je eens voor. Overstappen van provider zonder jouw simkaart te hoeven wisselen. Of tijdens jouw vakantie tegoed kopen zonder dat er een simwissel hoeft plaats te vinden. Onmogelijk zou je denken, maar dat is het zeker niet! Met de eSIM van De Nederlandse Provider kun je gebruik maken van deze voordelen en is overstappen nog nooit zo makkelijk geweest.

Wat is een eSIM?

Waar men nog gewend is aan een plastic simkaart is de eSIM een nieuw type simkaart. De ‘e’ in eSIM staat voor ‘embedded’, dit betekent ingebouwd. De eSIM is dus geen fysieke simkaart, maar een simkaart dat door middel van software is ingebouwd in jouw toestel. De functionaliteiten zijn gelijk aan die van een simkaart. Een eSIM kun je niet verwijderen uit een toestel en het is niet gebonden aan een provider.

eSIM

eSIM in Nederland.

Zou je graag gebruik willen maken van deze nieuwe dienst? Goed nieuws, want wij zijn in Nederlandse één van de eerste providers die deze dienst leveren! Onze mobiele abonnementen zijn standaard voorzien van eSIM functionaliteit.

 

De voordelen van eSIM

Een mobiele telefoon met eSIM levert jou de onderstaande voordelen. Een zakelijk mobiel abonnement is bij ons standaard voorzien van al deze extra’s.

 

 

Eenvoudig overstappen

Bij De Nederlandse Provider bieden wij vrijheid en flexibiliteit bij het afnemen van onze mobiele abonnementen. Een langdurig contract aangaan zien wij als verleden tijd. Mocht je uit contract zijn bij jouw huidige provider en kies jij ook voor vrijheid en flexibiliteit? Dan kun je zonder gedoe door middel van de eSIM in jouw mobiel overstappen. Het behouden van je telefoonnummer wordt hierdoor nog makkelijker!

 

eSIM als dual sim-telefoon

Een dual sim-telefoon is een telefoon waar twee simkaarten in kunnen worden geplaatst. Dual-sim-telefoons worden vaak gebruikt door mensen die zowel zakelijk als privé bereikbaar willen zijn op één toestel. De toestellen die eSIM ondersteunen zijn standaard voorzien van de dual sim functionaliteit!

 

Buiten de EU bel je tegen lokaal tarief

Wij zijn inmiddels bekend met het roam like home verhaal. Kunnen bellen, sms’en en internetten binnen de EU tegen lokaal tarief. Helaas komen landen buiten de EU hier niet in aanmerking voor. De eSIM van De Nederlandse Provider biedt hier de perfecte oplossing voor! Zonder een extra simkaart aan te hoeven schaffen in het buitenland kun je met de eSIM tegoed kopen en bellen, sms’en en internetten tegen lokale tarief!

 

Net als bij een dual sim-telefoon maak je dus gebruik van jouw Nederlandse abonnement op je fysieke simkaart en activeer je de buitenlandse prepaid/abonnement op jouw eSIM.
Het activeren van het abonnement of tegoed kan pas zodra je in het land van bestemming bent. Dit kan worden gedaan via het instellingenmenu. Je ziet een overzicht van welke providers een abonnement of tegoed voor eSIM aanbieden.

 

 

 

Deze telefoons ondersteunen eSIM

De telefoons die eSIM aanbieden zijn al enige tijd te koop in Nederland, maar kunnen sinds kort hiervoor worden gebruikt. De telefoons ondersteunen zowel simkaarten al eSIM. Ook onze vast mobiel integratie dienst wordt ondersteund op het moment dat je eSIM gebruikt.
Hierbij een overzicht van smartphones die deze nieuwe dienst ondersteunen:

 

 • iPhone Xs
 • iPhone Xs Max
 • iPhone XR
 • NUU Mobile X5
 • Google Pixel 2
 • Google Pixel 2 XL
 • Google Pixel 3
 • Google Pixel 3 XL
 • Google Pixel 3a
 • Google Pixel 3a XL

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zorg dat je altijd online bent

Bel gratis met onze telefonie specialist Marc

Bel: 088-0309600

Bel: 088-0309600

Wat kan je van ons verwachten?

 • Je ontvangt binnen één werkdag een prijsopgave
 • We bekijken alle mogelijkheden bij jou op locatie
 • Installatie wordt geregeld en binnen één week online
 • Vraag de offerte aan

  De Nederlandse Provider levert alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers.

 • Kies je diensten


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In welke landen wordt eSIM ondersteund?

Ben je al in bezit van een telefoon met een ingebouwde eSIM? Mooi! Deze nieuwe dienst wordt steeds in meer landen ondersteunt door providers. Hieronder een overzicht van de landen die eSIM ondersteunen.

 

Australië
Brazilië
Canada
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Groot-Brittannië
Guam
Hong Kong
Hongarije
India
Koeweit
Kroatië
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Qatar
Roemenië
Singapore
Slowakije
Spanje
Taiwan
Thailand
Tsjechië
Verenigde Arabische Emiraten
Verenigde Staten
Zweden
Zwitserland

Vraag vrijblijvend een eSIM offerte aan