Start je gratis maand.

We gaan zorgen dat je verliefd wordt op De Nederlandse Provider.

Meer informatie

Zakelijk VoIP en onbeperkt bellen

Als je kiest voor zakelijke VoIP en onbeperkt bellen bij De Nederlandse Provider, dan kun je gebruikmaken van maar liefst 17 functionaliteiten. Uiteraard krijg je toegang tot standaard faciliteiten, zoals het instellen van een afzendnummer, online beheer en een keuzemenu. Maar daarnaast krijg je ook toegang tot een eigen voicemailbox, maak je eenvoudig gebruik van een wachtrij, een receptiepost en kun je telefonisch vergaderen. Bovendien is het mogelijk belverkeer af te kopen en heb je de functionaliteit click-to-dail.

 

Prijs zakelijk VoIP & onbeperkt bellen

Benieuwd naar de kosten voor zakelijk VoIP & onbeperkt bellen? De tarieven zijn eenvoudig online te bereken en worden bij onbeperkt bellen gebaseerd op het aantal nummers en het aantal toestellen. Je ziet direct wat de kosten voor jouw situatie bedragen. Heb je advies nodig of aanvullende wensen? Laat het ons weten, wij staan je graag te woord.

 

Zakelijk internet & mobiel

Naast zakelijke telefonie kun je ook voor zakelijk internet en zakelijk mobiel bij ons terecht. Wat houden deze twee diensten in?

 

Zakelijk internet: wanneer je aanvullende diensten nodig hebt voor internet, staan wij graag voor je klaar. Breid je lokale netwerk uit met bijvoorbeeld VPN (een beveiligd bedrijfsnetwerk over meerdere locaties) of een straalverbinding (zeer geschikt voor internetverbindingen in het buitenland). Kies voor een eigen WiFi-netwerk met onze apparatuur en wij regelen de back-up voor je.

 

Zakelijk mobiel: voor een zakelijk mobiel telefoonabonnement kun je ook bij De Nederlandse Provider terecht. Met ons Fixed Mobile Pack kun je je vaste telefoonnummer uit laten komen op je mobiel en kun je eveneens met je mobiel bellen als vast nummer. Tevens kun je je mobiele telefoon volledig integreren met de telefooncentrale. Bovendien hebben wij diverse abonnementen voor Mobiel Internet waarbij de hoeveelheid data varieert.

 

Benieuwd naar zakelijk internet en/of zakelijk mobiel via De Nederlandse Provider? Neem contact op. Samen bespreken we wat voor jouw situatie de beste keuze is.

 

Voordelen De Nederlandse Provider

Met meer dan 10.000 tevreden klanten, ben je in goede handen bij De Nederlandse Provider. Wij ontzorgen jou totaal van offerte tot en met werkende installatie. De overstap gaat geruisloos en is binnen 24 uur geregeld. Vragen of een storing? Er bevinden zich 250 professionals door heel Nederland, dus er is altijd iemand bij je in de buurt om je te helpen.

Meer informatie over de VoIP abonnementen?

Klik hier