Netnummer 020

 

Netnummer 020 is het regionale telefoonnummer voor de regio Amsterdam.

020 netnummer

020 is het netnummer voor de regio Amsterdam. Het netnummer 020 komt voor in 22 plaatsen en bij 10 gemeentes, zie onderstaand overzicht. Bedrijven die gevestigd zijn in Amsterdam kunnen een telefoonnummer – met het 020 nummer – aanvragen bij De Nederlandse Provider. Dit is ideaal voor  ZZP’ers, het MKB en grootzakelijke bedrijven. Wil je als bedrijf liever een landelijk telefoonnummer die niet gebonden is aan de regio Amsterdam, kies dan voor een 088 nummer of 085 telefoonnummer

over-ons

ontdekkingsreizigers-in-digitale-wereld

020 netnummer aanvragen.

020 netnummer aanvragen is heel eenvoudig bij De Nederlandse Provider. Wij hebben telefoonnummers beschikbaar van alle netnummergebieden in Nederland. Zo kies je eenvoudig een mooi telefoonnummer uit en ben je dezelfde dag bereikbaar op het nummer.

 

Wil je een 020 nummer aanvragen voor jouw bedrijf in de regio Amsterdam?
– Het netnummer is binnen 2 uur actief
– Geen eenmalige kosten
– EUR 1,00 per maand
– Per maand opzegbaar

020 Amsterdam.

Amsterdam is met ruim 850.000 inwoners en 125.790 bedrijven de grootste stad van Nederland en een van de grootste van Europa. Amsterdam is dan ook van groot belang voor de Nederlandse economie. Veel bedrijven zijn afhankelijk van goede voorzieningen op het gebied van ICT, zakelijk internet, zakelijke telefonie en software om slimmer samen te werken. Daarom investeert De Nederlandse Provider in al deze diensten om bedrijven in Amsterdam een strategische voorsprong te geven.

 

 

Onze producten.

Cloud, internet, vast en mobiel bellen voor de zakelijke markt.

Zakelijke Telefonie

Wij leveren alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers. Van traditioneel bellen over ISDN, tot volledig bellen uit de cloud. En natuurlijk alles wat daar tussen in zit.

Zakelijke Mobiel

Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel telefoon-abonnement? Goed nieuws: Van een eenvoudig sim-only abonnement tot volledige vast-mobiel-integratie.

Zakelijke internet

Wij leveren alle soorten zakelijk internet in heel Nederland. DSL, kabel en glasvezel. En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN, alarm en camerabeveiliging.

Nieuwsgierig naar hoe we jou bedrijf kunnen helpen?

Laat je vrijblijvend adviseren door een van onze 250 technische experts die voor je klaarstaan.
Al duizenden bedrijven gingen je voor!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zorg dat je altijd online bent

Bel gratis met onze telefonie specialist Marc

Bel: 088-0309600

Bel: 088-0309600

Wat kan je van ons verwachten?

  • Je ontvangt binnen één werkdag een prijsopgave
  • We bekijken alle mogelijkheden bij jou op locatie
  • Installatie wordt geregeld en binnen één week online
  • Vraag de offerte aan

    De Nederlandse Provider levert alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers.

  • Kies je diensten


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De volgende plaatsen en gemeentes zijn bereikbaar op een 020 nummer

 

Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, BadhoevedorpBroek in Waterland, Den Ilp, DiemenDuivendrechtHalfwegIlpendamLandsmeer, Luchthaven Schiphol, Oude MeerOuderkerk aan de AmstelRansdorp, Schiphol-Rijk, UitdamWatergangZuiderwoude en Zwanenburg.

020 Bedrijventerrein

Zit jouw bedrijf op het industrieterrein?

Airport Businesspark Osdorp, Alfa Driehoek, Amerikahaven, Amstel Business Park, Amsterdamse Poort, Buiksloterham, Cornelis Douwes, Cruquiusweg, Drentepark, Food Center, Gembo-Terrein, Hemhavens, Houthavens, Landlust, Nieuwendammerham, Oostelijk Havengebied, Overhoeks, Riekerpolder, Schinkel, Science Park, Sloterdijk, Westelijk Havengebied, WTC, Zuid-Oost, AMC-terrein.

 

Dan kun je ook gebruik maken van een 020 nummer en de rest van onze diensten.

Diensten in 020

 

Alle telefoon abonnementen die je bestelt bij de Nederlandse Provider worden voorzien van een 020 nummer. Beschik je al over een 020 nummer, dan kun je deze gewoon mee verhuizen. Ook is het mogelijk om het 020 nummer te koppelen aan een mobiel abonnement. Je belt dan uit met het 020 nummer en bent mobiel ook bereikbaar op het telefoonnummer. Wij noemen deze dienst vast-mobiel-integratie.

Onze vestiging in 020 Amsterdam

 

Prinsengracht 1049
1017 JE Amsterdam
088 030 9600

 

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 08:00 – 22:00
Dinsdag: 08:00 – 22:00
Woensdag: 08:00 – 22:00
Donderdag: 08:00 – 22:00
Vrijdag: 08:00 – 22:00