Netnummer 076

 

Netnummer 076 is het regionale telefoonnummer voor de regio Breda.

076 netnummer.

076 is het netnummer voor de regio Breda. Het netnummer 076 komt voor in 15 plaatsen en bij 5 gemeentes, zie onderstaand overzicht. Bedrijven die gevestigd zijn in Breda kunnen een telefoonnummer – met het 076 nummer – aanvragen bij De Nederlandse Provider. Dit is ideaal voor ZZP’ers, het MKB en groot zakelijke bedrijven. Wil je als bedrijf liever een landelijk telefoonnummer die niet gebonden is aan de regio Breda, kies dan voor een 088 of 085 telefoonnummer.

over-ons

ontdekkingsreizigers-in-digitale-wereld

076 netnummer aanvragen.

076 netnummer aanvragen is heel eenvoudig bij De Nederlandse Provider. Wij hebben telefoonnummers beschikbaar van alle netnummergebieden in Nederland. Zo kies je eenvoudig een mooi telefoonnummer uit en ben je dezelfde dag bereikbaar op het nummer.

 

Wil je een 076 nummer aanvragen voor jouw bedrijf in de regio Breda?
– Het netnummer is binnen 2 uur actief
– Geen eenmalige kosten
– EUR 1,00 per maand
– Per maand opzegbaar

076 Breda.

Breda is met ruim 183.873 inwoners en 21.376 bedrijven een van de belangrijke steden van Nederland. Breda is dan ook van groot belang voor de Nederlandse economie. Veel bedrijven zijn afhankelijk van goede voorzieningen op het gebied van ICT, zakelijk internet, zakelijke telefonie en software om slimmer samen te werken. Daarom investeert De Nederlandse Provider in al deze diensten om bedrijven in Breda een strategische voorsprong te geven.

 

 

Onze producten.

Cloud, internet, vast en mobiel bellen voor de zakelijke markt.

Zakelijke Telefonie

Wij leveren alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers. Van traditioneel bellen over ISDN, tot volledig bellen uit de cloud. En natuurlijk alles wat daar tussen in zit.

Zakelijke Mobiel

Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel telefoon-abonnement? Goed nieuws: Van een eenvoudig sim-only abonnement tot volledige vast-mobiel-integratie.

Zakelijke internet

Wij leveren alle soorten zakelijk internet in heel Nederland. DSL, kabel en glasvezel. En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN, alarm en camerabeveiliging.

Nieuwsgierig naar hoe we jou bedrijf kunnen helpen?

Laat je vrijblijvend adviseren door een van onze 250 technische experts die voor je klaarstaan.
Al duizenden bedrijven gingen je voor!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zorg dat je altijd online bent

Bel gratis met onze telefonie specialist Marc

Bel: 088-0309600

Bel: 088-0309600

Wat kan je van ons verwachten?

  • Je ontvangt binnen één werkdag een prijsopgave
  • We bekijken alle mogelijkheden bij jou op locatie
  • Installatie wordt geregeld en binnen één week online
  • Vraag de offerte aan

    De Nederlandse Provider levert alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers.

  • Kies je diensten


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De volgende plaatsen en gemeentes zijn bereikbaar op een 076 nummer

 

Achtmaal, Breda, Etten-leur, Galder, Prinsenbeek, Rijsbergen, Strijbeek, Terheijden, Teteringen, Ulvenhout, Wagenberg, Wernhout en Zundert

076 Bedrijventerrein

 

Zit jouw bedrijf op het industrieterrein De Krogten, Ermer-Zuid, Hazeldonk, Rithmeesterpark, Achter-Emer, Digit Parc, Doornbos, Emer-Noord, Heilaar, Hintelaken, Hoogeind, Moleneind, Steenakker, van de Reijtstraat, Werkdonken, Achterste Rith, Asterd, Belcrum, Biesdonk, Blauwe Kei, Baarschot, Boeimeer, Brabantpark, Breepark, Chassé Park, Dinalog Campus, Doornbos-Linie, Emer, Fellenoord, Gageldonk, Geeren-Noord, Ginneken, Haagpoort, Haagse Beemden, Heksenwiel, Heusdenhout, Heuvelkwartier, IABC International Agro Business Centre, Kesteren, Kievitsloop, Kroeten, Overakker, Princenhage, Ruitersbos, Schorsmolen, Triple O Campus, Waterdonken, Muizenberg, Westerpark en Wisselaar? Dan kun je ook gebruik maken van een 076 nummer.

Diensten in 076

 

Alle telefoonabonnementen die je bestelt bij de Nederlandse Provider worden voorzien van een 076 nummer. Beschik je al over een 076 nummer, dan kun je deze gewoon mee verhuizen. Ook is het mogelijk om het 076 nummer te koppelen aan een mobiel abonnement. Je belt dan uit met het 076 nummer en bent mobiel ook bereikbaar op het telefoonnummer. Wij noemen deze dienst vast-mobiel-integratie.

Onze vestiging in 076 Breda

 

Dominee Coolsmastraat 2
4813 CT Breda
088 030 9600

 

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 08:00 – 22:00
Dinsdag: 08:00 – 22:00
Woensdag: 08:00 – 22:00
Donderdag: 08:00 – 22:00
Vrijdag: 08:00 – 22:00