Start je gratis maand.

We gaan zorgen dat je verliefd wordt op De Nederlandse Provider.

Meer informatie

Hosted Telefonie aanbieders

In de wereld van het zakelijk bellen zijn er veel hosted telefonie aanbieders. Hoe moet je nu het kaf van het koren scheiden binnen het grote aanbod? Een goed begin is het vergelijken van een aantal aanbieders. Of je leest gewoon snel verder en bekijkt welke voordelen er zijn wanneer je kiest voor De Nederlandse Provider.

 

Kiezen voor DNP onder alle Hosted Telefonie aanbieders

Hosted telefonie aanbieders zijn er genoeg. Maar wij zijn een telecom operator die het anders doet. De Nederlandse Provider beschikt over jarenlange ervaring in het aansluiten van bedrijven op VoIP bellen. We durven daarom wel te zeggen dat we ons hierin hebben gespecialiseerd. Wij geloven dat zakelijke telefonie eenvoudig(er) kan en moet. Als specialist op het gebied van zakelijk bellen zorgen we ervoor, dat je geen omkijken meer hebt naar de installatie. Wij regelen dit voor je en vertrekken pas, als alles functioneert. Uiteraard krijg je een hypermoderne telefooncentrale met verschillende functies die je zelf kunt wijzigen of toevoegen. Natuurlijk kun je dit ook aan ons overlaten. Net wat je voorkeur heeft. Wij begrijpen dat je hetzelfde nummer wilt behouden, dus dat regelen we ook voor je. Je klanten merken trouwens helemaal niets van het overstappen naar VoIP. Dat gaat compleet geruisloos.

 

Advies op maat

Duizelt het je door termen als SIP Trunk, cloud telefonie, zakelijk VoIP, bellen in de cloud en cloud VoIP? Dat snappen we. Gelukkig kun je bij ons terecht voor advies op maat. Zo helpen we je door de bomen het bos weer te zien. De Nederlandse Provider is onafhankelijk, dus we kijken gewoon welke oplossing het beste aansluit op de wensen van jouw bedrijf. We werken met zo’n 250 IT-experts door heel Nederland. Zo hebben we altijd iemand in jouw buurt die snel langs kan komen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Gratis een maand uitproberen

Je kunt zakelijke telefonie via de cloud nu vrijblijvend een maand uitproberen. Na 30 dagen stopt de proefperiode automatisch. Maar wees gewaarschuwd: we gaan ervoor zorgen dat je verliefd wordt op onze service. Wil je hosted telefonie bij De Nederlandse Provider uitproberen? Ja, ik probeer het nieuwe bellen een maand gratis uit.

Meer informatie over de Hosted telefonie abonnementen?

Klik hier